Ћирилица Latinica
25.05.2018.
Политика

Војводић СД-у: Ни трунке стида немате!

Аутор: Редакција 10 Оставите коментар

Драган Војводић, предсједник СДП Бар и носилац листе те странке на предстојећим локалним изборима у нашој општини оптужио је Социјалдемократе Ивана Брајовића да на најприземнији начин газе достојанство људи, варајући их за посао, уцјењујући их и пријетећи им.

Преносимо Војводићево саопштење за јавност достављено "Барском порталу"...

********************************************************

Ја се ама баш ништа не разумијем у друштвене мреже, у лајковање и шеровање и како се све то зове.

То је свакако мој проблем.

Но, питам се, господо из сурограт партије „Социјалдемократа“, одакле вам образа да ми шаљете поруку за вашу конвенцију у Бару.

Мудро и храбро саопштавате црногорској јавности: “Те које смо оставили, које смо оставили да дувају у леђа великосрпској опозицији у Црној Гори-они нам више и нису конкуренција“.

Даће Бог, па да освојите апсолутну власт у свим општинама у којима се одржавају локални избори, ако је могуће и са 120% гласова, па да ми остали починемо.

Ви, који се убисте од патриотизма према Црној Гори, посебно „економског“ а прогласисте нас за државне непријатеље и злочинце против убразаног економског развоја Бара и Црне Горе, брка ни зуба не показасте, осим за Аеродроме Црне Горе;

Ви, који сте изјављивали да је ДПС зрела крушка и само је питање уре када ће се стрмекнути на земљу, а крушка на земљи брзо постане гњила, а видимо да је ДПС, фала Богу, у цвијету своје младости;

Ви, којима су најмилији тендери, имате образа да нешто спочитавате, а Кривокапић вам скапула образ;

Ви, којима 1998.године није сметала коалиција са Народном странком, па ни 2010.године са Позитивном Црном Гором, а немасте храбрости да се супротставите Ракчевићу, односно Кривокапићу, као „доказаним аутократама“ у СДП-у;

Ви, који ријеч не прозбористе за колацију у Колашину, а Вуксановићка затече тамо пет годишњих буџета општине у минусу;

Ви, који сте се у Бару претворили у месаре и закачили куке по бандерама, позивајући Баране да „Окаче своје добро дјело“ за сиротињу барску;

Ви, који на најприземнији начин газите људско достојанство људи, варајући их за посао, уцјењујући их, пријетећи им. Ви то називате фер и слободним изборима. Зар немате ни трунке стида.

Зар се не запитате, како би се ви осјећали да то неко други чини према вашим породицама;

Ви, који СДП Бара сврстасте са Павлом Ђуришићем и прогласисте за страшне четнике. Ево, позивам тебе или било којега другога да пођемо у мој Радомир, па да ми то тамо у брк кажете. Ја сам лично на то већ поодавно спреман. Е, срам вас било по стотину пута;

Ви, који се распомамисте да докажете да су СДП-у биле најпрече фотеље. И што се деси. Подвисте реп и забанисте уздуж и попријеко Црном Гором;

Ви, који заборависте ко је и када и одакле ту „великосрпску опозицију“ позивао да уђу у власт, ваљда не у Таџикистану. Није то било тако давно;

Ви, који преко ноћи заборависте да „част и брука живе довијека“.

Коментари
Njegoseva CG
Njegoseva CG: Kako se poklase izmedju sebe dvije grupe podukljica,dojuce jedna ista ekipa koja je drzala kesu lopovima iz drps-a 18 godina.....e stete velike!
25.05.2018 14:37
Kosovo je Srbija
Kosovo je Srbija: Svaka ti čast Vojvodiću! A ti se Brajoviću stidi g....e kad obraza nemaš!
25.05.2018 14:39
Goran K
Goran K: A kakve četnike sanjaju iz SD-a moj Vojvodiću. Pa mi smo u SDP i došli da bi branili ideju partizanštine koju su ovi jagnjofukci krenuli da ruše poslije AB revolucije.
25.05.2018 15:23
Vragonja
Vragonja: Dragan je dobar čo’jek!
25.05.2018 16:59
Bum
Bum: Dragan je najpošteniji čovjek u pilitici kad je Bar u pitanju, a i šire! Ljudska geomada, dokazano x puta! Dok onaj otpadak SDP-a, Orlandiće i slične, neću komentarisati.
25.05.2018 18:21
Hercegovac
Hercegovac: Svaka ti cast Dragane jos zesce si trebao da im odgovoris i"vinar" i "uvozni mesar" i onaj koji je glasao za smjenu casnog i postenog Osmana a on mu je valjao i zaposlio clana familije obraz im je "pinjata"
25.05.2018 19:57
aerodrom
aerodrom: Sve što si im rekao je kompliment za njih. Oni su hiljadu puta gori! Za njihovu zlobu i pokvarenost riječi nema.
25.05.2018 23:43
Vukan
Vukan: Dragan je častan, to svi Barani vele. A ako SD pređe cenzus biće to zajednička sramota svih nas.
26.05.2018 16:35
Draganov komšija:
Draganov komšija:: Dragane ti si castan i posten covjek,to znamo mi Barani najbolje.I ne vrijedi ti da se nagornjavas sa najgorom ljudskim olosima u SD-u.Vrijeme je majstorsko reseto i stvorice se uslovi da oni dobiju sve ono sto su zasluzili.Nikakvo dobro nisu uradili pa se ni dobru nemogu nadati.
28.05.2018 18:16
Časno ali džaba
Časno ali džaba: Džaba moj Dragane kad je narod stoka. Tvoji ne izadjose, poltroni svi listom. I šta očekivati?
30.05.2018 09:40
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar