Ћирилица Latinica
05.04.2021.
Политика

И Мандић потврдио: ДФ је чврсто уз Лепосавића, нема враћања у прошлост!

Аутор: Редакција 9 Оставите коментар

Демократски фронт (ДФ) неће подржати разрјешење министра правде, људских и мањинских права Владимира Лепосавића, саопштио је данас предсједник Нове српске демократије (НСД) и један од лидера Демократског фронта (ДФ) Андрија Мандић.

Предсједник Владе Црне Горе Здравко Кривокапић покренуо је поступак смјене министра правде, људских и мањинских права Владимира Лепосавића, што је изазвало колективну осуду од стране оних који су гласали највећу листу актуелне парламентарне већине 30. августа, предвођену садашњим премијером и ДФ-ом.

"ДФ је подржао владу 4. децембра. Та Влада је имала нашу подршку. ДФ ће слиједити вољу гласача. Мислимо да није добро да се расправља између министра Лепосавића и премијера", истакао је Мандић на конференцији за медије у Скупштини након састанка лидера парламентарне већине.

Он је казао да су чврсто одлучили да ураде оно што су од њих тражили гласачи.

"Смијењен је тоталитарни режим. Црну Гору је задесила политичка криза, тога има и у Влади. Ми, партије парлментарне већине смо одлучили да то ријешимо. Имаћемо вело брзо нови састанак на којем ћемо имати конкретне предоге. Данас је била добра атмосфера, једна сарадња која обећава да ће се преточити у конкретне предлоге. Расправљали смо о темама демонтирања режима", истакао је Мандић.

Он је рекао и да многи из бившег режима које раде у систему и даље урушавају систем да би повратили бивше странке.

"Обећевамо им да се нећемо враћати у прошлост без обзира на изазове и проблеме", рекао је Мандић.

Предсједник Демократске народне партије (ДНП) и један од лидера ДФ Милан Кнежевић рекао је да против Владе ради највише премијер Здравко Кривокапић.

"Он је довео Владу у кризу. Мени је веома симптоматично да се све дешава под активностима партиотских снага. Боље је да је Кривокапић смијенио оне министре који су гласали за ДПС", рекао је Кнежевић.

Коментари
ND123
ND123 : DF ga je gurnuo u vatru
05.04.2021 15:26
Miralem
Miralem: Koji ste vi bolesnici da vam je znati.Taj dan kad se ova zemlja oslobodi od vas kao od lupeža iz DRPsa biće to dan slobode i sreće.Bože kako ste jadni.Umjesto, da nešto radite za boljitak ove zemlje, vama je samo opstrukcija u glavi.
05.04.2021 15:47
Za 🕔
Za 🕔: Ispadajte iz "koalicije" pada vlada i leposavic, braticka, htio to DF ili ne😁😁😁
05.04.2021 16:03
Dzoni
Dzoni : Hoce kilo I drpsovci sa in siptarima I becicem da izazovu rat u Crnoj gori to Im je plan samo da li znaju da ce se srbi braniti NECETE nas protjerivati pascadi ne
05.04.2021 17:47
Za dzonija
Za dzonija : Niko de e nidje ne "cera", postuj 🇲🇪zakone i ne omalovazavaj one sto misle"drukacije"!!! Ako ti je to previse, e PA onda👋👋👋👋👋➡️➡️➡️idi gdje ti je bolje!!! 🇲🇪JE svih nas sto je volimo💞💞🇲🇪🇲🇪💓💓✌️
05.04.2021 19:27
Za mandica
Za mandica : Oli opet da "otkopavas" 🔫⚔️🔫⚔️🔫🔫⚔️😉😉😉. Umjesto da pokusas da "pomiris" narod 🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️💞💞💞🇲🇪🇲🇪🇲🇪
05.04.2021 20:49
Вукашин
Вукашин: Подршка за Андрију Мандића будућег Предсједника Црне Горе🇷🇸а Мило лопов нека се спрема за Спуж да тамо у миру и тишини проведе остатак свог живота,заслужио је то.Нека комите обезбједе једну добру мотику за Мила,да има чиме копати кртолу и купус у Спужу,да научи како се живи од поштеног рада и десет прстију🤲,доста је крао.
05.04.2021 21:33
Za Vukasina
Za Vukasina: 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
06.04.2021 02:10
Kaco
Kaco: Za Vukašina,tebi nije dobro,pa kako jedan takav pitekantropus može biti bilo što u državi
07.04.2021 16:42
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
17.09.2021.
24
Црногорци
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar