Ћирилица Latinica
13.05.2018.
Политика

Нова српска демократија прославила Светог Василија у Сутомору

Аутор: Редакција 3 Оставите коментар

Барски Општински одбор Нове српске демократије (НСД) свечано је синоћ у Сутомору обиљежио своју крсну славу Светог Василија Острошког.

Након што је освештао славски колач, функционере, чланове и пријатеље Нове српске демократије поздравио је парох сутоморски Марјан Петковски, пожељевши да највећи српски светац и убудуће сабира вјернике у васколиком српству и православљу, те  да славари остваре своје жеље и циљеве уз његову помоћ, уз помоћ молитве и часних намјера у свом дјеловању.

Чланове и госте Нове српске демократије пригодним обраћањима поздравили су предсједник ОО НСД Бар Богић Бели Митровић, носилац листе Коалиције "ДФ-СНП, За град који волимо" мр Дејан Ђуровић, в.д. предсједника ОО СНП Бар, Василије Лалошевић и функционер Покрета за промјене Александар Лекић.

Са прославе је упућен јединствен позив представника Коалиције "ДФ-СНП, За град који волимо" грађанима Бара да на локалним изборима 27.маја заокруже број 1 на гласачком листићу и тако смијене актуелну власт, која је, како је речено, уништила будућност многих генерација Бара, опустошила привреду града и намјерава да отуђи преостале, прије свега туристичке потенцијале овог, некада узорног приморског и медитеранског центра.

"Ако не ми,ко? Ако не сад, кад?" - запитао се у поздравној ријечи шеф барског СНП-а Василије Лалошевић, цитирајући Џона. Ф. Кенедија.

 

 

 

Коментари
BANJO
BANJO : VAZDA SLAVILI! NA NICIJU STETU, A U SVOJU KORIST!
13.05.2018 17:04
Mirko
Mirko: E to je vijest dana da su proslavili tog Crnogorskog sveca.
13.05.2018 18:44
BANJO
BANJO : MIRKO, NIJE TOG CRNOGORSKOG SVECA, NEGO S. VASILIJA OSTROSKOG. SRPSKOG SVECA IZ MRKONJICA, POPOVO POLJE. POSTOVANJE, PREMA CUDOTVORCU! RED JE. MRZNJU OSTAVI. SLAVA MU I MILOST.
13.05.2018 21:23
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar