Ћирилица Latinica
05.02.2018.
Политика

ДПС по старом: Хвале се да партија изводи инфраструктурне радове а не Општина

Аутор: Редакција 5 Оставите коментар

Инфраструктурним радовима које уз бројне замјерке мјештана реализује локална самоуправа у Бару, поново се данас похвалио Општински одбор Демократске партије социјалиста (ДПС) из овог града.

„Велики радови у мјесним заједницама Бар II и Бар III на пројектима у водоснабдијевању и третману отпадних вода, које смо најавили почетком октобра, успјешно се приводе крају. Појекат који је започео 2016. године на територији цијеле општине Бар ушао је у завршну фазу", саопштено  је Порталу Аналитика из барског одбора ДПС-а. 

Како је из владајуће странке саопштено том медију, у Пољу је завршен капитални инфраструктурни пројекат, а то је канализациони колектор у дужини од 3.721м, Табијском и улицом учитеља  Благоја Марковића у вриједности од 724.896,54 евра.

„У рекордном року су постављене канализационе цијеви и урађено је 120 шахти што је довољно за прикључак око 175 домаћинстава у првој фази. Паралелно са изградњом канализационог колектора извршена је санација улице учитељице Анке Асановић у дужини од 700м, вриједности 40.000 евра“ – казали су из ДПС-а Бар.

Како даље пише Аналитика, упоредо са радовима у Мјесној заједници Бар II, радови на водоводној мрежи и канализационом колектору су извођени и у Мјесној заједници Бар III. У наредних неколико дана у улици Јелене Анжујске, очекује се завршетак радова на канализационој мрежи у дужини од 560м и 50 прикључака, а након  тога и асфалтирање тог путног правца у пуном профилу.

У наредним данима, у зависности од временских прилика, очекује се почетак радова на асфалтирању Београдске улице у пуном профилу, од маркета „Лаковић“ до „Бар маркета“. Са радовима ће се наставити и у улици Петра Војводића.

Пројекат третмана отпадних вода је добио високу оцјену као најбољи који је реализован у Црној Гори, а финансиран из средстава КфW банке. Важно је напоменути да ће сви предвиђени послови  бити завршени и прије планираних рокова.

“Уз задововољство које изражавамо завршетком ових радова, као капитални пројекат можемо најавити рјешавање питања водоснабдијевања насеља Свети Иван. У плану је изградња резервоара на коти од 60м надморске висине, капацитетима  500м3  којим ће бити ријешен вишегодишњи проблем водоснабдијевања насеља Свети Иван, а имаће позитиване ефекте и на Доње Заљево, Челугу и Поље”, истичу из ДПС-а, преноси портал Аналитика.

 

Коментари
Коле, Пинчићи
Коле, Пинчићи: Безбожници, шта очекивати од тог менталног склопа друго. Мисле да су недостижни. Тако је мислио и Жарко Павићевић, и Куљача, и Вука Голубић, и Свето Маровић, па их све Мило похапсио и тако одложио своје хапшење и хапшење оних који му дају већи проценат него што су му давали Свето, Куљача, Голубовић, Павићевић, итд... Идемо даље.
05.02.2018 13:59
Nenezic
Nenezic: Vidite samo te mudrace kako imaju visokoumne poglede. Ka da im je sve pobijeno, ne daj Boze. Ali dace i vama Bog da prolazite golgotu tezu nego gladni narod koji pljackate na svakom koraku. Nema opravdanja za masovnu pljacku koju cinite. Niti ce vam to gradjani oprostiti.
05.02.2018 14:01
Barostaranin
Barostaranin: A kad ce doci na red vidosnadbjevanje u Susnju,a da ne pricamo o kanalizaciji mudre Barske glave???
05.02.2018 15:57
Krpelj
Krpelj: U rekordnom roku su postavljene kanalizacione cijevi i izvrsena sanacija ulice Anke Djurovic? Koji ste vi idioti. Ulica nam je od jula mjeseca raskopana. Nekoliko puta je raskopavana jer strucnjaci nisu dobro prikljucke postavljali. Od cetvrtka do danas mi je auto zaglavljeno, jer retardi nisu u stanju da sanariju ulicu. Poceli da je saniraju kad je kisa krenula i ostavili je takvu danima. Ljudi su kola nagrdili, jer nisu znali da je cesta ostavljena u takvom stanju. Tacno vas treba tuziti i traziti da se naplati svaka steta. E da, ulica jos nije dobila ni prvi sloj asfalta, a vi pricate da je sanirana. Koga lazete kreteni?
05.02.2018 21:18
Sluzbenik SO Bar
Sluzbenik SO Bar: Krpelju, biraj malo rijeci. Lokalna uprava koju vodi DPS cini nadljudske napore da ucini zivot gadjana Bara dostojanstvenim. Umjesto opaski i drskih kvalifikacija mogli biste nekad i priznanje da odate. Nadam se da ce mi administratori portala pustiti komentar,posto mi ne objavljujete sve kada komentarisem
05.02.2018 23:18
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar