Ћирилица Latinica
23.05.2018.
Политика

Ерац и Заветници позвали Србе у Црној Гори: Гласајте за листе окупљене око ДФ-а

Аутор: Редакција 8 Оставите коментар

Спрски сабор Заветници позвао је Србе у Црној Гори да своје повјерење на предстојећим локалним изборима дају Демократском фронту и листама окупљеним око овог политичког савеза у општинама у којима ће се гласати 27.маја.

Члан Главног одбора Заветника Страхиња Ерац, казао је да једино глас за Нову српску демократију као највећег конституента ДФ-а и за њене коалиционе партнере јесте сигуран глас против тираније и трулих компромиса.

„Позивам све Србе и све слободоумне грађане Црне Горе, да у недељу на локалним изборима пруже снажну подршку листама окупљеним око Нове српске демократије и Демократског фронта, јер се једино тако адекватно можемо успротивити однарођеном режиму Мила Ђукановића који чини све да у Црној Гори затре све што је српско, историјско и вјековно“ – апеловао је Ерац у име Заветника.

По његовим ријечима, једино глас за Нову српску демократију и њене коалиционе партнере у овим тешким временима, јесте сигуран глас против тираније и трулих компромиса.

„Једино тај глас је сигуран глас против Мила Ђукановића и његових сателита који су се сакрили испод разних застава покушавајући да замуте предизборну воду“ – казао је Ерац .

Заветници, додао је он, будно прате прилике у Црној Гори и солидарни су са борбом НСД и ДФ-а,  и борбом тих субјеката да се не предају.

„Слобода се осваја, парче по парче, град по град, општину по општину. Пред вама су велики изазови и препреке, али немамо сумње да ћете издржати и да вас неће поколебати.

Времена су тешка, репресија је огромна. српски народ и српска црква у Црној Гори угроженији су него икада, и од изузетне важности је да на локалном нивоу покажете да имате повјерења у оне који су одувијек заступали тежњу за заједничким животом и животом у заједничкој држави. Слобода се никада лако није стицала.

И данас је тако, али дугујемо и прецима и наследницима да се свим срцем боримо за њу. За побједу и наду у боље сјутра! За братски однос Црне Горе и Србије подржите оне који поносно носе барјак правде, оне који нам јемче да ћемо после избора ходати уздигнута чела. Подржите Нову српску демократију“ – поручио је Ерац.

 

Коментари
Омладинац СЧП "Гаврило Принцип" Бар
Омладинац СЧП "Гаврило Принцип" Бар: Хвала Заветници што сте на правој страни. Српска омладина из Бара која вас подржава послушаће вас. Жив је Гаврило Принцип, умро није, док је Срба и Србије. Сви за број 1 ДФ - СНП.
23.05.2018 11:20
Delije Bar
Delije Bar: Navijacka grupa DELIJE BAR takodje podrzava listu DF - SNP. Pozivamo sve navijace nase Crvene Zvede iz Bara da glasaju listu broj 1 na izborima 27 maja. Do pobjede !!!
23.05.2018 11:21
Klisic, Srpska Crmnica
Klisic, Srpska Crmnica: A neki drugi, koji su ispod cenzusa su ocekivali vasu podrsku. Mudro braco zavetnici, svaka cast!
23.05.2018 11:22
Kafana Berlin
Kafana Berlin: Podrska iz "Berlina" za listu DF - SNP.
23.05.2018 11:23
Вјечни опозиционар
Вјечни опозиционар: Подршка за Пеђу Булатовића из кафане Сегедин!
23.05.2018 12:01
za dellije
za dellije: Dozivjecete isto sto i vas inostrani klub protiv Buducnosti, PORAZ,
23.05.2018 12:43
za omladinca scp
za omladinca scp: JAO prevrce mi se zeludac od vaseg srbovanja i srpstva.
23.05.2018 12:55
ko su ovi?
ko su ovi?: Je li ovo neka sekta? Obraz, 1389 ili nešto slično. Kukajte vi za Kosovom što ga Vučić prodade. Manite se Crne Gore.
23.05.2018 19:23
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar