Ћирилица Latinica
16.05.2018.
Политика

ДПС у Старом Бару

Аутор: Редакција 2 Оставите коментар

Носилац листе ДПС Бар, Душан Раичевић, заједно са предсједницом Општинског одбора ДПС, Бранком Никезић, др Зораном Срзентићем и одборницима у локалном парламенту, Милошем Лалевићем, Љубомиром Кочовићем, Младеном Ђуричићем и Неџадом Пепићем, обишли су неколико локација у Старом Бару и Пољу.

У разговору са мјештанима предочено је све оно што је реализовано током претходног периода и оно што је планирано да се уради у наредном.

Представници изборне листе ДПС-а, увјерили су грађане у чврсту ријешеност локалне управе да истраје и интезивира улагања у инфраструктуру у свим дјеловима општине. Тако се у насељу Доња Томба, након завршетка прве фазе улице у дужини од 250м, ускоро може очекивати и реализација друге фазе која ће значити повезивање овог насеља са магистралним правцем Бар - Улцињ.

Размотрено је и уређење улице која од магистрале води до Горњег Заљева, уз спортско игралиште. Посјета је настављена у селу Доња Пода гдје су договорене интервенције на побољшању пута али и квалитета снабдијевања електричном енергијом. Током посјете Пољу, обишли су радове који су у току на изградњи резервоара у насељу Свети Иван, који треба да омогући боље снабдијевање водом у Пољу, Томби и дјеловима Горњег и Доњег Заљева, поготово у љетњем периоду. За наредни период планирана је и изградња секундарне канализације, која ће допринијети бољем квалитету живота становника Мјесне заједнице Бар ИИ.

Наводи се у саопштењу ДПС-а.

Коментари
zikino kolo
zikino kolo: Ovaj u bijelu majicu krade trešnje...
16.05.2018 10:32
3-B
3-B: Ovaj Jagodinac prvi put vidi ova predgrađa i da ste ga ostavili tamo nebi znao da se vrati
16.05.2018 13:26
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar