Ћирилица Latinica
19.05.2018.
Политика

Глумац Славко Лабовић уз Праву ЦГ

Аутор: Редакција 4 Оставите коментар

Прослављени глумац Славко Лабовић, подржао је листу "Марко Милачић – Права Црна Гора - За прави Бар - број 2!" - саопштено је из те листе.

Саопштење које нам је достављено из Листе "За Прави Бар" објављујемо интегрално...

*******************************************************

Лабовић је у отвореном писму поручио члановима Праве Црне Горе у Бару да би желио да снима филмове у граду под Румијом и да вјерује да би људи са листе Марко Милачић – За прави Бар спремни да много ураде за свој град.

“Било би феноменално да снимамо филмове у Бару а вјерујем да би људи као што су Бошко Чармак, Микица Новаковић, Дадо Марковић, Маја Шошкић и њихово одлично друштво могли пуно да ураде за Бар и на том плану, односно да би реално помогли да овај град постанедобра филмска дестинација”, поручио је Лабовић.

Он је истакао да се лично увјерио да су људи са листе Праве Црне Горе у Бару искрене патриоте, како је навео “са пуно добреенергије”.

“Примијетио сам да се политичке кампање у Бару заснивају на новцу, на маркетингу и обећањима. Листа За прави Бар је посебна по томе што нема дилеме да људи које сам поменуо никада неће издати интересе свог града.

Новац и обећања увијек нестају одмах након избора, а поуздани људи увјек остају да подрже интересе својих пријатеља, комшија и суграђана”, поручио је Лабовић.

Он је у подршку листи Праве Црне Горе у Бару завршио поруком:

“Барани немојте да бирате новац и предизборна обећања која испаравају одмах након избора.

Бирајте људе! Подржите добре и неистрошене.
Гласајте ЗА ПРАВИ БАР – заокружите број 2! Славко Лабовић је са вама, а након избора се видимо код вас ускоро на снимању филма!”

Славко Лабовић је познат по својим улогама у данским филмовима "Дилер 1 и 3", “У Кини једу псе", „Старимушкарци у новим аутима“у којима је стекао европску и свјетску славу, као и домаћим "Апсолутних сто", "Џоли Роџер", серијама "Убице мог оца", "Пет" и многим другим филмским и телевизијском остварењима.

Прослављени глумац је у подршци листи ЗА ПРАВИ БАР обећао да ће у граду под Румијом организовати пројекцију филма “Воља синовљева”, на чијем снимању је тренутно ангажован, а у којем главну улогу дијели са колегама, пријатељима и глумачким легендама Жарком Лаушевићем, Сергејом Трифуновићем и Светозаром Цветковићем.

Овај филм Лабовић је описао као остварење универзалне, апокалиптичне тематике, необичне за домаће филмове.

“Листу ЗА ПРАВИ БАР чине људи због којих добри глумци имају разлога да долазе у овај град”, закључио је на крају Лабовић.

Коментари
Ина
Ина: Расипачи гласова. Немате цензус не отимајте српске гласове који иду Фронту.
19.05.2018 09:19
Mirko
Mirko: Molim vas u kojim se to filmovima proslavio ovaj '' glumac''
19.05.2018 09:43
odgovor Mirku
odgovor Mirku: Kad vec imas kompjuter onda ga iskoriti!!! evo u kojim filmovima je glumio https://www.imdb.com/name/nm0479637/
20.05.2018 13:42
zoro
zoro : Slavko, u Velikom bratu si pokazao kakva si splacina. Ne moze ni Jadransko more da te opere. Zato, aj polako u Švedsku!
23.05.2018 01:54
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar