Ћирилица Latinica
08.08.2020.
Политика

Вучуровић: Мафијашки режим пуни џепове тајкунима и дворској камарили, за народ не хаје!

Аутор: Редакција 2 Оставите коментар

Нема краја обманама које пласира предсједник ДПС Мило Ђукановић, а оне се интензивирају сада када је суочен са крајем своје вишедеценијске власти, изјавио је Јован Вучуровић, кандидат за посланика коалиције „За будућност Црне Горе“

Према његовим ријечима, и данас, гостујући у Љешкопољу као предсједник ДПС, и показујући још једном да није предсједник свих грађана Црне Горе, Ђукановић се користио манипулацијама, од којих грађанима свакако највише боде очи она како је „предност ДПС-а управљање у кризним ситуацијама“.

"А истина, коју готово сви грађани Црне Горе осјећају на својој кожи је да је ДПС направио потпуну катастрофу управо у овом времену кризе. Када је требало бити солидаран са својим грађанима и понудити рјешења, ДПС се окренуо пуњењу џепова својим тајкунима и дворској камарили" - рекао је Вучуровић.

Он је додао да је познато да пандемија короне не влада само у Црној Гори него и свуда у региону, и у таквом амбијенту одвијају се привредне и туристичке активности.

"Међутим, у Истри је, на пример, попуњеност капацитета 90 одсто, у Дубровнику 50 одсто, а у Црној Гори испод десет одсто! То је најбољи доказ како је ДПС управљао овом земљом у кризним ситуацијама. Наше плаже су празне, људи који држе приватни смештај су у очајној ситуацији, ресторани и други садржаји су пред колапсом, а управљање кризом у режији профитера из ДПС је усмјерено на подршку тајкунима блиским Ђукановићу. Као што је познато, влада је одбила наш предлог да се помогне сваком грађанину, свакој породици и припуни сваки празни новчаник, а умјесто тога огромна средства се пребацају на приватне рачуне неколицине одабраних људи из режима, оних који чине дворску камарилу" - навео је Вучуровић.

Према његовим ријечима, то су само неки примјери који говоре да је власт у овим кризним временима оставила грађане на цједилу- они су мислили на своје интересе, на своје џепове, а не на интересе и будућност овога народа. Коалиција „За будућност Црне Горе“ нуди нови пут, којим ћемо изаћи из тешке кризе и показати да будућност у Црној Гори припада свим њеним грађанима, а не само изабранима, закључио је кандидат коалиције „За будућност Црне Горе“.

Коментари
Stojo
Stojo: ne treba zaboraviti da su oni dio EU dok mi sa vama nemamo kud jer vi prizeljkujete CG kojom upravlja episkopsko savjet.
09.08.2020 09:05
za vucurovica
za vucurovica: Budi ti Robin Hud,puni dzepove narodu,samo lajete,a nista ne cinite,vi i uzimate od naroda,placa vam se za bojkot i nedolazak na posao.Da vas narod zamoli da nas ne vodite ni u kakav "boljitak"s vama ni u sumu.
09.08.2020 17:32
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar