Ћирилица Latinica
10.02.2018.
Политика

Опасна пријетња ДПС-а уредништву "Барског портала": Нећете дуго!!!

Аутор: Редакција 12 Оставите коментар

На адресу уредништва "Барског портала" стигла је најдиректнија пријетња из сједишта владајуће Демократске партије социјалиста, и то у форми званичног акта.

Наиме, кроз реаговање које потписује Служба за информисање ДПС Бара, редакцији "Барског портала" се поручује : Нећете дуго...

Уредништво "Барског портала" обавјештава укупну јавност да je крајње озбиљно доживјелo ову, до сада нечувену пријетњу са оваквог нивоа. Посебно на позорност позивамо надлежно Државно тужилаштво, али и новинарска удружења, медијске куће, НВО, ОЕБС, Канцеларију Европске уније и амбасаде земаља цивилизованог свијета, од којих очекујемо да се се упознају са пријетњама и примјерено реагују.

Уз обећање да ћемо адекватно одговорити на бруталну пријетњу ДПС-а, због које осјећамо да нам је угрожена безбједност и право на рад, објављујемо интегрално текст реаговања ДПС-а, на наш јучерашњи прилог који смо публиковали под насловом "Барски портал трну у оку предсједници ДПС-а" (http://barskiportal.com/lat/politika/barski-portal-trn-u-oku-predjsednici-dps-a.php)

.........................

Кажете, „да испуњавате своју мисију“. Знамо. И то погубну мисију, која је наручена од ваших тутора и спонозора, којима полажете рачуне. Само наставите. Ништа ново од вас. Ви се поносите оним чега се нормалан човјек стиди. 

Кажете, „да испуњавате своју мисију“. Знамо. И то погубну мисију, која је наручена од ваших тутора и спонозора, којима полажете рачуне. Само наставите. Ништа ново од вас. Ви се поносите оним чега се нормалан човјек стиди. 

Непочинства из ваших редова коштају ово друштво, прије свега, на начин што без застоја све што постоји вучете назад. Боље рећи, ви то покушавате задојени мржњом према овој држави.

Конфузија коју је изазвало излагање наше предсједнице видна је  управо у вашим редовима. 

Но, ви ћете наставити да извршавате задатке по налогу оних ван Црне Горе. И скриваћете се иза флоскуле о „независним медијима“. Кога ви позивате да вам се придружи у сарадњи у овој срамоти коју чините?Не можете се на тај начин никада афирмисати. Напротив. Нећете дуго...

(Служба за информисање ОО ДПС Бар)

Коментари
Rasim
Rasim: Ovo najdirektnije znaci da su spremni i da vas ubijaju, koliko ja shvatam. Ovo ne smije da im se oprosti. Za ovo se zabranjuju stranke u normalnim zemljama. Bas da vidimo sta ce reci OEBS i americka ambasada.
10.02.2018 08:19
Темида
Темида: Слободно новинарство може бити добро или лоше,али сигурно,без слободе,новинарство не може бити ништа друго осим лоше.Ти Мишко,свој посао слободног новинарства радиш искључиво професионално.Нису људи навикли на истину,а свака твоја реч је истинита.Браво и само напред у нове победе.
10.02.2018 11:35
Ilija Đurišić
Ilija Đurišić: NEKA DOĐU!!!
10.02.2018 11:38
Недјељко
Недјељко: Забољела их је истина, криминалце Милове. Убијајте! Пуцајте! Из мрака, ви сте се доказали као убице новинара. Стиже све на наплату. Има нас још који смо спремни да гинемо за слободу!
10.02.2018 11:47
Nikola Zec
Nikola Zec: Neka Vam punu u prkno !DPS lizisani kriminalci lopovi i ubice! Samo naprijed ,pesnicom u vrh cela ,tako sa njima treba !
10.02.2018 12:43
Strahinja P.
Strahinja P.: Spremni su ovi nesoji na sve
10.02.2018 15:41
micko
micko: Dragi veljesrbi, vidim vas mnoge sa portala 4s narocito gospodin Zec koji svojim uvrijedama DPS i svega Crnogorskog prijednjaci, sve vam je uzalud, za sve sto ste bili je propalo, tako da mozete samo piskarati po portalima, ZIVJELA NAM NASA CRNA GORA
10.02.2018 17:05
Drasko
Drasko: I na ovom portalu mozemo vidjeti mnoge koji ne podnose nista Crnogorsko, ali na svu srecu morace, kao sto su se navikli i na nezavisnu CG, kao na CG jezik koji im djeca uce u skoli sa CG azbukom, na ulazak u NATO i sve ostalo, uzivajte u nasem prelijepom Montenegru.
10.02.2018 17:07
conte
conte: DEBILI. SVE KONTROLISU OD NOVINARA U BARU...AL OVAJ NE MOGU. PA NEKA DODJU I NEKA SE PRESTAVE IMENOM I PREZIMENOM. FANTOMI
10.02.2018 23:59
Djuka, clan DPS-a
Djuka, clan DPS-a: Pametni Zoran Srzentic. Ne zamjera se Barskom portalu, cak ni kad ga ovi "diskretno" opletu. Zna znanje. Ljekar, intelektualac. A ne kao Branka sa jedva zavrsenom srednjom skolom. Ljudi, znate li da se ona tako ponasa zato sto je jedu kompleksi sto nije obrazovana. Zato se tako i peca na vase novinarske udice koje ste, priznajem, majstorski posijali. Necemo ni Branku i Muja Lalevica za nosioca liste. Naprijed dr Zoran Srzentic !!!
11.02.2018 10:38
Dana
Dana: Tako je, ovdje je muka Srzentic ili Mujo, a Branka hoce da ispliva izmedju njih... Svadja najzesca oko nosioca liste za barske izbore. Ja sam za to da izvadite oci jedni drugima i da pustite Bar i nas Barane da zivimo. I ove Rozajce povedite sa sobom kad pobjegnete iz Bara posto padnete iz vlasti.
11.02.2018 11:09
baranin
baranin: Dps jedino zna prijetit i kupovati ljude i onda se opeku kada vide da ima LJUDI koji nemaju cijenu i imaju *uda
11.02.2018 13:46
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar