Ћирилица Latinica
09.11.2020.
Политика

Мајмунска посла; Друга фамилија би да усташе воде Владу!

Аутор: Редакција 8 Оставите коментар

Антисрпски таблоид "Вијести",упркос несумњивом утицају својих власника у процесу који треба да резултира формирањем "експертске" Владе, није најзадовољинији кадровским рјешењима из редова припадника српског народа. Како се чуло јуче из Коалиције "За будућност Црне Горе", таблодид "Вијести" је у ретроактивној одбрани усташа.

"Брутални атак на проф. др Весну Братић, у ком се бране хрватски „интелектуалци“ који су вријеђали Српску православну цркву, само показује да није тешко стегнути обруч и да ће утицај Вијести на процесе вјероватно и даље остати кључан, реаговао је Марко Ковачевић, посланик владајуће већине и портпарол Нове српске демократије на текст „Вијести“ у којем кажу да је Братић вријеђала хрватског колумнисту Бориса Дежуловића

„Вијести у ретроактивној одбрани усташа од једине јасно препознате особе у Влади која би евентуално била спремна да штити интересе и не ускраћује права народу из кога долази. Одмах на њу треба одиграти пик и извршити притисак како би је Вијести и њихове политичке експозитуре на вријеме васпитале да се не би случајно као министар усудила да заштити неки интерес Срба или да прокоментарише нечије друго антисрпско дјеловање у самој Влади“, навео је Ковачевић.

Ово је, како је казао, и показна вјежба осталим министрима који су национално Срби или се сумња да јесу. "Вијести" покушавају да прикажу да су и ти министри, а не само они који долазе из њиховог миљеа, одговорни њима и њиховом суду а не суду оних који су их бирали. У овом случају посланика владајуће већине јер грађани свакако нису ни на један начин бирали ове министре нити су знали да су баш ови људи дио политичке понуде листи које су гласали. Нису то знали ни посланици који су изабрани. У томе и јесте разлика што у Влади нису они који су добили гласове грађана јер би онда морали да одговарају грађанима.

Овако, овај брутални атак на Весну Братић, у ком се бране хрватски „интелектуалци“ који су вријеђали Српску православну цркву, само показује да није тешко стегнути обруч и да ће утицај "Вијести" на процесе вјероватно и даље остати кључан, поручио је Ковачевић.

Коментари
HAHAHAHAHA
HAHAHAHAHA: A milo mi je zbog komita, pošto su se poradovali misleći nema fronta u Vladi, kad ono još gore, imaju Sveti Sinod u Vladi CG. Pomoz Bog komite.
09.11.2020 08:50
MILOŠ Demokrate
MILOŠ Demokrate: Velika podrška za Vladu Premijera Krivokapića. Samo tako gospodine Preśedniče.Pravoslavna Crna Gora pobjediti mora...
09.11.2020 08:52
Леро
Леро: А шта очекивати од усташа из посраних новина и портала Вијести. Унијати усташки. Пи!!!
09.11.2020 09:10
Sredoje
Sredoje: Ali ovja čovjek nije sav svoj.Zar je moguća takva zamjena teza? Svi ataci za sada, su samo na prof. Bratić, jer gospođa ili gospođica nema blage veze što govori.Koje premještanje mauzoleja, koji Krsto Zrnov koje nebuloze. Mora shvatiti da je zemlja u glibu do vrata, da nam muzeji propuštaku vodu posle najmanje kiše i još puno toga, a ona o Mauzoleju.Pomozite da napokon kultura zaživi na ovim prostorima,a ne odmah o prebačivanju lijevo, desno...
09.11.2020 12:28
Piscu ovog sramnog teksta
Piscu ovog sramnog teksta: Majmune glupi u Crnu goru je bilo Partizana i cetnika a u Hrvatsku su bili ustase i sad vi smradovi izdajnici cetnici i posrbice ozivjeli ko one mrtve usi i poceli da lajete bas vas briga obraz nemate strah zahvaljujuci ovoj propaloj vlasti isto nemate i samo nastavite lajte smrdi bube.
09.11.2020 14:44
Бодин Србски
Бодин Србски: Да буде велика наша права Србија, приморско-загорска Србија !!!!!!!!!!!
09.11.2020 16:02
Vasilije
Vasilije: Majbah da hitno oburda mauzolej a Monako i Svedska neka sacekaju bar dva vijeka.
09.11.2020 18:48
Za pisca
Za pisca: Da, Da. Po ovim mladim mozgovima I Sava Kovacevic je bio cetnik. Sta su Im preci docekali samo da mogu vidjeti. Od cega su se oni nekad stidjeli potomci Im se danas sa tim dice I ponose. Zaista napredak I za porodica I za drzavu.
09.11.2020 21:17
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar