Ћирилица Latinica
04.02.2020.
Политика

Демократе: Снага заједништва и слоге Барана је вјечна, сила власти - пролазна!

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

Град Бар са свим својим грађанима, било да су православци, католици, муслимани, припадници неке друге вјере или атесити, знао је онда када је најтеже да заједништвом покаже да се у добру или злу дише као једно и буде једно. То је данас саопштено из барског Општинског  одбора Демократа.

Када је, какако кажу, Демократска партија социјалиста, притиснута изборном реформом од стране Демократа, по ко зна који пут одлучила да дијели и свађа, грађани свих вјера и нација су стали у одбрану оног угроженог.

"Када су угрожена права појединца, угрожена су права свих нас, звали се Милан, Фазлија или Тони. Били Црногорци, Срби, Бошњаци, Муслимани или Хрвати, удар на права једног је удар на права свих.

Сила власти је тренутна и пролазана, док је снага заједништва и љубави вјечна. Силом се не може градити слога, већ договором, заједништвом и љубављу. ДПС не воли ни своју државу ни своје грађане, воли само власт и не гледа цијену да би је сачувао" - оцјењују из ове опозиционе странке. 

Додају да су Барани свих вјера и нација "и ових дана на литијама кроз наш град, показали како се воли и брат и комшија и пријатељ."

Показали су, веле, и доказали да је Црна Гора дом и отаџбина свих нас без обзира које смо нације и вјере, јер је изнад свега бити човјек најважније.

"Показали су да нас не могу више дијелити и стављати у торове, јер су се руку под руку православац, католик и муслиман побунили против неправде и подјела.

Демократе Бара неће учествовати на овом наставку сједнице СО Бар, желећи да нај тај начин пошаљу протест и поруку Влади Црне Горе, патијама на власти, да се повуче Закон који дијели. Желимо да им поручимо да изађу из своје партијске бусије и почну да разговарају и да се договарају са својим народом. Сила је тренутна и није све данас, постоји и сјутра. Не дозволите да се сјутра стидите својих одлука. Мислите о томе" - закључује се у саопштењу барских Демократа.

Коментари
Ilhan
Ilhan: Odlično kazano. Podrška !
05.02.2020 00:44
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar