Ћирилица Latinica
25.04.2018.
Политика

Вјечити губитници и опозиционе листе

Аутор: Редакција 8 Оставите коментар
Piše:
Хаџи Драгиша Шоћ

Уочи локалних избора, хтио или не, мора се свако запитати како даље. Или шта даље...

Ја бих питао и са ким даље?

Као човјек јасне националне оријентације којем је страно партијско кадрирање, и који је потпуно ослобођен било какве и било чије партијске стеге и слободан да износим сопствена опредјељења, слободан сам да констатујем да стање ствари није за похвалу, ни најмању.

Није добро. Уопште није добро! Даље не иде ни са вјечним ДПС-ом, али ни са опозиционарима, њиховим вршњацима!

Не видим и не знам како неко ко је изгубио до сада све изборе, може побиједити некога ко је све те изборе добио!

Наравно, неко уједињење не пада никоме на памет. Овај неће са оним, онај неће са овим, они неће да су други, ови неће трећи.......све глупост до глупости!

Иронија је у томе да су диригенти ових неслагања стари губитници, да не кажем мајстори промашаја!

Никада ми неће бити јасно зашто мисле да су само њихови предлози добри, поготово ми није јасно зашто се упорно инате са својим неким креацијама листа, па чак и по цијену сопственог губитка.

Да ли су ти ветерани пораза спремни да прихвате младе и оне који мало другачије мисле чак, и по цијену властитих столица? Зар мисле да је могуће бирачима објаснити толику неспособност?

Мислим и иза тога тврдо стојим да моја или "ту негдје" генерација, није успјела ништа да уради! Исто тако мислим да је то посао младих !

Они ће то морати једном урадити. Са нама или послије нас. А ако је то тако, пустите младе да се договоре, пустите нека се сами позиционирају, нека сами договоре мјеста на листама!

Они ће морати сад или послије, схватити да је боље бит шеснаести на листи уједињене опозиције, него први на листи странке без одборника!

И водите рачуна о професионалној доказаности кандидата! Узмите за примјер ове ДПС-овце из Шушања који предлажу младића којем прије свега наводе професионалне перформансе!

Савршен предлог. Млад човјек, ново лице, а у послу награђиван и веома успјешан! Ако и ми опозиционари немамо такав кадар, онда не треба ни да се боримо за власт!

Наравно да мислим да има таквих кадрова, али да ли за њих има мјеста? Да ли је вријеме да се ветерани мало склоне?

Нова лица, младалачки ентузијазам, нова енергија, борба за животни простор и надасве нови замах и нова енергија код дотучених гласача опозиције, али и апстинената могу донијети неке успјехе..

Можда...

Коментари
Valentino
Valentino: Nekome odgovara izgleda i u opoziciji da ne pobijedimo rezimsku olos. Zna se ko ima tezinu u narodu. Ima li mladih i hrabrih da jako udare rukom o sto, ili po nosu nekom od vjecitih opozicionara, i kaze - dosta bre vise, dosta smo u ponos sa vama isli. Uzmite im pecate, izbacite ih iz kancelarija, i na bunjiste
25.04.2018 09:19
Janko
Janko: Mandić,Medojević,Bulatovići,Radulović,,Knežević itd itd...postoji li iskreni opozicionar a da mu se nisu više zgadili! Oni bojkotuju Skupštinu ali plate ne odbijaju! Oni stalno vrte iste kadrove i stalno gube! Zamislite da želite da pobijedite u fudbalu a imate tim koji gubi već 30 godina i uporno ništa ne mijenjate?! To je čist idiotizam...
25.04.2018 09:44
Duka
Duka: Ovaj Janko je DPS-ovac. Mandic, Medojevic i Knezevic su simboli otpora i pravde. Zato im sude, njih nisu mogli ameri da kupe kao gejeve Becica i Dritana, plagijatore i pozadince. Zato, samo DF podrzavam i zato DF pobjedjuje u Baru. Osvajamo Bar isto kao Boku !
25.04.2018 15:37
Janko
Janko: Sve si u pravu...
25.04.2018 22:45
arci
arci: nemogu da vjerujem da je ovo napisao drasko soc poslije onih clanaka e pa bravo za draska sada mu pristoji ono HADZI jer ko podje u meku imedinu postaje hadzija a u sveti grad jerusalim hadzija ili hadzi ali to je vrlo veliko iskusenje za te osobe moraju dobro paziti kako se ponasaju sta rade jer oni moraju biti za primjer nama koji nismo imali priliku biti na ta sveta mjesta to je jedna vrsta cistilista i kretnja novim putem zato jos jednom bravo za HADZI DRASKA kad bi bilo vise ovakvih teksova a manjeovih kao duka i druzina brzo bi dps otisao u proslost.pozdrav
25.04.2018 23:13
Bakic
Bakic: Drasko....zar nije cudno da masinski inzinjer bude direktor direkcije javnih prihoda.... To dovoljno govori o njegovim profesionalnim performansama ... Kao covjek velikog iskustva nije mi jasno da to nisi zapazio... Bojim se da nisi zelio da vidis...
26.04.2018 05:59
Bakic
Bakic: Drasko na ovim predsjednickim izborima bilo je novih figura... Samo je pitanje dal neko zeli da ih vidi ili trazi da ne bi nasao...
26.04.2018 06:03
rodžer
rodžer: Opa ! Znači li ovaj dobar tekst Hadži Dragiše Šoća da ni Miško ne vjeruje puno u nosioca i podnosioca izborne liste ?
26.04.2018 20:06
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar