Ћирилица Latinica
02.05.2018.
Политика

И Демос у трци

Аутор: Redakcija. 4 Оставите коментар

Барски Демос предао је синоћ изборну листу за локалне изборе, чији је носилац Саво Вујошевић, предсједник одбора.

Листу са 27 кандидата потписима је подржало 330 грађана, а на предаји листе био је и предсједник Демоса Миодраг Лекић.

"Хвала свим грађанима који су нам дали повјерење, приликом скупљања потписа наишли смо на велики страх грађана од силе и бахатости политичке елите која притисцима и уцјенама држи грађане у страху. Боримо се и борићемо се против таквог односа, нама политика није мешетарење и калкулисање, већ искрен и поштен однос према грађанима. Наш изборни слоган је “Чистим рукама за будућност Бара”, наше руке су чисте и олекујемо да опозиција слави у Бару", рекао је Вујошевић.

Иза Вујошевића, на листи су редом Виктор Дедај, Наташа Гвозденовић, Бранко Петричевић, Исидор Асовић, Јасминко Шабовић, Владимир Пржица, Божана Панчић, Бранимир Петричевић, Срећко Шоровић, Сејат Бехаровић, Сања Ђурашић, Гојко Ђерковић, Слободан Јововић, Зоран Бошковић, Оливера Девић, Никола Радовановић, Лазар Панчић, Сенад Карађузовић, Јелена Милошевић, Миодраг Радоњић, Менсур Шабовић, Маринко Контић, Срећко Ферш, Лида Савић, Ивана Лаковић и Милорад Вујовић.

Коментари
Boris
Boris: Caki opet radi protiv opozicije
02.05.2018 21:15
Rajko
Rajko: Ima da osvojite 30 glasova.
03.05.2018 16:59
KUC OD JUCER....G KOMENTARA
KUC OD JUCER....G KOMENTARA: REDAKCIJO Puno vam se zahvaljujem na neobjavljivanju mog komentara od juce na predaju liste DEMOSA i njenog kandidata SAVA VUJOSEVICA jer sam iznio samo istinu da glasaci ne budu u zabludi.Imam osjecaj poslije ovakvog vaseg cina da kod vas u redakciji sjedi neko iz DEMOSa ili SDa pa vjerujem da ovaj moj dopis necete objaviti, ali kako hocete naci cu drugi portal da to objavim i VAS okarakterisem kako ste postupili nekorektno .
03.05.2018 22:23
za - KUC OD JUCER
za - KUC OD JUCER: Da si napisao na ovaj portal , ne ulazeci u tekst , pod pravim imenom, sigurno ti ne bi bilo izbrisano .... ali junače ne basta ti ......
04.05.2018 15:43
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar