Ћирилица Latinica
31.01.2020.
Политика

ДПС избрисао Раду Вишњић из чланства још 2015.?

Аутор: Редакција 6 Оставите коментар

Суспендована учитељица Основне школе „Југославија“ из Бара, Рада Вишњић, која је у жижу јавности доспјела прекјуче након што је управа школе против ње покренула поступак јер су ученици на њеном часу цртали штрумпфове на тробојци, казала једа је од 2013. године члан ДПС-а, у вези са чиме су реаговали из барске филијале партије Мила Ђукановића.

„Будући да се учитељица Вишњић огласила неистинитим наводом, с очитом намјером да свој непрофесионални однос просвјетног радника брани низом манипулација као што то ради ових дана, на штету дјеце, њиховог слободног избора, па сад и на рачун ДПС-а, обавјештавамо јавност да поменута, Рада Вишњић, није члан ДПС-а и не води се у нашој евиденцији од 2015. године”, истичу из ДПС-а.

Покушај, како наводе из те партије, пребацивања свог блата на ДПС, слаб је трзај лоше намјере појединца.

„А чак и да је наш члан, што на наше задовољство није, не бисмо правдали ни њој ни било коме другоме незаконито понашање, нити били штит особи која је злоупотријебила дјецу у школи ради личног политичког доказивања истомишљеницима”, поручују из барског ДПС-а.

Коментари
Ана
Ана: Хахаха. Ови су пресмијешни. Ретроактивно је избрисали изгледа. Кад их је просула ка врећу. Сад ће и за овог Бабовића рећи да је одавно разријешен из чалнства. Бранка, ај ти си задужена за саопштења, забркај једно у свом стилу, да доктор Томан потпише.
01.02.2020 01:22
Vicko
Vicko : DPS puca po svim savovima pa su u stanju da svasta urade, e nece jos dugo, dace Bog!
01.02.2020 05:03
Istina je jedna
Istina je jedna: Pa imali bi da maknu josekolicinu sano objavite slike i snimak sa zadnjeg lozenja badnjaka u Baru..licno sam vidio jovana popovica dps mladi kadar ,nikolu Draganovog simovica dorektor mornara a tata direktor mozure, steva pejovica direktora komunalnog. ..spisak je dugacak
01.02.2020 05:15
Мики
Мики: Дпс је морална каљуга у којој су људи за сва времена изгубили и људскост и достојанство,бесповратно.Ви немате стида и срама.Вас само треба жалити.(част онима који су вам окренули леђа).
01.02.2020 08:17
Cara
Cara : Makli bi ih oni sve ali ce ostati bez vecine clanstva, bruka!
01.02.2020 09:22
Bar
Bar: Jedno mi jasno nije, pobrojaste sve iz dps i sd koji su nalagali badnjake, po tome mjerite ko je ko??? Znaci pravoslavni clan dps ili sd ne slavi bozic niti nalaze badnjake , boze pomozi kakva svijest pojedinih zato smo tu dje jesmo
02.02.2020 21:34
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar