Ћирилица Latinica
06.08.2020.
Политика

Кнежевић најавио да ће ових дана објавити снимак Ђукановића и "плаве торбе"

Аутор: Редакција 3 Оставите коментар

Предсједник Атлас Групе Душко Кнежевић поручио је да у кампањи спрема неколико изненађења за диктатора Мила Ђукановића и да плава торба иде у јавност “брзих дана”.

Нагласио је да ће бити и снимака и торбе са парама, али да ће се водити својим интересом када буде то објављивао.

Додао је да ће бити објављени и како су и колико новца трошили министри деведесетих са рачуна у иностранству, јер је имао увид у све то.

„Ја му нијесам ни Свето Маровић ни Миомир Мугоша, поручио је Кнежевић предсједнику Црне Горе.

 Казао је да црногорска власт отвара границу са Русијом за туристе, а Русији су увели санкције, што је цинизам прве врсте, јер желе, маркетиншки да задовоље људе који живе од туризма, неколико дана пред изборе.

“Рачуни Мила Ђукановића се спремају, кастоди рачун није у мојој моћи, он је у оквиру институција система, али и то ће се отворити врло брзо. Темпира се прави моменат у кампањи да се објаве милионски рачуни Ђукановића, поручио је Кнежевић.

Грађанима је поручио да подрже опозицију и да сви заједно славимо побједу на изборима.

 ”Ђукановић је побјеђивао уцјенама и рекетирањем, али сада је вријеме да се стави тачка на лоповлук и изборне крађе. И сами сте видјели листу ДПС-а, све лопов до лопова”, рекао је Кнежевић.

Казао је да постоји евиденција о издатим личним картама и сви ће бити похапшени јер из Европе све прате.

Нада се да СД Ивана Брајовића неће прећи цензус, јер су кренули на њега да га процесуирају. Каже да Брајовић нема ауторитета над многим главним људима у тој партији.

Казао је да је ДФ показао да им је најважније да сруше Мила Ђукановића, за разлику од неких других из опозиције, и да своје лидере нијесу гурали у први план.

”Показали су велику ширину, ставили су за носиоца нестраначку личност, тиме су послали јасну поруку Западу да желе промјене. Послали су добру поруку и грађанима и свијету, рекао је он.

Народ мора да схвати, како додаје, да морају изађу на изборе, а не само да куцкају статусе по друштвеним мрежама

Коментари
Caki
Caki: Kako ce slatko da mu se osveti. Meni su najsladji ovi obracuni medju mega kriminalcima. Krkajte se samo. I jedan i drugi ste se obogatili pljackajuci ovaj narod, ubijajuci svaku buducnost cak i nerodjenoj djeci u Crnoj Gori. Jedna jedina fabrika nam ne radi, sve ste ponijeli kuci, i sad se koljete oko plijena. Vi kao da ne mislite da cete da mrijete jednog dana kao ostali narod. No bolje je mirno spavati i u kreditima do guse da bi se prehranili no zivjeti u strahu kao vi sa ukradenim milijardama.
06.08.2020 15:05
knezevic
knezevic: A pokrij se ,jaduljane,ni jedne ne govori.Pripremio si i drzavljanstvo i bjekstvo,znao si da ce ti prljavstine izaci na vidjelo.Nafatirao si se ti dobro,valja zivjeti u Engleskoj i mititi koga si htio.Savjet:ne izgledas dobro,provjeri kardio sistem.
15.08.2020 18:20
Dukljanin
Dukljanin: A kako si ti Knezevicu dosao do tolikog novca lopovcino.Ovaj balkan je pravo steciste bande lopovske...
18.09.2020 00:03
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
14.10.2020.
8
Владика
01.10.2020.
10
Капела
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar