Ћирилица Latinica
07.05.2018.
Политика

Војводић (СДП): Ничија није до зоре горјела, неће ни ДПС-ова

Аутор: Редакција 4 Оставите коментар

Саопштењем за јавност јавности Бара обратио се данас Драган Војводић, носилац изборне листе “СДП БАР ЗА ПРОМЈЕНЕ-ДР ДРАГИЊА ВУКСАНОВИЋ”.

Преносимо саопштење интегрално....

 ************************************************

Промјене у Бару почињу 27.маја 2018.године.

У име слободе и демократије, у име промјена у Бару, у име млађих нараштаја који долазе, позивамо вас као часне, слободне и непоткупљиве суграђане да 27.маја 2018.године изађете на локалне изборе.

Немате се чега стиђети и плашити,јер свој образ нијесте бачили под ноге, јер своју душу нијесте продали за шаку сребрењака, јер сте прошли и гора времена од ових, јер сте знали, умјели и жељели да у смутним временима, без обзира на своје политичко,национално и вјерско опредјељење, сачувате себе и Бар, управо од оних којима ни дан-данас ништа није свето осим својега џепа и личног интереса.

Шест дана у недјељи чине све од чега се поштени грађани Бара стиде, а онда се седмог дана сјете Библије,Курана или Талмуда, свједено које свете књиге, у покушају да окају грјехове своје. Вашом вољом и оловком учините промјене за Бар.

СДП Бар је са вама.

Поштовани грађани,

Искрено вјерујемо да вам је потпуно јасно да је СДП Црне Горе и Бара била и остала једини баштиник социјадемократске искре у Црној Гори, да смо скоро тридесет година на правој страни историје.

СДП не скрива, нити прећуткује чињеницу да смо били у власти, да смо остварили стратешке циљеве Државе Црне Горе.

Исто тако, није постојала дилема да се изађе из власти када су појединци из те власти и политичке елите Државу и њене институције поистовјетили са својим џепом, бескрупулозно спроводећи невиђену похару свега онога сто сто су створиле претходне генерације.

Њихово богатство се мјери десетинама милиона евра, а бесрамно саопштавају да се може живјети од два еура дневно. У њиховим фамилијама нема незапошљених.

СДП није, нити ће учинити било што против државних и економских интереса Бара и Црне Горе. Но, чиниће све против личних интереса и невиђене пљачке појединаца, који су обезбиједили и своју чукун унучад. Заборавили су само једно: да ничија није горјела до зоре!

Коме је заправо било до власти и до фотеља, јасно се показало и на државном нивоу и у Бару. Присвојили су мандате као да им је то ђедовина, а без изборне воље грађана. Тиме су показали не само своје политичко лице и „образ“ .

СДП сматра да политика мора бити и морална ствар и то смо доказали.

СДП Бар и њен одборнички клуб, као дио будуће власти у Бару, једнако ће бранити и заступати интересе свих грађана Бара.

СДП Бар вас за глас на изборима неће варати, неће вас лагавати, неће вам пријетити, неће вас застрашивати, неће вас уцјењивати послом или било чим другим. То је нечасна работа.

Али, овима који то чине на наприземнији начин пред изборе, поручујемо да ће СДП учинити све да сви они који се служе таквим средствима заврше на једино мјесто њима примјерено-у затвору! Нека не мисле да ће им то бити опроштено или заборављено.

Да ли је могуће да као и Држава Црна Гора, и Општина Бар није у стању да на приципима владавине права уреди своју правну инфраструктуру, а потом и економску, на начин да највећи дио популације Бара ради и пристојно живи.

Наш изборни програм представићемо у наредним данима.

Поштовани грађани,


Први предуслов за промјене у Бару, мора бити поштена и некорумпирана власт, која ће радити у интересу свих грађана Бара.

Позивамо Вас да 27.маја 2018.године дате свој глас листи “СДП БАР ЗА ПРОМЈЕНЕ-ДР ДРАГИЊА ВУКСАНОВИЋ” и на гласачком листићу заокружите број 10.

Коментари
Ваки
Ваки: Заједно сте 18 година брукали и крали Црну Гору
07.05.2018 15:26
mirko
mirko: moj Vojodicu, zaposlio si ti i kcerku i sina za vrijeme vase vladavine sa DPS tako da bolje da cutis, ...
07.05.2018 17:16
Njegoseva CG
Njegoseva CG: Sto ce ovi lopovi koji su lopovima iz drps-a vladali 18 godina da zaboravimo,a kako da ne podukljice....vi ste bili i ostali antisrpsko ZLO!
08.05.2018 14:56
Pošteno
Pošteno : Svaka čast! Da ste htjeli, mogli ste i dalje da budete u vlasti, ali sad treba voditi bitku protiv mafije. Imamo samostalnu CG, u Nato-u... Otpad je otišao u SD.
09.05.2018 15:25
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar