Ћирилица Latinica
30.03.2019.
Политика

Одговор Демократа барском ДПС-у: Нервозни сте због протеста, прижељкујете нови Голи оток

Аутор: Редакција 7 Оставите коментар

"Знамо да вас протести чине нервозним. Осим тога, нервирате се, јер не можете да именујете директоре на мјестима која сте подијелили, па мијењате статуте предузећа не били нашли начин да задовољите своје похлепне коалиционе - партијске апетите. Не можете се ништа договорити, али када дође стани-пани кадар сте да донесети и шест одлука у сат времена. Не кад треба грађанима, него вама" - порука је Демократа.

******************************************************************

На саопштење ДПС-а Бар у вези са неприсуствовањем одборника Демократске ЦГ сједници СО, реаговале су Демократе.

Они су у свом реаговању које су објавили медији, у поруци ДПС-у навели следеће:


"Тешко вам је, разумијемо вас, када видите толики број људи широм Црне Горе како вам поручују да је доста било и да већих демагога од вас није било нити ће бити у историји Црне Горе. Обећавате све и свашта 30 година, а све што сте дотакли у нашем граду сте уништили, ви и ваши приватизациони тајкуни. Има ли смисла више помињати барску привреду и сва она предузећа која сте сравнили са земљом и оставили своје грађане на улици?!

Протести су нешто што вас је натјерало да мијењате своју одлуку. Тако сте само два дана прије, него вам је ваш замјеник предсједника ударио пацку, позивали инвеститоре и извођаче да наставе да “раде” пуном паром.

Доносите ви одлуке које се тичу ваших фотеља, док ваш предсједник Младих шпијунира и назива своје суграђане које каквим именима, јер су увриједили диктатора - шефа ДПС криминалне хоботнице. За то вријеме, предсједница ОО ДПС Бар крши Устав Црне горе, ислеђује грађане Бара, броји им крвна зрнца као да ће да их шаље на неки нови Голи оток.

Зашто не поменете да управо због вас није у цјелости прошао наш предлог о донацији двије одборничке дневнице Народној кухињи? Пуно вам је било двије, па сте ултиматумом наш предлог свели на једну. Што не кажете колико сте новца потрошили на мезетлуке вечере и то из џепа ваших суграђана?!

Демократе ће увијек бити тамо гдје треба и када треба - у сали Скупштине општине или ван ње. Бићемо ми гдје треба и у суботу и свакога дана. Бићемо са грађанима Црне Горе и нашег Бара, а ви са вашим фотељама, које ће вас свакога дана све више жуљати. Нећемо вам дати да се опустите. Ако мислите да је сала СО Бар једино мјесто гдје се штите интереси града и грађана Бара, грдно сте се преварили и, не тако давно, увјерили. Скупштина општине ће бити мјесто демократије када ви одете. Запамтите, врло брзо!"

 

Коментари
Partijski drug bivsi
Partijski drug bivsi: Tufova 27. po redu partija. Napredovao mali.
30.03.2019 08:14
Nice
Nice: Tu ste nedje DPS i Demokrate, ista ideolosa matrica, anti Srbi.
30.03.2019 08:48
Mika
Mika: Jeli ovome lekovicu Dragoslav ujak?A mrste dvolicni nesoji...Tufegdzicu još samo nisi bio pop i hodža ostalo si sve probao,u svaku partiju imaš staža
30.03.2019 13:03
Rupel Stilski
Rupel Stilski: Becic britanski spijun, Milo americki
30.03.2019 15:08
Davidović Vaso
Davidović Vaso: Ko je od ovih sa slike u Demokrate? To me živo zanima :D
30.03.2019 15:27
Suljo
Suljo: 😂😂😂da nije😢. Narodna je svaka sveta. Prepoznao je i ove.
01.04.2019 20:19
ZA SULJA PUFA
ZA SULJA PUFA: Vazno da si ti nesto napisao a sto neznas ni sam.Mici se blavoru jedan.
03.04.2019 01:08
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar