Ћирилица Latinica
02.12.2019.
Политика

Вуксановић - Станковић: Нисмо се борили за овакву Црну Гору

Аутор: Редакција 10 Оставите коментар

Предсједница Социјадемократске партије (СДП) Драгиња Вуксановић - Станковић казала је на јучерашњој изборној Конвенцији Општинског опдбора своје странке у Бару да се они нису борили за овакву државу Црну Гору каква је данас.

"Држава за коју смо се заједно изборили, нажалост, данас није једнако свих њених грађана. Превише је неправде коју грађани виде на сваком кораку, на једној страни узак круг привилеговних који су све богатији а на другој огромна већина наших грађана која једва саставља крај са крајем’" казала је предсједница СДП.

Она је нагласила да је зато мисија и суштина политике СДП промјена таквог стања "у којем имамо најмању минималну зараду у региону, гдје плате стагнирају годинама, због чега грађани из године у годину лошије живе, гдје нам младост и најстручнији одлазе, гдје су просвјета и здравство деградирани, а пензионери једва преживљавају."

У Бару је јуче изабран нови Општински одбор СДП-а који ће имати 52 члана.

“Конвенцији су, поред великог броја чланова, присуствовали предсједница СДП Драгиња Вуксановић Станковић и генерални секретар  Иван Вујовић.

Предсједник ОО СДП Бар Драган Војводић је, сумирајући резултате рада општинске организације у претходном периоду, нагласио више него добре изборне резултате које је партија остварила на парламентарним и предсједничким изборима, чиме је још једном потврђено да је барски СДП један од темељних одбора партије. Он је навео да је све то остварено у условима недемократског изборног амбијента у којем је управо СДП био означен као кључни политички противник.

Вуксановић Станковић је указала на, како је рекла, тренд значајног јачања подршке СДП у свим срединама у Црној Гори, па тако и у Бару, "из којег је СДП још почетком деведесетих година отпочео своју побједничку борбу за независну, грађанску и европску Црну Гору."

"СДП не стоји по страни већ упорно у Парламенту предлаже конкретне мјере за побољшање оваквог стања, како би наши радници, наша омладина, пенионери, наши послодавци, запослени у здравству, просвјетари и многи други имали статус какав заслужују’.

Она је нагласила и да је грађанима Црне Горе доста приче о наводном расту и развоју који нико у држави нити види, нити осјећа, и да би власт, умјесто невјеште пропаганде о непостојећом прогресу, требало да се суштински позабави реалним проблемима грађана.

Коментари
Maja
Maja: Lijepa moja Draginja.
02.12.2019 10:41
Drndoje
Drndoje: Licemjerka teška. Zakopali Crnu Goru zajedno sa Milom, dijeli krevet sa onim đedom specijalcem Milovim koji ne procesuira mafiju a ovamo morališe. To samo ima u poltronskom i debilskom sistemu, u debilskom i kukavičkom mentalitetu kakav je ovdje. Pi, pi, pi!!!
02.12.2019 10:45
Vanja
Vanja: Dragan Vojvodic pošten čovjek ali u društvu prevaranata, ne znam što će mu to. Bolje mu je u Radomir luk i lozu da uzgaja, da ne učestvuje više u izdaji Crne Gore.
02.12.2019 11:09
Grgur barski
Grgur barski: U poređenju sa onom žabom od Stankovića Draginja je odista lijepa, ali nema tu suštinski nikakve ljepote. A tek ljudskotine, da ne zborimo..
02.12.2019 11:59
volujica
volujica: Da je drugacija C.G nebiste cinili sto cinite"Ugnjetaci naroda"ali nek taj isti narod vas bira pa ga"Jasite"Bando.
02.12.2019 12:01
Ilhan
Ilhan: Tako je Volujice. Oni je ojadili a sad kefću iz daljine jer više nijesu na isto korito. Ovi te pričaju o "ljepoti" dotične imaju slabu dioptriju. Čak nije ni prosječna, a ne lijepa. Ljepši je buljavi čiča Ivica od nje. Ja bi ga Ivici uvalio, bez zezanja...
02.12.2019 12:07
ratac
ratac: 52 nova clana,novih"Prevaranata"
02.12.2019 12:18
bajka
bajka: Grgure ,kad su sami ona tu "Zabu" pretvori u "Princa"sa Ivicinim "Stapicem"
02.12.2019 12:24
transparentno
transparentno: Imena članova odbora - ako ih imate!
02.12.2019 12:56
xxy
xxy: Jeste gospodjo Draginja ,borili se i to punim kapacitetom za ovakvu CG 18 godina zajedno i sad nastavljate kao niste u vlasti a sve ih podrzavate ,dzaba krecite.
02.01.2020 14:11
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar