Ћирилица Latinica
20.03.2018.
Политика

ДПС Бар: Озбиљне инвестиције у инфраструктуру и у овој години

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

ОО Демократске партије социјалиста најавио је данас нове, како су рекли, милионске инвестиције у инфраструктуру града.

„На територији барске општине, након успјешне 2017.године, инвестициони талас се наставља милионским улагањима која ће бити реализована у току ове, 2018-те године“ – каже се у саопштењу ДПС-а које нам је достављено.

Како се додаје, изградња нових саобраћајница, надвожњака према Бјелишима, Центра за дјецу са посебним потребама, пасареле, водоводне и канализационе мреже, уређења тргова у Бару и Сутомору, валоризације туристичких потенцијала и културних добара барске општине, инвестиционог одржавања по приоритетима Мјесних заједница и других великих инвестиција, план су за 2018-ту годину.

„Поред ових пројеката, радиће се и на изградњи препумпне станице Волујица. Вриједност ове инвестиције је 1.580.000 €, а финансираће се из кредита кfW банке.

Након закључивања анекса Уговора са извођачем „Јединство“ из Ужица, приступило се изградњи пројекта и његовој ревизији, а са радовима се планира отпочети у току маја мјесеца“ – стоји у саопштењу.

Након почетка пројекта изградње водоводног система за насеље Св. Иван, Заљево, Поље и Мала Волујица, за које се очекује да отпочну у току априла мјесеца, изградњом ове препумпне станице, тврде у ДПС-у, осјетиће се позитивни ефекти и на околна насеља.

Коментари
Љутко
Љутко: Јели се ово гради парама ДПС-а? Парама од чланарине ДПС-а???
22.03.2018 19:43
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar