Ћирилица Latinica
26.02.2018.
Политика

Лалошевић шеф медијског центра СНП-а

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

Бивши потпредсједник и посланик Социјалистичке народне партије Василије Лалошевић најозбиљнији је кандидат за шефа медијског центра СНП-а.

Лалошевић, према поузданим сазнањима Побједе, већ обавља ту функцију, а његово формално именовање требало би да услиједи на некој од наредних сједница Главног одбора

"Лалошевић је искусан политичар који добро познаје медије и има одличну сарадњу са свим медијима. Његовим именовањем Јоковић је заокружио списак својих најближих сарадника" - саопштио је извор Побједе.

Лалошевић се протекле четири године пасивизирао од политике будући да је био именован као консултант у Азмонту – азербејџанској компанији која гради туристички комплекс Портонови у Кумбору. Он је због те функције напустио мјесто посланика у Скупштини Црне Горе. У политику се активније вратио током прошле године када је подржао кандидатуру Владимира Јоковића.

Лалошевић је недавно именован за координатора СНП-а у Бару. Циљ тог маневра Јоковића је да ослаби утицај свог кључног опонента у странци Снежане Јонице, која је држала под контролом тај одбор.

Лалошевић има завидну политичку биографију. У мандату од октобра 2002. до септембра 2006. године био је посланик у Скупштини Црне Горе, а у мандату од 2006. до 2009. године био је члан Административног одбора и Одбора за људска права и слободе Скупштине Црне Горе.

Обављао је дужност предсједника Програмског одбора РТВ Црне Горе. Предсједник је Комисије за информисање и медије СНП-а Црне Горе. Предсједник је био Општинског одбора СНП Бар од 2001. до 2007. године.

Коментари
Gile
Gile: Napred Vasko! Diži SNP, jedinu doslednu partiju u Baru.
01.03.2018 21:50
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar