Ћирилица Latinica
28.02.2021.
Политика

Ни да поцрвени због издаје: И Кривокапић честитао терористима "дан независности"!

Аутор: Редакција 26 Оставите коментар

Здравко Кривокапић, актулени премијер мањинске Владе Црне Горе, очигледно није издао само блаженопочившег митрополита црногорско-приморског Амфилохија коме је обећао да ће повући признање лажне државе Косово* (и листу "За будућност Црне Горе" на чијем је челу сасвим незаслужено био) и санкције Руској федерацији, већ и своја доскорашња идеолошка, политичка и "људска" увјерења. 

Након што је крајње ангажовано, може се рећи и острашћено, негирао да је икада честитао било коме Дан Републике Српске, иако би то било елементарно природно, часно и очекивано,  његов замјеник, (многи сматрају и суштински апсолутни шеф) - Дритан Абазовић, објелоданио је да је Кривокапић међународно непризнатој, терористичко-канибалској творевини, коју Албанци у јужној покрајини државе Србије зову "држава Косово" - честитао "дан независности".

Доказе за то, казао је Абазовић, лако је наћи, и то у Протоколу Владе Црне Горе, иако медији о томе нијесу обавијештени.  Сва је прилика да премијер није имао довољно храбрости да уочи локалних избора у Никшићу информише јавност о још једној својој превеликој срамоти и издаји традиционалне Црне Горе.

За сада није познато да је доказани канибалски савезник, конвертит и издајник Мило Ђукановић урадио исту ствар (као и минулих 12 година), што, иако јесте, наравно не би смјело да чуди било кога, али је за Кривокапића очито јасно да је џелатима Црне Горе (и Србије, дакако) честитао дан лажне независности.

Честитао је "дан незавиности" терористима које не признају Уједињене нације, велика већина држава чланица ОУН, и на крају, посматрано по површини територија држава свијета и броја становника - онима које не признају чак - три четвртине човјечанства.

”Ја сам честитао, а честитао је и премијер, и то је лако наћи. Сав проблем је у менталитету који овде постоји, оно што има везе са вирусом, ви повезујете са политиком и кажете да ово има везе са 17 фебруаром – Даном независности (тзв.) Косова”, казао је Абазовић гостујући на једној косовској телевизији.

Не кажемо ми, него су они рекли...

“Не кажем за вас, него то је то менталитет политичког функсионисања на Балкану. Када је у питању (тзв., прим ред.) Косово, ви знате да ја нисам хтио да уђем у Владу ЦГ док се не потпише споразум који је подразумијевао да се неће дирати питање независности (тзв.) Косова. Јако је лако наћи моју честитку, ја сам честитао и предсједници и актуелном премијеру, без обзира јер су сада дошли и избори, и честитам им јер је било једно демократско питање и људи су одлучили за промјене, што са мојег становишта као Дритан Абазовић, не као потпредсједник Владе, гледаће са много симпатије. Да будем јасан, ово није став Владе, ми нисмо имали дискусију, то је ствар становника (тзв.) Косова да бирају кога мисле да ће их боље представљати. Али када је у питању честитка, она је била веома објављивана, на два језика, послата и веома се лако може видјети. То је ствар која је онлајн, јавна, ми нисмо скривени људи. Такође и премијер је честитао преко државног протокола, и то се може видјети" - јасно је потврдио Абазовић, који је, подсјетимо, условио формирање актуелне Владе обавезујућим споразумом који подразумијева да се не негира Одлука Владе Црне Горе о признању лажне државе Косово* и да се не укидају смјехотресне, али свакако срамотне санкције наше државице према Руској Федерацији.

Подсјетимо да је чак и Кривокапићев претходник  на мјесту премијера из сaда опозиционог ДПС-а, Душко Марковић, јавно признао да је више од 85 % становника Црне Горе против тога да се јужна покрајина државе Србије третира као независна држава.

Иначе, они којима је Кривокапић честитао "дан независности", протјерали су свих 28 хиљада Црногорца са Косова и Метохије, њихова гробља махом преорали и потом бетонирали, њихове куће спалили, а станове и имања узурпирали и некажњено их користе већ 21 годину откако траје окупација тог дијела Србије.

Над косметским Црногорцима у свако смислу почињен је геноцид на Косову и Метохији. 

Предсједник Црногорске либералне странке Косова (ЦЛС) Радоман Додеровић, казао је за "Барски портал" да не жели да вјерује у оно што је чуо из уста Дритана Абазовића.

"Ако је тачно све што је Абазовић казао, онда је ово крајње неочекиван нож у леђа премијера Кривокапића према свим Црногорцима који су живјели или живе на Космету. Ми, косметски Црногорци немамо другу државу до Србију, и немамо другу матицу до Црне Горе, али наша, Његошева и немањићка Црна Гора не признаје лажну државу, и не мири се са актуелним стањем у покрајини. Све је ово привремено, као и Влада Кривокапића" - поручује Додеровић.

Исти став има и предсједник Удружења косовских Црногораца "Матица" са сједиштем у Косову Пољу, Бобан Филиповић.

"Зар и након ДПС-а да се десе нове издаје од стране нове Владе наше матице, у коју смо све наде полагали? Кривокапић, колико год је уцијењен и колико год га брутално малтретирају Абазовић и амбасаде земаља које су извршиле агресију на нашу земљу 1999.године, не би смио да поклекне и ово што ради је његова велика брука и издаја. Усудићу се да кажем - велиздаја" - каже Филиповић.

Коментари
Zoran
Zoran: Nasli mu stranci slabu tacku, daju budali rakije, napisu mu saoštepenje, čestitku, i on mora da potpiše. Kad je sam i kad pije solo alkohol, onda prorodai ono "srpsko" iz njega, obrce telefone, zove Zeljku Cvijanovic, Dodika, Palmu, svima se pravda, a onda ujutru kad se otrijezni, i kad ga okrenu iz ambasade glavne odma demantuje. Uništi budalu alkohol.
28.02.2021 14:49
Ђуришић
Ђуришић : Издајник и пијандујра, пи за кога смо гласали, да је проклет и дан тај. Здравко, алкосу, најбоље у Улцињ да се преселиш, но такве трање чакни тамо неће.
28.02.2021 14:59
Комнен, Убли
Комнен, Убли: Сад нека овог издајника Милачића што је с њим на слици, пошаље за амбасадора на тзв Косово, иста су...... Каква жугадија, гори од Тачија и Рамуша. Здравко по оној народно, ако су Турчину руке крваве до лаката потурици морају бити до рамена. Срам те било приучени машинбравару.
28.02.2021 15:03
Dragana
Dragana: U početku mi je bio krajnje simpatičan, neobičan, srčan. Ono skidanje kaputa tokom pješačenja na litijama i protestima i spremnost na obračun sa policijom mafije Mila Đukanovića mi je ulivalo ozbiljno povjerenje. Bio je nov, došao iz sfere van politike, nekako svježinom zračio. Pozdravila sam kad je moj predsjednik Mandić dao njemu prvo mjesto na listi i on otišao na zadnje. Na kraju još jedna greška kao i sa Lekićem. Možete svi da manišete DF-u, Mandiću, Kneževiću i Medojeviću, ali ljudi, konačno upmatimo - jedino oni nisu ucijenjeni, jedino su oni skroz čisti ljudi, jedino su njih proganjali dok je ANB sa svima drugima posredno ili neposredno koketirao. Da DF vodi vladu, braća Đukanović i njihova seja i kumovi bi odavno smđreli u prdakani u Spužu i čekali suđenje. Nije ni sad kasno ako ima razuma. Narode poltronski, prestravljeni, otrijezni se. Ohrabri se.
28.02.2021 15:12
Професор Гимназије "Нико Роловић" Бар
Професор Гимназије "Нико Роловић" Бар: Од почетка је јасно да ДФ није требао да гласа за ову гњиду, кад је издао митрополита Амфилохија и Цркву шта од њега очекивати. Мора у Никшићу његова огавна секта остати испод цензуса, јер ће и у Никшићу тражити да Срби не буду у власти, а Никшић 80 посто српски.
28.02.2021 15:15
Strahinja
Strahinja: Alkos težak, pije samo iz flaše. Jad jadni. Nama je izgleda sudbina da u Crnoj Gori imaju Jude i izdajnike. Toliko smo Bogu i nasem Srpstvi zgrijesili da cemo izgleda tek ispaštati. Da je bar DPS na vlast pa da nas ne čudi ova bruka, navikli smo toliko godina, no ovaj "naš" a ustvari radi za veliku Albaniju i te koljače šiptarske više no Milo i Duško i Ranko skupa.
28.02.2021 15:19
Jakov Topolica
Jakov Topolica: Što će vam ova priča?Važniji su vam stranački interesi od opštih srpskih interesa.Podijelite,zavadite zarad jeftinih političkih poena.Puna podrška za profesora.Odrađuje tezak ali odličan posao.To znaju svi Srbi koji imaju IQ veći od 85.
28.02.2021 15:32
Đorđe
Đorđe: Nikad više Srba i to onih pravih a ne ovih po profesiji,nije bilo u Vladi.Ne dijelite ne ubacujte žbicu razdira.*ebalo vas strančarenje koje nas uništi.
28.02.2021 15:33
Маријана
Маријана: Ево сад ће ЛГБТ присталице да бране Здравка и Дритана
28.02.2021 15:38
Светлана
Светлана: Треба схватити да је овај орангутан прихватио да буде премијер јер је испливао као несрећан случај, да буде декор у суштини прелазне владе. Замислите кад од 27 посланике листе на чијем челу био 25 није за њега је издао Цркву и митрополита.
28.02.2021 16:47
Ivan
Ivan: Pogledajte kako hoda, klasican derpe, ni "m" od muskarca. Carli Carplin je za njega Bred Pit !!!
28.02.2021 16:49
Sutomore
Sutomore: Zdravko podnesi ostavku nesreco, ne brukaj vise one koji su ti vjerovali. Sve si izdao, sve si zajebao, sve si prodao, za kratko vrijeme si nadmasio Mila veleizdajnika!!!
28.02.2021 16:56
Мики
Мики: Пи, говно остаје говно
28.02.2021 17:03
Oooo
Oooo: Ja ga jos ne videh bez boce. Zivjeli!
28.02.2021 18:08
Drasko LSCG BAR 🇲🇪🇲🇪
Drasko LSCG BAR 🇲🇪🇲🇪: Sta je bilo cetnici sto ste spopali premijera koji vam je kurac sa oprostenjem Milo vam ne valja Dusko takodje evo sad i Zdravko vam ne odgovara pa kad ste pravili koaliciju lijepo je receno da se o Kosovu Natou nece raspravljati prosla vlada je priznala Kosovo sa jos 100 drugih drzava i sto je tu sad nejasno. Zdravko je pokazao da moze sa svima je li bio sa Kavajom jeste je li bio sa najvecim uzurpatorom drzavne imovine carevicem na slavlje jeste je li cestitao nekakvoj sumskoj republici jeste je li se cuo sa ono dzorom od palme koji ponizava Crnu goru jeste i vama je to sve okej niko da se javi i da ga kritikuje a sad vam dosla pamet nemate vi ni p od pameti. Pozdrav za premijera od Barskog liberala
28.02.2021 18:26
Fahro Stari Bar
Fahro Stari Bar: Zdravko je civilizovan, prihvata realnost nije kao vi primitivni Srbi sto biste Crnu Goru da popijete u casu vode kao Mandic cetnik. Mi u Bar nijesmo cetnici no volimo komunisticke vrijednosti tri vjere sa se ne dijele sa zivi multitnicki Bar al nikat MULTICETNICKI da znate vi cetnici iz portala
28.02.2021 18:55
Trebinje, Spasoje
Trebinje, Spasoje: Imam vikendicu u Susnju pa me zanima politika malo i u CG. Pratim, bio sam na litije u Baru i Niksicu ljetos, niko tada nije znao ko je ovaj Krivokapic. Sad ispade najveca podvala. Cija, braco moja? Ko nam dovede ovog klovna? Zasto je odjednom u sluzbi srpskih neprijatelja??? Moze li neko ko je upucen da odgovori, molim Vas ???
28.02.2021 18:59
Za svetlanu
Za svetlanu: Sram te bilo, koga ti nazivas🦍!!! Mozda ti otac moze biti🤨🤨😛😛🤨. A i redakcija bi mogla malo da "cenzurise" pojedini komentare 😉😉😉. Nijesam glasao "ovu" vladu, ali Z. KRIVOKAPIC je ipak 🇲🇪🇲🇪🇲🇪 srpske narodnosti!!! Ja sam 🇲🇪 ali postujem njegovo opredljenje"srbsko"👋👋👋👋
28.02.2021 19:06
TODOR
TODOR: Da nije bilo Crkve i profesora dps bi vladao dokle im ne dosadi.Narod zna!
28.02.2021 19:14
Данијела Томовић за Тебињца
Данијела Томовић за Тебињца: Довела га бивша УДБА драги Требињац. Сад је бар јасно.
28.02.2021 19:15
Lamele
Lamele: Počelo je valjanje u blatu kao što su radili sa svima koji im ugroze biračko tijelo.
28.02.2021 19:16
Žoržo
Žoržo: Profesore osnivaj stranku,da mičemo ove srbe po profesiji koji su vazda sve radili u korist dpsa što nesvjesno a često i svjesno
28.02.2021 19:18
Vule
Vule: Daka izdao cestitog kuma Momira, a pijani Zdravko izdao kuma Daku. Krk jugovina!!!
28.02.2021 21:09
Бодин Србски
Бодин Србски : Овај Кривокапић је петоколонашки црнјогорац из те одвратно-антипатичне катунске нахије, односно једине постојеће црне горе која је са свих страна окружена нашом Србијом, односно приморско-загорском Србијом!!!! Наша Србија овдје уопште не признаје законе и вољу те и такве петоколонашке црне горе, вољу коју оличава ова издајничка пијандура која се умиљава цетињанима-петоколонашима и шћипетарима!!!! црна гора, односно катунска нахија ће се довести у ред када буде признала врховну власт наше Србије над њом јер ће у противном наше изворно српство да буде угашено и поцрногорчено!!!!
01.03.2021 00:25
Крки
Крки: Људи, укапирајте да ради како му каже мали одвратни шиптар Дритан! Уцењује са 5% гласова на изборима, хапси бабу зато што је носила тробојку(истицање заставе друге државе), а његове у Тузи не дира(истицање "заставе" "државе" Косова*) Ово је сјаши Курто да узјаше Мурто! Кривокапићу, ниси издао само народ који те је максимално подржавао, већ и покојног Ђеда. Срам те било до краја живота, мислио сам да ниси толики смрад, баш као и већина других!
01.03.2021 09:05
Za krkija
Za krkija : Krki nesto si"pobrki"on je ipak 🇲🇪 🇲🇪 🇲🇪 🇲🇪 😉😉😉
01.03.2021 11:25
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
17.09.2021.
23
Црногорци
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar