Ћирилица Latinica
26.02.2018.
Политика

Како информише Општина Бар: Покојници на списку одборника, новоизабраних нигдје

Аутор: Редакција 5 Оставите коментар

За званични сајт Општине Бар могло би се рећи да је један од најквалитетнијих и најбоље опремљених у Црној Гори када је ријеч  о официјелним презентацијама локалних самоуправа. И један је од најажурнијих, дакако.

Ипак, уређивачи барског општинског сајта предуго већ не успијевају да ажурирају и списак одборника овдашњег локалног парламента.

Тако имамо ситуацију да је на истом и даље „на снази“  списак изабраних представника грађана од 2014.године, који не одговара стварном стању у локалном парламенту.

На њему се, поред осталих, налазе и имена два покојника, и то Веселина Лековића (Демократски фронт), преминулог у марту 2016.,  и Ђура Пејовића (ДПС), одборника страдалог у саобраћају октобра прошле године. На истом списку нема имена одборница Босиљке Ражнатовић (ДФ) и Светлане Вучетић (ДПС) које су се нашле у скупштинским клупама након што је код поменуте двојице наступила смрт. Надаље, Зоран Тајић (ДФ) уступио је одборничко мјесто свом страначком колеги Александру Лекићу, а др Срђан Калинић колеги Богићу Белом Митровићу (ДФ), али ни те промјене нијесу евидентиране.

Умјесто Дејана Шкеровића и Слоба Пајовића из ДПС-а, који су поднијели оставке, нови одборници  су Никица Пурлија и Велија Меховић. Ни те промјене не биљежи општински сајт www.bar.me 

Грешке се дешавају и вјерујемо да ће „Барски портал“ овим прилогом допринијети унапређењу ажурности код Општине Бар када су у питању информације од јавног значаја.

Коментари
Младена
Младена: Недопустиви пропусти. Тако је све у општину. Срамота велика. Немам ријечи, заиста.
26.02.2018 23:59
Goran
Goran: Mora da taj opstinski sajt uredjuje konobar iz voza Peso Glavanovic
27.02.2018 00:51
SDP fan
SDP fan: Ne slazem se sa vasom uredjivackom politikom, ali vi ovima iz DPS-a ne date da disu.
27.02.2018 01:37
za sdp fan
za sdp fan: znas koliko DPS, pogadja pisanje sa Barskog portala, na izdisaju su haaa
27.02.2018 12:21
Radonjic
Radonjic: Bas sad udjoh na taj sajt. Prkose vam, nece da mijenjaju. Hahaha kakvi kompleksasi. Udrite ih, ne stedite izdajnike
28.02.2018 13:33
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar