Ћирилица Latinica
25.05.2018.
Политика

Носилац листе „ДФ-СНП“ се писмом обратио Баранима: Наш град на првом мјесту!

Аутор: Редакција 4 Оставите коментар

Поштовани суграђани, драге комшије,

Сви ми који живимо у Бару, морамо да се запитамо, може ли наш град боље. Заслужујемо ли квалитенији живот, у овој средини велике историјске традиције?

Можемо ли заједничке интересе, успоставити каоприоритетне, а личне амбиције, похлепу и злоупотребу јавногдобра, одбацити и осудити, као примјере недостатка кућног васпитања, до којег ми Барани, и те како држимо?

Сви који смо се окупили у коалицији„За град који волимо”, вјерујемо да су избори 27. маја, управо прилика за то!

То је тренутак, у којем имамо прилику, да одредимо будућност града, и начин на који ће се водити наредних година.

И не само то, имамо шансу, да се заједно изборимо да од Бара направимо средину у којој ће се боље и сигурније живјети, и у којој ће млади људи видјети своју перспективу.

Имамо прилику да сами одлучујемо о томе каква ће бити наша будућност.

Свјесни одговорности коју имамо пред грађанима, ми из коалиције ДФ-СНП  „За град који волимо“, ових дана смо разговарали са вама, посјећивали вас, слушали ваше предлоге и критике, уважавали примједбе, прихватали сугестије. Тако је и настао наш програм, за који вјерујемо да у потпуности одражава потребе свих становника нашег Бара.

Најважнији су нам грађани и заштита њихових интереса као и домаћинско управљање јавним ресурсима.

Зато смо као приоритете издвојили: праведну и социјално одговорну легализацију, увођење реда у урбанизму, јавно и транспарентно доношење будућих урбанистичких планова који ће водити рачуна о јавно минтересу, појачана безбједност у школским и предшколским установама, рјешавање нагомиланих комуналних и инфраструктурних проблема, ревитализација локалних и регионалних саобраћајница, редефинисање односа са ЈП „Морско добро“ и НП „Скадарско језеро“,водећи рачуна о интересима свих становника.

Са друге стране, нисмо занемарили ни развојне потенцијале, као што је стратешки осмишљено афирмисање туристичких потенцијала, и стварање пословног амбијента за привлачење инвеститора који би доносили најсавременија знања и технологију.

Личности које се налазе на одборничкој листи „За град који волимо“, имају капацитета, знања,угледа и способности да остваре циљеве и знашег програма.

Својим именом и презименом, као и животом који смо провели у нашем граду, можемо  да гарантујемо за све обећано, јер дијелимо судбину свих осталих суграђана.

Драги пријатељи,

За значај једног града, важна је његова историја, економски развој, социјална сигурност, безбједност, културни потенцијали...

Међутим, ништа га више не обиљежава колико његови становници. Грађани су ти који дају коначни печат сваком утиску о нашем граду.

Ми Барани имамо ту привилегију данас доживљавају као цивилизоване и толерантне, свјесне наслеђа који овај градвеликетрадицијестављапреднас.  Наша је обавеза да будемо одговорни према свом граду, као и према потомцима који ће живjети у њему.

Наш Бар је на првом  месту!

Зато хајде, да сви заједно урадимо нешто добро „За град који волимо“, и 27. маја заокружимо број 1.

Искрено ваш, Дејан Ђуровић

Коментари
Major
Major: Srusice ti Becic i Dritan crkvu na rumiji dzaba ti sve.
25.05.2018 13:33
Momcilo
Momcilo: Glasacu za vas u nadi da ces odrzati ovo sto si napisao. Broj 1 !!!
25.05.2018 13:35
kkk
kkk: Sve ste vi lijepo rekli gospodine DJurovicu, ali ni ja ni moj niko nece glasati ni za vas , ni za vasu stranku, jer vi zastupate velikosrpsku politiku, i to je jedini razlog.
25.05.2018 15:41
BANJO
BANJO : ZA KKK, E BAS ZATO STO STE SRBI, JA I MOJI CEMO SVI GLASATI, ZA VAS! NIKAD MONTENEGRINE! ZAPAMTI KKK. I IME TI JE MNOGO LIJEPO. KO BI SE NORMALAN POTPISIVAO SA KKK! JEZA DA TE UHVATI. BOG S TOBOM I NAS SRPSKI SVETAC, SV. VASILIJE! SLAVA MU I MILOST. TEBI ZALJENJE!
25.05.2018 22:35
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar