Ћирилица Latinica
12.04.2018.
Политика

Одговор "Барског портала" ДПС-у: Шпијуни су међу вама!

Аутор: Редакција 8 Оставите коментар

Поводом реаговања ОО Демократске партије социјалиста Бар на текст који је „Барски портал“ објавио у вези са фијаском конвенције предсједничког кандидата Мила Ђукановића одржане у спортској дворани „Тополица“ (за општине Бар, Улцињ и Будва), овим путем указујемо на следеће:

Тврдња ДПС-а да је „Барски портал“ зависан од опозиције плод је очаја те партије што није у стању да овај медиј контролише и уређује као што је то случај са великом већином медија, нарочито локалних у Бару.

Гола егзистенција многих наших колега и њихових породица, нажалост, зависи од мјере лојалности партији која врши власт, а интимно, добро знамо шта и већина њих мисли о ДПС-у и силеџијству на послу које трпи.

Од опозиције свакако нисмо зависни, а потврда тога је и чињеница да чешће објављујемо саопштења ДПС-а која нам се достављају, него опозиционих субјеката, која често уопште и не третирамо.

Истина, у последње вријеме смо донекле зависни од компромитујућих материјала везаних за злоупотребе у барском ОО Ђукановићеве партије, које добијамо од истакнутих функционера ДПС-а Бар.

Морате се, господо из ДПС-а, међу собом погледати, и обуздати властите функционере да нас убудуће не засипају документацијом, фотографијама и информацијама о вашим непочинствима, којима краја нема.

Јасно је нама да је у питању продукт великих подјела и понекад нереалних амбиција појединаца из вашег Општинског одбора, али вам намјерно нећемо помагати да се помирите уочи избора који слиједе, знајући да многи од вас себе виде веома високо на листи кандидата за одборнике будућег сазива локалног парламента, односно на челу листе.

Добро је што не бирате средства у међусобним обрачунима. Добро је то за демократију.

Ипак, бирајте ријечи када говорите о „Барском порталу“, који није злонамјеран како кажете, а још мање се бавимо манипулацијама и лажима, како нам неосновано спочитасте у реаговању усред Васкрса, који сте, узгред, могли и честитати, ако не новинарима „Барског портала“, онда бар грађанима Бара.

И немамо никакве пулене,како вођени не баш људским нагоном устврдисте, али се свакако, као медиј који настоји да допринесе јачању критичке свијести и мисли у Црној Гори,  трудимо да у потпуности освијетлимо догађаје и ствари од значаја за државу, град Бар и грађане.

И за крај, фотографија са конвенције вашег предсједничког кандидата Мила Ђукановића у „Тополици“ коју објављујемо уз овај текст, такође нам је послата из ДПС-а Бар, због чега вам се захваљујемо на сарадњи. Да ли и она свједочи о вашем фијаску  или не, нека суде читаоци.

У сваком случају, крајње пријатељски, користимо прилику да вам уједно пожелимо угодан дан уз пјесму Митра Мирића из прилога, која је последњих дана и седмица веома популарна у сједишту вашег Општинског одбора.

 

Главни и одговорни уредник "Барског портала"

Миленко Мишко Јовановић

 

Коментари
Aleksandar
Aleksandar: Au Misko, meni je najjaci ovaj video sa pjesmo Spijuni su medju nama. Ovo su tektonski poremecaji u Baru koje ti pravis.
12.04.2018 07:21
Bajica
Bajica: Elegantno i do baldzaka !!!
12.04.2018 09:37
Пејушковић
Пејушковић: Није хумано од стране Барског портала што се овако спрда са људима из ДПС-а. Неспорно је да вам нијесу дорасли, али збиља је нехумано да их овако просипате. Ево се по Бару јутрос уз кафу само о овоме прича. Хахахаха. Чујеш, "Шпијуни су међу вама". Чега се сјетисте и ви...
12.04.2018 10:27
za pejuskovica
za pejuskovica: M mogu se oni s'etiti blo cega, ali Milo i DPS ce uvijek biti najaci i u Baru i u CRNOJ GORI.
12.04.2018 10:55
malavita
malavita: Mislim da je vec pretjerano sa potenciranjem ovog nadgornjavanja BR portala sa omrazenim DPS-om. Portal je rekao svoje, DPS odgovorio, narod ce svakako misliti ono sto vec misli, i nikakva dalja pisanija nece uticati na nicije misljenje. Sa obije strane, pozicije i opozicije. Sve sto se dalje bude pisalo o ovoj temi potpuno je nespotrebno, i dovodi sam portal u situaciju da narod lagano sumnja zasto toliko idu na nekakvo dokazivanje svoje ispravnosti, i zasto stalno neki da kazem demantiji. Najbolji demantij je kad samo jednom odgovoris, kazes sve sto mislis, i nakon toga se nikako vise po tom pitanju ne oglasavas, jer ti si svoje rekao i zavrsio, a nek narod sam procijeni ko je u pravu, ovako ili onako. Svako novo potenciranje na novim odgovorima, bilo koje teme, ne samo ove, uvijek dovede na kraju do negativnog skora.
12.04.2018 11:41
Bagi
Bagi: A ja bas volim da citam kad ih ovako brijete na suvo, hehehe
12.04.2018 12:09
CONTE
CONTE: MA MHRZIM DPS IZ DUBINE DUSE, MOZDA I PATOLOSKI ZA SVE STO SU URADILI NE SAMO CRNOJ GORI NEGO I BARU,,,AL PORTAL JE U PRAVU.,,KAD COVJEK PONEKAD SLUSA NJIHOVE FUNCIONERE I AKTISTI DODJE MI DA BRANIM DPS,,,,,OD NJIH...HAHAHA,,KOLKO SE SPIJAJU. OD PRIVATNIH STVARI U NJIHOVIM ZIVOTIMA DO SVIH MOGUCIH LPOVOVLUKA....SAMO TAKO NASTAVITE...ONI SU GOSPODA.....MINUT-DVA .
12.04.2018 12:49
za malavita
za malavita: Malaviti , i ovaj komentar vam je savrsen i pogodili ste pravo u srz, svaka vam cast, uzivam u vasim komentarima.
12.04.2018 14:21
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar