Ћирилица Latinica
13.04.2018.
Политика

Ново реаговање ДПС-а: Страни држављани и опозиција уређују “Барски портал”

Аутор: Редакција 21 Оставите коментар

Након одговора “Барског портала” ДПС-у Бар (http://barskiportal.com/lat/politika/odgovor-barskog-portala-dps-u-%C5%A1pijuni-su-me%C4%91u-vama.php), у вези са текстом о фијаску конвенције предсједничког кандидата Мила Ђукановића, данас је поново реаговао барски Општински одбор његове странке.

“Тврдња да је Барски портал зависан од опозиције плод је ноторне чињенице да се овим медијем управља и да се уређује из нама сусједне канцеларије, и то од стране лица која су страни држављани, и која су, кршећи законе Црне Горе, активно учествовали у изборном процесу 2016. године” – каже се у реаговању ДПС-а.

Надаље, ДПС Бар додаје:

“Саопштења ДПС-а објављујете зато што имате шта и да објавите, зато што стално радимо, имамо фантастичне резултате и стално смо на терену са грађанима Бара, ослушкујући и реализујући њихове потребе. Објављивали бисте и саопштења опозиције да ишта раде и да имају шта да кажу.

Фотографија коју сте објавили, поново манипулишући вашим читаоцима, направљена је сат времена пред почетак наше побједничке конвенције.

Поново да направимо аналогију: и овај број људи који сте приказали на фотографији, сат времена пред почетак конвенције, дупло је већи од укупног броја присталица вашег пулена Бојанића на дебакл конвенцији која је одржана прије неко вече у Дому културе.

Али никако да прикажете фотографије са тог тужног скупа из Дома културе, осим оне једне фотографисане из жабље перспективе, тако да се види само први ред.

Кад већ помињете Васкрс, грађанима Бара, па и вама (ако уопште има грађана Бара и држављана Црне Горе у вашој редакцији) честитке су упутили Општински одбор ДПС-а Бар, Предсједник Општине (члан ОО ДПС), а такође и представници Савјета младих ДПС-а (и то доминантно исламске вјероисповјести), за шта вас упућујемо на наше профиле на друштвеним мрежама.

Хвала вам за лијепе жеље за угодан дан, али тешко да вам можемо захвалити за пјесму, којом ипак не бисмо контаминирали простор око нас.

Зато и ми вама, пријатељски, и за еманципацију, уз срдачан поздрав свим странцима у вашој редакцији, достављамо музичку нумеру, али неупоредиво пријатнију ушима од ове ваше, назови пјесме.

Уз то, да чулни угођај буде потпун, као мелем за очи достављамо вам поново фотографије са наше конвенције, снимљене ТОКОМ конвенције”.

Коментари
Српкиња
Српкиња: Јадна ли је ваша политика да јаднија не може бити,вама из ДПС-а.Албанац,Авганистанац,Сиријац...је боље прихваћен од мене која сам из Србије.А има још Срба који живе у овој Гори Црној.Ви мрзите све што је српско,мрзите своју браћу од ујака,тетака.Због ваше превелике мржње ради се о вашој глави,ради се о вашем крају,о вашем коначном забораву.Толика мржња не може вам донети добро.Брзо сте заборавили да је већина вас позавршавала школе,факултете баш у тој Србији коју мрзите из дна душе.Гадим се и да вам странку и вас саме помињем.Фукаре!!!
13.04.2018 02:44
Vladimir
Vladimir: cekaj, Barski portal je prozvao DPS da jedni druge spijaju i dostavljaju kompromitujuce slike i snimke jedni o drugima ovom portalu. Zasto u ovom reagovanju DPS to precutkuje i okrece temu na to ko je ciji drzavljanin. Kakva je ovo nebuloza budaletina iz ove sekte pomozi mi Boze.
13.04.2018 03:15
Rejhan
Rejhan: Ne znam cija sve drzavljanstva ima urednik ovog portala ali znam da Beba Popovic, sef i urednik svih DPS-ovih medija ima srpsko. Da li je zabranjeno da strani drzavljanin bude urednik? Mislim da nije. I sta ste htjeli bijednici iz DPS-a sa ovim ?
13.04.2018 03:18
Ilija Đurišić
Ilija Đurišić: Ovi iz dps-a su stvarno prsli ali ne sve strane 😂😂😂😂
13.04.2018 07:39
pozdrav od drugara iz kafane "Berlin"
pozdrav od drugara iz kafane "Berlin": A sto se penalite tako avetinje najboljem novinaru i covjeku sa najvecom petljom u Bar. Sad ce tek da vas razbuca, provjereno! Pravi ste teletabisi.
13.04.2018 09:30
za gospodju ''srpkinju''
za gospodju ''srpkinju'': Draga gospodjo ''SRPKINJA'', tome da dosta Crnogoraca mrzi srbe ste doprinijeli i vi i ovi domaci '' veljesrbi'' vasim animozitetom porema svemu Crnogorskom, negiranjem i Crnogorske nacije i kulture i istorije, to sto su mnogi zavrsili fakultete u srbiji nejasno je sta tu ima sporno, debelo su platili sve to od studiranja pa do smjestaja, uzivajte vi u nasem Montenegru i ne prilici vam taj vokabular, ako ste dama i postujte drzavu u koju ste dosli.
13.04.2018 11:25
ZA berlin
ZA berlin: jeste li vi iz '' eminentne'' kafane Berlin kompetentni da ocjenite da li je neko najbolji novinar i covjek
13.04.2018 11:27
Mirko za srpkinju.
Mirko za srpkinju.: Politiku DPS podrzava oko 50 posto gradjana CG i ko ste vi da vrijedjate gradjane CRNE GORE, ako vam ovdje nije dobro vratite se u Srbiju pa tamo ocjenjujte ko je dobar a ko nije.
13.04.2018 11:29
Slobo
Slobo: za DPS:Kad su vam skupovi tako posjećeni a rezultati fantastični što Vaš predsjednički kandidat ne izađe kod Komnenića na sučeljavanje sa dr Vuksanović i gospodinom Bojanić.Smetaju Vam i Vijesti.Vama smeta svako ko ne misli kao Vi.
13.04.2018 11:41
Otpozdrav iz "Soho-a" za "Berlince" i DF
Otpozdrav iz "Soho-a" za "Berlince" i DF: Jovanovicu, placa te Beograd, sve se zna, Bar je mali grad. Ti si projekat Andrije Mandica i Ivice Dacica, priznaj. Lozis ovdje primitivne Srbe i onda pises izvjestaje Mandicu i Dacicu o svom huskackom ucinku. Ko je Rus Esajev s kojim se sastajes svake dvije nedjelje ?
13.04.2018 12:09
Stingray
Stingray: Toliko je ocajanje medju dps lopovima da su ovi njihovi omladinilci sendvicari poceli da zovu po Baru telefonima ljude po spisku koji nisu izlazili prethodne izbore.
13.04.2018 12:14
Српкиња
Српкиња: Хајде ти „драги" комшија немој мени о „вељесрбима" шпијунчино једна тешка.А и за Мирка исто важи.Џабе нас дискриминишете,џабе нас мрзите...Живим и живећу у Гори Црној,рађам и рађаћу србчиће који ће вас убрзо вратити на „фабричка подешавања".
13.04.2018 12:24
Slobo
Slobo: Za DPS:Smetaju li Vam strani državljani koji su Vaši glasači?
13.04.2018 12:26
Miruna izvanja strina
Miruna izvanja strina: Nevjerovatna je ova prepiska ođe. Narod nema ljeba da jede, a ođe se ljuđi svađaju i o jadu rade. Je li činjenica da je Milaš bio Slobov učenik i što reče Momo Bulatović, do Milođevića nije moga stić od Milaša i Svetozara. Sad su oni branitelji Crne Gore,a od prvoga do zadnjega su bili Srbi, dok im nije naređeno i rečeno bolje ćete živjet,a lakše pljačkat Crnu Goru. To su činjenice i o tome treba pričati. Ovi vladaju samo na ovim podjelama o kojima vi ođe pišete. E sad ruku na srce ne viđu nikog normalnog ni iz ove opozicije ko bi vlada Crnom Gorom. Da ta opozicija nije tako jadna kao što je ne bi bilo ovoliko kandidata za Prešednika, no bi stavili neku poštenu čistačicu ili čistača i svi bi se postavili na njegovu bandu i to bi bio krah Slobovih vojnika. Ovako svako čuva svoje dupe, a vi sluđeni narode samo se svađajte po ovim forumima, umjesto po jednu toljagu, pa mijenjaj vlasss dok ne dođe prava...ova to sigurno nije. Pogledajte strukturu uglednih građana Bara koji organizuju i kreiraju vaše živote, budala do budale, a tek što su pošteni. Ajt narode moj govnenu metlu u ruke pa bitange odakle su došli. No nećete znam lijepo, jer smo poltronski narod.
13.04.2018 13:06
SVOJ NA SVOME!!!!
SVOJ NA SVOME!!!!: DPS bi za urednika ovog portala da moze stavio Milovog "crnogorca" SINAVATRU!!!!
13.04.2018 13:30
ZA S'OLETA
ZA S'OLETA: Slobo brate, pa zar i ti ne vidis koliko su skupovi Milovi i DPS posjeceni, sto nije Bojanic napunio Topolicu, ali sva ova prica sa vama je suvisna. 15 uvece cete biti mirni i spokojni i primirit ce te se, isto ovako ste lajali i o CG nezavisnosti i Natou pa ste se na kraju umirili i bili manji od makova zrna
13.04.2018 13:46
za gedzovanku.
za gedzovanku.: Neznam koliko ces moci roditi tih '' srpcica'' ali CRNA GORA ce uvijek biti Crnogorska, nikad srpska, razumijes li, pa ajde promijeni nesto ako mozes.
13.04.2018 13:48
Грга
Грга: У Црној (да црња не може бити) Гори је дошло неко ново доба подела на домаће Црногорце и странце.Ко год није са њима тај је непријатељ.Дражи су ђукановићима Тоске и агеге од свога народа који је пред егзодусом рачунао да је код својих,макар привремено.Држи се мој добри Мишко Јовановићуњима законлежи у топузу а трагови смрде нечовјештвом.
13.04.2018 17:14
puls asfalta
puls asfalta: Crnogorci su Srbi. Crnogorci smo jer smo iz Crne Gore a po nacionalnosti smo Srbi. Srbi iz Srbije se zovu Srbijanci, iz Vojvodine Vojvodjani, i Bosne Bosanci ali smo svi Srbi. Godine 1909. se u Crnoj Gori 95 odsto stanovnika izjašnjavalo kao Srbi. Tri rijeci koje se najvise spominju u Gorskom Vijencu su Bog, Srpstvo i Kosovo. “Zakon o narodnijem školama u Crnoj Gori” iz 1911. godine učio je djecu da se svih 30.000 ljudi, koliko ih je u to vreme živelo na brdovitom predjelu Crne Gore, iako različiti, ne razlikuju mnogo po svom porijeklu, “jer su svi Srbi”, kao i da se u školama govori "srpski jezik", kao i da se uci"srpska istorija"! u zakonu se dalje navodi: "U osnovnoj školi uče se ovi predmeti: 1., nauka hrišćanska; 2., srpska istorija; 3., srpski jezik; 4., crkveno-slovensko čitanje; 5., crtanje i lijepo pisanje; 6., pjevanje (svjetovno i crkveno); 7., gimnastika i dječije igre; 8., zemljopis, 9., poznavanje prirode; 10., poljska i domaća privreda; 11., osnovi higijene; 12., računica i geometrijski oblici; 13., ručni rad sa domaćim gazdinstvom (po mogućstvu)". Knjaz Nikola pise knjazu Mihailu Obrenovicu, vladaru Srbije, 26.novembra 1860.: "Vi se sad nalazite na onoj tacki, s koje treba da zasja zrak srece i slobode SVAKOM SRBINU. Ne smecite samo s uma da imate svuda brace, ilijevo i desno, koja na Vas pogleda; ne zaboravite, Vasa Svjetlosti, na mene ovdje, koji vam od svega srca cestitam uzvisenje na vladu i zelim svaku srecu i koji sam gotov pokoravati se Vasoj volji, gdje bi god SRECA SRPSKOG NARODA to zahtijevala." O pojavi prvih novina na Cetinju, kralj Nikola pise: "...Da svoje misli baci jace i sire, knjaz Nikola je 1871.ucinio, da se na Cetinju izdaju novine, prve u Crnoj Gori ("Crnogorac"). Ove novine bile su, jasna truba kojom je knjaz bez prestanka zvao NAROD SRPSKI pod barjak slobode i JEDINSTVA SRPSKOG. Ovaj list je iznosio sve neprestane muke i zrtve NARODA SRPSKOGA koje je snosio i prinosio u ropstvu turskom... A Hercegovcima se, istim povodom, knjaz Nikola ovako obratio: "Vodjeni Bozjim providjenijem, pozivom svojim i moje male ali slobodne i hrabre drzavice, bratskom ljubavlju prema vama, zeljom da se NAROD SRPSKI oslobodi i UJEDINI, koju sam ljubav i zelju od SVOJIH PREDAKA NASLIJEDIO, i neprekidno najzivlje njegovao, ja sam evo usao u Hercegovinu da presijecem ropske lance, koji ve vjekovima stezahu..." Nije smatrao Hercegovce Crnogorcima, vec Srbima, kao i same Crnogorce! Prilikom stupanja Crne Gore u rat protiv Austrougarske, u Prvom svjetskom ratu, rame uz rame sa Srbijom, kralj Nikola se obratio Crnogorcima ovim rijecima: "...Jos ne dospjeste, da krv sperete sa hrabrih vasih misica, a vas stari kralj primoran je, da vas i po treci put za nepune dvije godine dana pozove pod oruzje; da vas i po treci put povede u rat - U SVETI RAT ZA SLOBODU SRPSTVA I JUGOSLOVENSTVA... Austrija je objavila rat NASOJ DRAGOJ SRBIJI, objavila ga je nama, objavila ga je SRPSTVU i cijelom Slovenstvu... Ko je junak, nek slijedi koracima DVA STARA SRPSKA KRALJA: da ginemo i krv prolivamo ZA JEDINSTVO i slobodu zlatnu... Mi smo htjeli mir, nametnut nam je rat. Primite ga kao i uvijek, primite ga SRPSKI i junacki, a blagoslov vaseg starog kralja pratice vas u svim vasim podvizima..."
13.04.2018 17:44
kkk
kkk: IMAs li jos nedje da napises taj tekst koji si kopirao iz tih starih knjiga koje su pisane iz politickih razloga i interesa, CRNOGORCI SU NACIJA I MNOGO STARIJI OD TKZ srba, koji su konglomerat nacija raznih, VLAHA, CINCARA, ROMA, TURAKA i ostalih
13.04.2018 21:04
puls asfalta
puls asfalta: Njegos, Sveti Petar Cetinjski, Kralj Nikola, Sveti Vasilije, Marko Miljanov, Nikac od Rovina, Serdar Janko, Bajo Pivljanin.... svi su oni iz politickih razloga bili Srbi, a i onih 95% na popisu, sto ce reci i tvoji preci. Kako li ces im izac na vidjelo kad se sretnete. Bog vas kleo pogani izrodi, sto ce turska vjera medju nama ? Kuda cete s kletvom predjedovskom ? Su cim cete izac pred Milosa i pred druge srpske vitezove, koji zive doklen sunca grije ?
13.04.2018 21:59
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar