Ћирилица Latinica
27.02.2018.
Политика

Виктор Дедај и Саво Вујошевић чланови Предсједништва Демоса

Аутор: Редакција 5 Оставите коментар

Барани Виктор Дедај и Саво Вујошевић нови су чланови Предсједништва ДЕМОС-а.

Главни одбор странке Миодрага Лекића, такође Баранина, на сједници одржаној прије два дана изабрао за чланове Предсједништва изабрао је и Мају Вучелић, Авда Горчевића, Игора Јововића и Тину Раичевић.

Како је саопштено, ДЕМОС ће наставити и појачати својхе дјеловање са јасним, принципијелним али и умјереним ставовима противећи се свим екстремизмима у црногорском друштву, које перфидно подстиче врх власти, под сјенкама организованог криминала и корупције.

“ДЕМОС ће наставити да буде глас разума у Црној Гори, не подлијежући демагогији и популизму као доминантним стратегијама на овом простору, већ ће озбиљним и умјереним ставовима давати допринос развоју наше земље.

У том циљу ДЕМОС ће се, између осталог, ослободити свих оних који својим нерадом и пасивношћу нису доприносили партији, али и оних који нису могли до краја да савладајуграђански, демократски и културни концепт странке.

ДЕМОС ће, уз отвореност према новим члановима, који прилазе у новом, прилично рашчишћеном стању проактивно дјеловати на бази еманципасторских идеја коју су окупиле изворни ДЕМОС” – наводи се у саопштењу.

"ГО је, констатујући грешке у пребрзом конституисању странке, самим тим и отварању могућности за улазак појединаца различитих профила и са различитим мотивима, затражио од Анке Вукићевић да врати мандат ДЕМОС-у из више разлога.

У првом реду због чињенице да је Вукићевићева далеко више добила од ДЕМОС-а него што је допринијела странци, не успијавајући чак ни да у статусу посланице формира општински одбор у Никшићу” – стоји у саопштењу.За в.д. предсјенице Извршног одбора, Главни одбор је изабрао Луцију Ђура.

Коментари
Cile
Cile: Dobri ljudi su Savo i Vicko, ali sta Lekic ludi napravi od stranke... Sujetni starac. Umjesto da je bio dovoljno hrabar i mudar da odbrani pobjedu nad Vujanovice, srozao se na nivo statisticke greske u CG.
27.02.2018 10:28
Acko
Acko: Ovo cijelo clanstvo iz Bara stalo na sliku
27.02.2018 10:49
rodžer
rodžer: Čestitke za Sava i Viktora, ali su na ovoj slici prave face ispali Isidor Asović (krajnji desno) i Mišo Vujović (krajnji lijevo) ?? Političke...i svake druge. ???
27.02.2018 13:35
Marina
Marina: Sto nije Caki ubacio i Przicu u Predsjednistvo pa da budu svi clanovi stranke iz Bara u predsjednistvo ???
28.02.2018 13:16
romeo
romeo: ha ha isidor asovic bruka od covjeka uzeo sve sto je mogao iz DPS-a i posao u srbsku stranku lele mu u glavu
06.05.2018 15:42
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar