Ћирилица Latinica
04.02.2019.
Политика

Маја Шошкић (Права ЦГ): Након масакра над чемпресима, на “градилишту” нижу нове прекршаје

Аутор: Редакција 11 Оставите коментар

Одборница Праве Црне Горе у барском парламенту, Маја Шошкић, саопштила је да је, након суботње, скоро па, како каже, диверзантске крађе стабала из дворишта Гимназије и њиховог одношења на цетињску депонију без нумерисања појединачно сваког стабла,те без обезбјеђивања и пописивања терета, без присуства шефа градилишта, без документације, са прекомјерно натовареним камионима, данас на снагу ступило тотално расуло у саобраћају између двије барске школе.

“Камиони који превозе камене остатке срушеног амфитеатра, не само да не покривају терет који се превози, него се током читавог дана крећу смјером супротним од дозвољеног и на главној градској раскирсници скрећу у недозвољеном правцу. С обзиром на то да се градилиште налази између двије школе, општина очигледно не води рачуна о безбједности најмлађих основаца на чијем путу до школе се све ово дешава” – навела је Шошкић у изјави достављеној “Барском порталу”.

По њеним ријечима, стиче се утисак да послије сваког протеста грађана, рад на „градилишту“ бива још нерегуларнији и са још више прекршаја – које нема ко да исконтролише.

“Градоначелник се, чекајући 15-ак дана да му неко напише саопштење, вјерујући да су његове колеге из Подгорице биле заузете реакцијама на криминалне афере са њиховим потписом које се разоткривају последње вријеме, најзад обратио грађанима, и то крајње ниподаштавајућим обраћањем, перући руке од одговорности, или, боље речено, кривице и кријући се иза давно донешених одлука својих партијских колега” – истиче одборница Праве.

Барски одбор Праве ЦГ упутио је поруку градоначелнику који ће, како је Шошкић нагласила, за живота остати упамћен као особа која је масакрирала стољетње чемпресе : “Иако сте инструисали ваше ботове да нас прате и гледају што радимо чак и на друштвеним мрежама, иако исмијавате грађане вашим изјавама на свим нивоима и пребројавате колико нас има, иако своју одговорност кријете иза профитерских дилова којима експлоатишете зелене оазе, иако идете по граду и молите људе да не долазе на протесте, знајте – у сили је слабост”.

Коментари
fk mornar
fk mornar: Maja dobra tiha i mirna
04.02.2019 22:55
Uzelac
Uzelac: I hoce li nakon ovako dokumentovanih snimaka reagovati policija, Komunalna policija, Tuzilastvo, Sud za prkršaje ? Ili su svi uključeni u ovaj udruženi zločinački poduhvat tzv gradnje vrtića ?
04.02.2019 22:56
Ribolovac
Ribolovac: Ajde ne smarajte vise sa vasim prekrsajima ti si tu da zavodis zakon ajde bjezi zeno smoru zivi
04.02.2019 23:08
Aco M
Aco M: Vidji ovu zenturacu, ajde jadna ne smaraj više sa cempresima u sobu vam nikli,pa od alergija se udavili....
04.02.2019 23:13
ac milan
ac milan: cemu negativni komentari licemjeri... sjedite kuci i ne mlatite
04.02.2019 23:27
Лука
Лука: У центар Мајо! Браво!! Препознали се ДПС ботови које си прозвала. Напријед !!!!
04.02.2019 23:29
Za. Maju
Za. Maju: Dobar tekst ali nazalost koga briga za to.Pa njih da je briga onda nebi ni bilo svega ovoga kad je bilo glasanje u skupstinu oni nisu imali svoj stav a sad ga kao imaju.Nemaju oni nista osim clanske karte DPSa .Mozes zamisliti kad nam BAR vode DUSAN i BOZO jeli bar ikad imao od kada postoji goru vlast i ove satelite koji ih radi sitnih interesa podrzavaju.Ako neko zna neka slobodno napise.Blazo Orlandic Svetozar Vuletic Mujo Lalevic Zarija Lekic Zarko Pavicevic takav kakav je za vas je legenda e sad vidite dje ste vi kukala vam majka a i nama svama.
04.02.2019 23:53
Simso
Simso: Sto ovako revnosno ne dignete glas protiv bezpravno podignute crkve na Rumiji ama 1 papira nema, pardon po predanju je dolećela bješe hahshaha. Ovo je za djecu pa iako nije najbolje rješenje....i ajte doma rabotajte sto...
05.02.2019 07:39
STOJAN za simso
STOJAN za simso : Vadi ti oci CRKVA NA RUMIJJI pa sigurno da smeta SOTONAMA e gledaces je jos Dugo dugo godina a da se makne sa RUNIJE sa tom zeljom ces Umrijet i ti i tvoji istomisljenici. No mijenjaj vjeru pod hitno vidis samo BEZBOZNICIMA smeta.
05.02.2019 14:45
Za Stojana
Za Stojana: Da li ti Stojane znas kolko ima u Barskoj opstini crkava da li si nekada cuo od bilo koga od Barana da nekome smeta neka crkva osim ove trafike koju vi nazivate crkvom a koja je postavljena tamo da bi narusila medju nacionalni sklad u Barskoj opstini koji je uvijek bio za pohvalu. To sto je Risto htio to je i postigao zato sto vas novopečeni vernika ima dosta i malo im je onako lijep hram u centru Bara nego iz inata ocete navrh Rumije. Srbija je mnogo toga pocela iz inata pa im se sve obilo o glavu pa smanjite dozivljaje da vam se ne desi isto.
05.02.2019 20:44
List Crne Gore
List Crne Gore: Politickim partijama ne tapsem, ali ljudskom postupku i ljudskom bolu, ma kakav bio, pridruzujem se. Bravo, Majo. Gospodjo Jelusic, bravo. Bravo za sve koji se bore protiv gamadi.
06.02.2019 14:26
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar