Ћирилица Latinica
22.05.2018.
Политика

Вуксановић неће да честита Дан државности

Аутор: Редакција 3 Оставите коментар

Вуксановић је поручила и да СДП не жели државу из које млади одлазе, већ у којој млади остају, да граде будућност за себе и своје породице.

На завршној Конвенцији изборне листе "СДП Бар за промјене-др Драгиња Вуксановић" вечерас Бару, Драгиња Вуксановић честитала је Дан независности грађанима, "и онима који су прије 12 година заокружили Да, и онима који нису, али, ово је и њихова земља и они је воле", додајући да честитке не упућује онима који су похарали Бар и државу.

"Не желим да честитам Дан независности онима који се лажно крију иза црногорске заставе, јер су похарали Бар и Црну Гору. Ми 27. маја немамо само локалне изборе, то су и избори за часну и слободну Црну Гору, за промјене које су почеле од нашег заједничког доброг резултата на предсједничким изборима. Доносимо дух промјена од Бара до сјевера државе, у интересу часних и слободних грађана, у циљу смјене отуђене елите која је похарала Бар и Црну Гор", рекла је Вуксановић.

Она је истакла да СДП жели Црну Гору која се темељи на солидарности и правди, "јер само таква може у ЕУ и такву је желимо од деведесетих година прошлог вијека".

Вуксановић је поручила и да СДП не жели државу из које млади одлазе, већ у којој млади остају, да граде будућност за себе и своје породице.

"На другој страни, њихова политика је степен њиховог властољубља, а њихова грамзивост степен њиховог стида. Они су Црну Гору ставили у свој џеп, а ми ћемо је вратити грађанима. Желимо Бар европски лучки град, а не град са шверцом цигарета и са дрогом. Желимо Бар са елитним туризмом, и обећавамо да ћемо изградити такав Бар. У нове побједе заједно, за част и слободу града Бара и Црме Горе, па да нам сваки Дан независности буде љепши и бољи", закључила је Вуксановић на конвенцији на којој су представљени кандидати СДП за одборнике у СО Бар.

Предсједник СДП Ранко Кривокапић рекао је да је 21. мај дан кад се "мјеримо са потомцима и клањамо прецима", напомињући да је црногорска независност прије једног миленијума зачета баш у Бару.

"Ово није Црна Гора за коју се Бар борио деведестих. Добили смо западну дијагнозу да је ово заробљена држава. Губили смо државу само када су се њени синови окретали против ње. Гдје нема слободе ни закона, нема ни просперитета, сад је запослење постало понижење, морате изгубити достојанство да би добили посао. Учи се младост да буде покорна и саломљена, а има ли таква држава будућност", казао је Кривокапић.

Извор:Вијести

Коментари
Svaka cast
Svaka cast: Sinoc je bilo 250 ljudi i bilo je odlicno. Ocekujem odlican rezultat sdp u baru.
22.05.2018 12:47
Pobro
Pobro: Ne valja vam naslov. Neće da čestita onima koji se krijubiza crnogorske zastave a unistise ovu državu. Svaka čast, Draginja!
23.05.2018 01:49
Лауфер
Лауфер: Особа која живи са човјеком 30 година старијим од ње, само из интереса и због неке политичке каријере, а тај је при том Милов тужилац број један, шта рећи за њу!?
23.05.2018 21:13
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar