Ћирилица Latinica
10.11.2020.
Политика

Мандић: Од свега је важније да ДПС пошаљемо у опозицију

Аутор: Редакција 9 Оставите коментар

Мандић је у емисији „Дневни ред“ телевизије Б92 рекао да је циљ да се „како-тако режим Мила Ђукановића, који је у спрези са криминалом и корупцијом, размонтира“.

„Ми сигурно нећемо издати народну вољу. Морали смо да прихватимо неке параполитичке иницијативе, то нам не служи на част, али надаље ћемо радити на поштовању демократије“, рекао је он.

Он напомиње да ДФ има највећу политичку снагу у Црној Гори и више од половине посланика у новој скупштинској већини.

Мандић је рекао да је по првом принципу Министарство одбране било обећано Демократском фронту, али да по „принципу од петка“ оно припада лидеру Грађанске иницијативе УРА Дритану Абазовићу.

„Мандатар је проценио да је он компетентан. Ми смо у разговору с мандатаром рекли да он преузима одговорност за конкретну владу“, рекао је Мандић.

Нагласио је да су очекивања ДФ-а била да ће након „обарања режима Мила Ђукановића“ испунити оно што је обећао народу, посебно по питању проблема криминала.

„У Црној Гори бијесни прави рат, рат кланова и крвне освете“, напомиње Мандић и рекао је да нико није хтио да се замјери таквим особама осим људи из Демократског фронта.

Мандић је рекао да само један човјек осим мандатара Кривокапића има обавезу према грађанима, а то је лидер УРА Дритан Абазовић јер је изабран на изборима, а остале је на министарским мјестима поставио Кривокапић, и они  одговарају њему.

„Нама је мандатар Кривокапић рекао да неће да оснива партију, а ми смо му рекли у име ДФ-а да свако ради у складу са законом шта Бог жели, да оснива или шта хоће. Када је дошао на нашу листу није имао никакву странку која је стајала иза њега “, рекао је Мандић.

Он је појаснио да је прво место на изборној листи природно припадало најјачој странци у коалицији, али да је процијењено да је боље да буде Кривокапић.

„Подлегли смо притисцима најмањег коалиционих партнера, али то је друга ствар“, рекао је Мандић.

Коментари
Ratko
Ratko: Konacno. Bravo Andrija !
10.11.2020 09:05
Бодин Србски
Бодин Србски: Да је вјечна наша права Србија, славна приморска и цјела приморско-загорска Србија !!!!!!!!!!!
10.11.2020 12:51
Za bodina
Za bodina: 🐑🐑🐑🐑🐑Bodinska👌👌👌👌
10.11.2020 19:07
Prc mne
Prc mne: Nikad vise satanski,lopovski i fasisticki drps sektasi!
10.11.2020 21:07
Бодин Србски
Бодин Србски : Да је вјечна наша права Србија, славна приморска и цјела приморско-загорска Србија !!!!!!!!!!!!!! Да што пре нестанете проклете расрбице са простора наших правих и првобитних србских земаља !!!!!!!!!
11.11.2020 00:44
Miloš za Bodina Debila
Miloš za Bodina Debila: Zbog takvih blesa nepismenih pravoslavni narod se podijelio. Crna Gora viječna da je... Pravoslavna i Svijecka. A ti bodine goveče ako ti ne valja putuj đe ti je bolje. Nego te neće niko pa samo laješ po portalima. Tu si se pronašao debilko... Kotor plače za takvima. Kreni junac odma. Što živiš kad si tako nesrećan nesrećo jedna bolesna...
11.11.2020 11:50
Бодин за Милоша скота екстремно олигофренског и ретар
Бодин за Милоша скота екстремно олигофренског и ретар: Овим речима желим само да подсетим овог Милоша, најобичнијег олигофрена супер ретардираног и припадника најниже расе, да је једина сврха његовог постојања да својом телесином нахрани величанствене примерке (у односу на њега) Божје креације и нађе своје право мјесто у класичном обору за свиње!!!! Oвом приликом те упозоравам да не смеш више толико да се дрогираш јер би свиње могле да осјете да ниси одговарајућа, односно квалитетна храна с обзиром да ће ти чапра и цјелокупна телесина смрдети, тако издрогираном, на разноразне хемикалије!!!! Зато мораш на вријеме да се очистиш да би и наша приморска и зетско-полимска Србија била чистија од жгадије као што сте ти и теби слични !!!!!!!!
11.11.2020 22:22
Бодин Србски
Бодин Србски: Молим чланове редакције овог портала да објаве оно што сам јуче написао као одговор на оно што је овај олигофрен Милош овдје изблебетао!!!!!
12.11.2020 11:05
Бодин Србски
Бодин Србски: Зато сте ви расрбице такве, зато што вас је овај влашко-млетачки и лацмански петоколонаш Мило Ђукани јањичарио у духу црног монтањерства, односно некаквог црногорства читав низ година!!! Зато сте такви јањичари милогорски проклетници једни !!!!!!! Да је вјечна наша права Србија, приморско-загорска Србија као и сва Србија од мора сињега до Суботице, саве и Дунава!!!!!!!!!!
12.11.2020 14:51
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar