Ћирилица Latinica
04.08.2019.
Политика

Медојевић: Србин Никола Вучевић на најбољи начин свједочи како се воли Црна Гора

Аутор: Редакција 8 Оставите коментар

Небојша Медојевић, један од лидера Демократског фронта, саопштио је да је најбољи црногорски кошаркаш и НБА звијезда Никола Вучевић симбол правих врлина праве Црне Горе.

Уз Вучевићу фотографију са врха Румије (гдје је присуствовао јуче Литругији у цркви Свете Тројице) која прати објаву Медојевића на његовом фејсбук профилу, функционер највећег опозиционог субјекта навео је да је  Црногорско-српско помирење темељ одрживости и опстанка државе Црне Горе.

"Никола Вучевић је можда најбољи примјер. Да, ми то можемо!

Србин који воли своју Црну Гору, за њу је спреман да погине на терену, Планетарно успјешан , богат, добро васпитан, здрав, паметан, породични човјек, вјерник , воли своје, поштује другачије.

Игра за своју државу Црну Гору и тамо представља све њене грађане. Спреман је да претрпи и заборави понижења која је доживио у репрезентацији када је као први скакач НБА лиге морао да грије клупу неким трећеразредним члановима ДПС-а.

Никола је симбол правих врлна праве Црне Горе" - написао је Медојевић, истичући као особине и карактеристике по којима се наш најбољи кошаркаш одликује - традицију, модерност, успјех, поштење, вјеру, лојалност, истрајност, пожртвовање и борбу.

"Оваква помирена, радна, поштена, праведна и талентована Црна Гора би брзо кренула путем моралне, политичке, економске и друштвене обнове", подвукао је Медојевић уз поруку: "Видите да може. Само сложно. Само јако!!!"

Коментари
VULE. VU
VULE. VU: Ajde Medo ne blesavi poceo si i na ove lokalne portale da palamudis. Vucevicu svaka cast kao i njegovoj porodici. Ti Medio rece za Nikolu da je Srbin koji voli svoju CG, a ti si Srbin koji mrzi CG. Ustvari ti vise i neznas sto si pogubio si se i sad tumaras od nemila do nedraga. Ti si Medo bio protiv rata za mir veliki liberal skoro kolko i Slavko Perovic pa Rankov Saborac pa u pokret za promjene da bi sad postao ne Srbin nego Veliko srbin u fino si se kolo uhvatio alal ti vjera Medo.
04.08.2019 13:49
Odza Veilji
Odza Veilji: Medo, jako je bitno da ti znaš dje je Rumija i dje ovaj momak bio! Sačuvaj je Bože od takvih!
04.08.2019 15:06
Setko
Setko: Sretan praznik pravoslavnim komsijama. Svaka cast i postovanje Nikoli dobrom.
04.08.2019 16:26
BANJO
BANJO: SVAKA CAST VUCEVICIMA.ZNAJU KO SU I OD KOGA.NA DOBRO VAM SE VRACALO.OVI DRUGI NEKA PUKNU,OD MUKE.POZ.OCU JOVANU.NA MNOGAJA LJETA!!!
04.08.2019 16:53
Vucko
Vucko: Bravo Nidzo. Dobro je kad covjek ima korijwne i zna za to a ne ko neki koji bi prije igrali za Ganu i obalu Slonovace nego za zemlju dje su rodjeni.
04.08.2019 19:14
Odza Veilji
Odza Veilji: Banjo, pa Vi i tadite sve da ovi drugi "puknu od muke" ! Vama je bitnije što misli Toma Nikolić o crkvi na Rumiji no jedan barski katolik recimo ! Uspjeli ste svaka čast nas nema ali eto ima Banja Luka, Surdulica ... i ovaj novinar!
04.08.2019 19:59
Božo
Božo: Simbol Zubaca, sad će i Zupci biti kao Šabac, Čačak i dr. Dragačevski trubači su iz Zubaca???
07.08.2019 07:26
Odza Veilji
Odza Veilji: Pitanje za Meda iz Podgorice : kako znaš da je ovaj momak Srbin ? Ja znam da je BARANIN i ponosan sam na svog sugradjanina !
07.08.2019 10:39
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar