Ћирилица Latinica
18.05.2018.
Политика

ДФ – СНП коалиција у Старом Бару и Пољу

Аутор: Редакција 6 Оставите коментар

Коалиција „ДФ –СНП, за град који волимо“ наставила је данас са обиласком грађана Бара и предочавањем програма ове листе која је на гласачком листићу под бројем један на предстојећим локалним изборима.

У разговору са продавцима на пијаци у Старом  Бару  кандидати за одборнике и носилац листе Дејан Ђуровић добили су информације и о главним примједбама на услове у којима они раде.  

Одборнички кандидати коалиције  „ДФ – СНП“ истакли су расположење за реконструкцијом овдашње тржнице када након 27. маја освоје власт у Бару.

Старобарска пијаца, како су казали, мора бити неупоредиво функционалнија од постојеће, уз одговарајућа улагања, подразумијева се.

„Ми имамо јасан план како да се валоризује потенцијал Старог Бара, који је огроман и апсолутно неискоришћен, нарочито када је ријеч о могућностима за његову искоришћеност као туристичке атракције са богатом историјом и културом “ – казао је Ђуровић.

Одборнички кандидати „ДФ – СНП“ коалиције обишли су данас и становнике Мјесне заједнице Поље. Нарочито на Табији, грађани су негодовали због, како су у даху говорили, неодговорног односа  актуелне локалне управе према њиховим комуналним проблемима.

Истичу да су наишли на неуређене улице упркос  огромним средствима из буџета, која се очигледно троше ненамјенски.

Грађане МЗ Поље одборнички кандидати „ДФ – СНП“ коалиције позвали су да им на предстојећим изборима укажу повјерење заокруживањем броја  1 на гласачком листићу.

Коментари
kkk
kkk: Imacete mozda u Starom Baru 5 do 6 glasova.
18.05.2018 18:15
Lari, Topolica
Lari, Topolica: Bravo, u njihovu bazu, neka ste tamo posli, da ih bar nervirate ljepotom i ljudskim drzanjem. Broj 1
18.05.2018 18:36
Joko
Joko: Samo Hrabro
18.05.2018 19:48
Asovic
Asovic: Mi smo pola za vas a pola za Demos u Stari Bar, mada ja zborim bratu za vas da ste najbolji u Bar. Za broj 1
18.05.2018 20:38
Romeo
Romeo: Asovici prodate duse dje ima interesa tu ste
18.05.2018 22:30
za koaliciju df snp
za koaliciju df snp: u stari bar mozete pokupiti dosta glasova samo pod uslovom da im date vise od dps jer to su stari trgovci i prevaranti ANES im je potparol pa valjda to znate bez trgovine nista mrka kapa
19.05.2018 00:28
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar