Ћирилица Latinica
24.09.2021.
Политика

Лалошевић: Моја смјена је подла и нечовјечна, увијек сам радио часно и поштено!

Аутор: Редакција 11 Оставите коментар

Функционер Социјалистичке народне партије Василије Лалошевић оцијенио је данас да је његова смјена са мјеста в.д. директора Управе за спорт и младе, док је био на службеном путу у Словенији, подла и нечовјечна.

Казао је да ће умјети да се одбрани било која иницијатива да буде поднесена против њега.

"Све што сам у животу радио, радио сам часно и поштено"- казао је Лалошевић.

Подсјетимо, раније данас Министарство просвјете, науке, културе и спорта саопштило је да су против бившег в.д. директора Директората за спорт Василија Лалошевића формирани су списи предмета код Специјалног државног тужиоца у односу на његов статус и Одлуку о додјели средстава за спровођење програма спортских организација у овој години.

Коментаришући пријаву СДТ-а, Лалошевић је рекао „не било ми већег злочина“.

"Све што сам у животу радио, радио сам часно и поштено…спреман сам да уложим све снаге да одбраним свој углед и част, као и СНП-а"- поручио је.

Додао је да, када је ријеч о додјели новца, како је Министарство било ажурно спортисти никад новац добили не би. Каже да је све документовано и да се документација налази на сајту.

Тврди да је у марту послао упитник Свјетској антидопинг агенцији (WАДА), али да он „никад није угледао свјетло дана“. Лалошевић је најавио да ће поднијети кривичну пријаву против министарке просвјете, науке, културе и спорта Весне Братић.

"Можда је Василије Лалошевић крив што је направио атмосферу помирења спорта у Црној Гори" - казао је Лалошевић и додао да је можда његова грешка што ником није дао отказ у Управи.

Говорећи о расподјели новца спортским савезима, Лалошевић је казао да како је Министарство било ажурно спортисти никад не би добили новац.

Коментари
Страхиња
Страхиња: Братићка је одлично почела да разбија дуљканштину, а онда је (не)очекивано потпала под утицај трансформеса пијаног Здравиња и уништила цијелу структуру свог министарства. Не говорим о Лалошевићу, мада о њему не знам ништа лоше. Памтим га као врхунског посланика и изузетно елоквентног интелектуалца.
24.09.2021 20:28
Danilo
Danilo: Sad će najlakše biti da se sve izruči na Vasilija. SDT je ovo odradio kako bi se našao balans zbog Miga protiv koga je konačno potvrđena optužnica. Vesna Bratić je naivno iskorištena, i nije mogla da se izvuče iz blata u koje je upala. Podrška za Vasilija!!!
24.09.2021 20:30
Caki
Caki: Vasko, uz tebe su svi časni ljudi koji te poznaju !!! Za moralne nakaze ne briži.
24.09.2021 20:31
Fudbaler
Fudbaler: Smeta jer je konačno neko počeo da radi konkretne stvari za razvoj našeg sporta. Namješteno mu je sve jer UDBA hoće da mu podvali kako je sve namjerno uradio da se CG takmičari ne takmiče neko vrijeme pod zvaničnim obilježjem već pod drugim, na primjer u bojama Crne Gore prije 2006. godine a to znači crveno-plavo-bijelim. To je suština a ne nekakve nezakonitosti. Dritane Vukšiću ovo ti se takođe piše.
24.09.2021 20:56
Za snp
Za snp: Namjerno zrtvovan Lalosevic, jos malo u"panziju"!Ovo je napravljeno da bi 🇲🇪reprezentacije ucestvovale na medju narodnim takmicenjima bez 🇲🇪"NAJLJPSE" himne na 🌍🌎🌏a onda bi nam "srbi" ponudili njihovu!!! Mene prevariti necete!!! Svi smo mi CETINJANI🤲🤲🤲
24.09.2021 21:01
Vesna
Vesna: Podrška dragi komšija
24.09.2021 21:08
Alfa
Alfa : podrska za Vaska
24.09.2021 21:50
Dzoni
Dzoni: CRNOGORSKA HIMNA BOZE PRAVDE ZASTAVA TROBOJKA TUSITE MI TUKI KILOGORCI
24.09.2021 21:53
Bar
Bar: Da se dobar dio ministara ugledao na njega...toliko prijema sastanaka razgovora sa sportistima afirmacije sporta...podrška
24.09.2021 21:54
Leka
Leka: Nije "ekspert"
25.09.2021 08:20
Sport sportistima
Sport sportistima: Nije Braticka kriva kriv je pljani premijer koji je iz njemu samo znanih razloga postavio ovu spodobu koja od svih ministara izadje kao najpametnija da vodi 4 ministarstva a ona o sportu zna kolko i moja baba Miljusa za ova 3 resora neznam ali za sport se razumije ko Marica u krivog Djoku.Ovo nije poraz za Vaska nego za premijera ako ima trunke obraza mada je tu tanak.Podrska Za Vaska i SNP .
25.09.2021 11:30
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
17.09.2021.
24
Црногорци
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar