Ћирилица Latinica
25.02.2021.
Политика

Мандић: Брђанин да процесуира досадашње помоћнике директора УП због криминала

Аутор: Редакција 2 Оставите коментар

Предсједник Нове српске демократије и један од лидера Демократског фронта, Андрија Мандић, казао је да у том политичком савезу имају резерве према Зорану Брђанину, који је именован за вршиоца дужности директора Управе полиције.

По његовим ријечима  најаве да ће Брђанин ускоро промијенити руководећи кадар у Управи полиције, очекиване су и природне.

“Оно што би нама можда дало неко увјерење да ми имамо погрешну представу, да можда ми нисмо у праву, нисмо ни ми свезнајући, само смо имали неке информације које нам се нису допале... је ако би, након смјене помоћника, директор полиције Брђанин суспендовао те помоћнике, посебно оне који су осумњичени за најтежа кривична дјела и повезаност са организованим криминалом. Да им одузме полицијске значке, службено наоружање, отвори истрагу против њих и крене у поступак утврђивања њихове имовине и лица повезаних са њима”, истакао је Мандић у гостовању на телевизији А1.

Мандић је казао да је потребно знати како "данас имају милионе" поједини који су читав живот провели у полицији са платом од 500 или 600 евра.

"Па се онда могу упарити подаци да ли су ти штитили Црну Гору, да ли су спроводиили закон или су пунили властите џепове, њихове и њихових пријатеља, тако што су били саставни дио велике организоване криминалне групе“, додао је Мандић.

Казао је да би у ДФ-у, у том случају, требало да преиспитају информације које су добили о Брђанину.

"То би био важан сигнал и порука да можда и то што смо ми чули није тачно. Да је можда неко и нама желио дати информације које нису добре. А док се то не деси, вјерујте, и Вељовића да изаберу за директора, и он би смијенио своје помоћнике", казао је предсједник највеће странке у новој власти.

Мандић је оцијенио да би адвокат и некадашњи судија за истрагу Дражен Медојевић био "фантастичан директор полиције" који је, како је казао, у овом тренутку потребан Црној Гори.

Коментари
Crmnicki je oro svaki
Crmnicki je oro svaki: Nemojte Spiča kumim vas Bogom, sve je pošteno zaradio.
25.02.2021 00:55
Realno
Realno: Prvi na listi za Spuz je Spicanovic
25.02.2021 11:46
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
17.09.2021.
23
Црногорци
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar