Ћирилица Latinica
31.10.2019.
Политика

ДПС: Кућа маслина још једно реализовано обећање грађанима

Аутор: Редакција 3 Оставите коментар

Постављање камена темељца за изградњу Куће маслина у Бару, представља једну у низу реализација изборних обећања и визија развоја са којима је Демократска партија социјалиста у Бару изашла пред грађане у претходној изборној кампањи.

Кућа маслина је пројекат који је од изузетног значаја за град Бар, али и за цијелу Црну Гору, јер ће бити кућа свих црногорских маслинара, саопштава барски Општински одбор ДПС-а.

"Препознатљиви туристички и привредни имиџ, и нашег града и државе, између осталог, градимо и на маслинарству. Визија наше економске политике коју, као Партија која је носилац власти, годинама градимо, увијек је подразумијевала истицање у први план традициналних црногорских производа. Обећали смо грађанима Бара, а постављањем камена темељца и кренули у испуњавање тог обећања, да ће се у Кући маслина уље паковати по европским стандардима и да ће се на том мјесту одржавати обуке, семинари, сусрети маслинара и угоститеља" - наводе из барске филијале партије Мила Ђукановића.

Они, како кажу, имају сигурну визију Бара као туристичког центра, "који осим прелијепих плажа, туристима има много тога да понуди и у залеђу, и сходно томе, сматрамо да Бар има капацитете да привлачи туристе током цијеле године".

Реализују, веле,  инвестиције и пројекте, а Кућа маслина је свакако једна од оних, које имају и туристичку и привредну димензију.

"Када у свом политичком Програму и својим изборним обећањима кажемо да ћемо подстицати предузетнички дух код младих људи, онда смо дужни и да им пружимо помоћ и да их усмјеримо у том правцу. Тако су за младе маслинаре Влада Црне Горе и Министарство пољопривреде разним подстицајним мјерама и програмима у претходном периоду учинили много, а изградња Куће маслина биће круна те успјешне сарадње" - наводи се из ДПС Бара.

Додају да су јасна визија развоја, тимски дух и мудра стратегија вођења града, оно по чему је млада локална самоуправа препозната од првог дана. Пројекти као што је Кућа маслина, закључују, недвосмислено показују супериорност политике коју воде.

Коментари
Milos
Milos: Trebalo je u okviru starog grada da je podignu.
31.10.2019 10:59
Kaco
Kaco: Gdje god da se napravi dobro je.
31.10.2019 16:45
neznalica
neznalica: Kad masline porastu oce li morati krov da se mice.:-D:-D:-D:-D:-D:-D
01.11.2019 18:32
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar