Ћирилица Latinica
06.03.2018.
Политика

ДПС: Срзентић испунио обећања, рјешавамо проблем водоснабдијевања

Аутор: Редакција 5 Оставите коментар

У сусрет предсједничким и локалним изборима, из Општинског одбора Демократске партије социјалиста (ДПС) Бар данас су су похвалили актуелног градоначелника др Зорана Срзентића да држи до датих обећања.

“Предсједник Општине Бар ДПС-а др Зоран Срзентић, у јулу 2017. године грађанима је дао обећање да ће проблем са водоснабдијевањем насеља Свети Иван бити ријешен у року од 12 до 18 мјесеци.

Овај, као и други пројекти који су у фази реализације или су већ завршени на територији барске општине, само су потврда одговорног односа који ОО ДПС Бар и функционери из редова наше Партије имају према грађанима Бара” – каже се у саопштењу ДПС Бара достављеном “Барском портал”.

Из владајуће партије наводе да је изградња система водоснабдијевања за насеља Заљево, Поље, Св. Иван и Мала Волујица приоритетни пројекат чије рјешавање почиње, како је и било изборно обећање те партије.

“Почетак радова очекује се у току априла мјесеца након ревизије пројектне документације. Укупна вриједност инвестиције је више од 960.000 евра, а реализоваће се из кредитних средстава kfW банке и средстава буџета Општине Бар. У плану је изградња резервоара на коти од 60 метара надморске висине, капацитета 500 м3, вриједности преко 450.000 €.

Биће изграђен и прикључак на Регионални водовод, цјевовод и приступни пут укупне вриједности више од 500.000 €.

Реализацијом овог пројекта, биће ријешен вишегодишњи проблем водоснабдијевања становништва овог дијела барске општине, који смо препознали и потрудили се да га реализујемо у обећаном року.

У циљу скоријег регулисања питања водоснабдијевања, средства kfW банке која су била опредијељена за изградњу система за пречишчавање отпадних вода на Волујици, преусмјерена су за изградњу водоводног система за насеља Свети Иван, Заљево, Поље и Мала Волујица” – истиче се у саопштењу ДПС-а Бар.


 
 


 
 


 
 


 
 

Коментари
Acko
Acko: Dakle penzionerka Branka podrzava kandidaturu penzionera Srzentica, i udara protiv mladosti, protiv Raicevica. Mada Mujo je jaci.
06.03.2018 13:53
gavrilo
gavrilo: Mnogo htio mnogo započeo, barsko polje osta razrovano. Al što jes - jes imamo vode, plivamo danima. Daj Srzentiću nekom drugom da završi......... Nemaš ti snage a ni volje. Oćemo li Dušanu prepustit ovo?🤔
06.03.2018 14:13
Viktor
Viktor: Moze li neko da objasni zasto je ovom portalu dato saopstenje DPS-a sa ovim tekstom a na Bar info isti tekst a autor saopstenja je opstina. Ko se s kim zeza ?
06.03.2018 16:22
TOPOLICA II
TOPOLICA II: Ova slika sve govori Vidi ti ove face umisljene, hvali jedan drugog. Samo im franovic hvali tu i vido dabanovic
06.03.2018 16:24
Raso
Raso: DPS odbornici obecase i vodovod naselju Mandarici i prevarise kao i obicno
06.03.2018 21:09
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar