Ћирилица Latinica
09.04.2018.
Политика

ДПС опет о "Барском порталу": Манипулишете и лажете, било нас је јако пуно!

Аутор: Редакција 10 Оставите коментар

ОО Демократске партије социјалиста Бар реаговао је на извјештавање "Барског портала" са конвенције предсједничког кандидата те странке Мила Ђукановића у Бару ( текст на следећем линку http://barskiportal.com/lat/dru%C5%A1tvo/evo-dokaza-milo-do%C5%BEivio-fijasko-u-polupraznoj-dvorani-u-baru.php.

Реаговање на које ћемо накнадно одговорити, објављујемо интегрално:

"Величанствена побједничка конвенција Мила Ђукановића, која је синоћ одржана у препуној спортској дворани Тополица, унијела је немир и панику у редове барске опозиције.

Доказ за то је злонамјерни, неистинити и манипулаторски текст на Барском порталу, објављен по завршетку Конвенције Мила Ђукановића.

Након више него успјешне конвенције, од опозиције зависни Барски портал, манипулацијама и лажима покушава да искриви слику о једном од најпосјећенијих политичких догађаја у Бару икад.

Све оно што може стати у читаву салу Културног центра на предстојећој конвенцији предсједничког кандидата Бојанића, могло би се комотно смјестити само на половину партера наше синоћње конвенције!

Да не причамо о трибинама, које комплетна опозиција у Бару (и шире) ни у сну не би могла да напуни у Тополици. И Барском порталу и цјелокупној јавности достављамо фотографије како би се простим сабирањем (попуњених) столица у партеру увјерили у то.

Барски портал, кроповањем фотографија, приказује само дио трибина иза бине. Алал вјера! Претпостављамо да иду логиком подршке њиховом пулену, Младену Бојанићу, иза кога се као кукавице крију Медојевић и Мандић, који би из те перспективе, да им може бити да организују конвенцију у Тополици (а не може), посматрали њиховог предсједничког кандидата.

Ми смо ипак, другог кова. Стојимо поносно испред нашег предсједничког кандидата Мила Ђукановића и гледамо га у очи!

Малициозни текст објављен на Барском порталу је прилика да подсјетимо и на фијаско конвенције самозване предсједнице из Бара.

Видјевши да ни до пола не може напунити салу Културног центра гдје је њена партија првобитно заказала конвенцију, у посљедњем моменту СДП се одлучила за салу Скупштине општине, која прима готово четири пута мање људи од сале Културног центра, а 20 пута мање од спортске дворане, коју смо ми синоћ без проблема (поново) напунили.

Маргиналне кандидате који су конвенције организовали у салонима барских хотела, нећемо ни помињати.

Користимо прилику да најискреније захвалимо свим људима који су синоћ у препуној Тополици дали подршку нашем кандидату Милу Ђукановићу, најавивши тиме убједљиву побједу нашег кандидата на Предсједничким изборима".

 

Коментари
kkk
kkk: Normalno, imaju sliku pa neka vide jeli bilo puno, poslije 15 bicete manji od makovog zrna, kad Milo bude preds'ednik, tako ste likovali i za Nezavisnost i Nato, pa ste poslije bili mirni , tako vas i sad ocekuje,
09.04.2018 10:34
milov čovek
milov čovek : ruku na srce bio sam na promociji nikad gora atmosvera nije bila sala nije napunjena ako su iz Podgorice Budve Bara i Ulcinja bili ....
09.04.2018 11:43
Slobo
Slobo: ZaDPS.Nemojte od silnog zadovoljstva da zaboravite da obeležite vaše kancelarije.Nedjelja je tu,tražit će vas vaši vjerni glasači.Da opet ne budu krivci Beli iMiško.
09.04.2018 11:55
Barski lijevo
Barski lijevo : Izgleda vas je dobro frka od predsjednice Vuksanović? Prebrojaćemo se mi kad za to bude vrijeme, 15-tog uveče.
09.04.2018 12:29
bordero
bordero : Montenegrija zemlja Mila lupeza poltrona i Dps a...
09.04.2018 12:40
za bordera
za bordera: I ti zajedno sa ninjima.
09.04.2018 15:08
kkk
kkk: SVI glasaci u Baru Bojanica i DF su 80 posto iz s'evernih krajeva, doseljeni u BAAR, zar ne
09.04.2018 15:10
Utjerivac
Utjerivac: Nije bitan kvantitet vec kvalitet!
09.04.2018 16:48
malavita
malavita : Za Sloba - Ovaj put imaju novu foru, salju pare unaprijed da se ne ponovi Misko Jovanovic, jos ga sanjaju.
10.04.2018 09:29
zupci
zupci: Kako DPS krade najbolje je objasnio Djurisic Milov stari kadar koji ga je napustio a koji je objasnio kako dobojaju unaprijed popunjeni listic a da bi ih provjerili moraju donijeti prazan onaj koji su dobili na biracko mjesto tako da ne moraju lutati kao u operaciji L U K S E N B U R G
10.04.2018 19:29
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar