Ћирилица Latinica
25.12.2018.
Политика

Милачић у Бару: Сложно до рушења режима

Аутор: Редакција 7 Оставите коментар

 

Руководство Праве Црне Горе посјетило је општину Бар и том приликом је одржан радни састанак са иницијативним барским одбором Праве, који је на минулим локалним изборима остварио парламентарни статус у тој општини.

Састанком је предсједавао предсједник Праве Марко Милачић који је истакао да је задовољан радом барског одбора, који је за свега неколико мјесеци успио да оствари парламентарни статус у тој општини, те да оствари резултат који су постигле и неке много веће партије које деценијама постоје на политичком тржишту.

Милачић је истакао и да поред резултата Праве, не може бити задовољан свеукупном политичком ситуацијом, како у Црној Гори, тако и у Бару, поготово имајући у виду политичку апатију не малог дијела бирача који из године у годину одлази у апстиненцију. Нагласио је да ће управо борба за апстиненте бити кључна борба Праве Црне Горе.

Коментаришући политичке актуелности у Црној Гори, Милачић је изјавио: ''Свјесни смо да се црногорско друштво и даље налази у стању продуженог трајања наводног државног удара, који су данас очито сви заборавили. Ипак, навикли да без икакве одговорности једну политичку кризу затрпава она друга, Права Црна Гора поздравља напоре дијела опозиције који у институцијама покушава ријешити кризу, али и оног који даје свој допринос кроз бојкот Парламента. Права Црна Гора је, са друге стране, поникла управо у ванинституционалној борби против недемократске власти – не зато што што сматрамо да је тако боље, већ зато што нас је деценијско искуство научило да се Демократској партији социјалиста на челу са Милом Ђукановићем - не смије и не може вјеровати.

С тим у вези, сматрамо да опозиција, умјесто сједења у симулаторима демократије какве су скупштинске ''радне групе'' треба да се окрене себи, али не на начин што ће селектовати ко може, а ко не може учествовати у организацији протеста или било ког другог вида борбе. Напротив, Права Црна Гора сматра да у опозиционе редове морају стати апсолутно сви слободни сегменти друштва, а никако не искључиво парламентарне партије, од којих многе имају по један или два мандата.'' Закључио је Милачић.
Сви присутни су једногласно прихватили даљи план рада Праве у Бару који се у великој мјери огледа у формирању одбора крајем јануара, након чега ће отпочети велики теренски рад у овој општини - стоји у саопштењу Медијског тима Праве ЦГ.

Коментари
Македонско95
Македонско95: Браво браво
25.12.2018 12:03
Popaj
Popaj: Sergej Lekic je najozbiljniji momak u Baru i ako on bude u ovoj stranci onda je to najbolja ekipa. Sve dobri momci na slici. Mozda su i bolji nego li sam Milacic Marko
25.12.2018 12:07
Riki
Riki: Carmak je napustio Pravu, otkud sad on za stolom sa ovima !?
25.12.2018 20:40
www
www: Sta kukurice ovaj kikirez po baru
25.12.2018 21:17
Господар
Господар: Чармак је и даље ту! Сива еминенција Праве у Бару!
25.12.2018 23:37
Ac Milan
Ac Milan: Dominiraju!
27.12.2018 11:56
Nikad 2006
Nikad 2006: Prilriveni dukljani
11.01.2019 00:30
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar