Ћирилица Latinica
28.01.2019.
Политика

Права ЦГ: Воља народа је да се вртић не гради крај Гимназије

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Након што је Министарство просвете саопштило да ће се започета градња вртића крај барске Гимназије реализовати како је И планирано, реаговала је Права Црна Гора.

“Згрожени смо односом министарства према грађанима Бара. Након два велика, достојанствена, поштена и племенита протеста која су грађани Бара сами организовали, из Министарства просвјете стигло је нешто што се може схватити само као неодговорно инаћење са вољом народа. Јер, како другачије схватити прескакање на стотине здраворазумских аргумената, осим као рефлексију потпуне немоћи и однарођености власти” – кажу из Праве.

Након свега, из ове партије су се запитали - да ли уопште постоји „човјек“ у тим особама које доносе овакве одлуке за све нас.
“Ти исти, онда, добију чисту прилику да им народ укаже на грешку (јер сви гријешимо некад, наравно) и помогне им да се ствар поправи. И какав је њихов одговор на све то?! Одговор је као и увијек – СИЛА! Је ли то једино што је остало?! Да на силу спроводе своја недјела, на штету свих па и оних који су их, по овим или оним околностима, гласали” – наводи Права ЦГ у саопштењу.

Права Црна Гора Бар као политички субјект, “љубазно” је замолила Министарство просвете да обустави радове.

“На тзв. градилишту (које има безброј недостатака и гдје је до сад све на превару и силу урађено) тренутно је каљуга, изгледа тужно и није ни чудо што су Барани то прозвали новим гробљем.

Господо из локалне и државне власти - Није касно да се све заустави и поправи! Урадите то јер нас већина то искрено жели! Покажите нам да водите рачуна о свом народу! Не инатите се са народом, чујте једном глас добронамјерне већине, јер не заборавите - Народ је послодавац, а Влада је радник” – закључују из Праве ЦГ.

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar