Ћирилица Latinica
23.01.2019.
Политика

Права ЦГ тражи хитну сједницу СО Бар

Аутор: Редакција 3 Оставите коментар

Саопштењем поводом најновијих дешавања у вези са изградњом вртића данас се медијима обратила и Права Црна Гора, ОО у Бару. Објављујемо га интегрално....

Поново се у најранијим јутарњим часовима локална властела са својим партијским фирмама тркала хоће ли успјети да докусури двориште Гимназије, прије него ли народ стигне да стане у одбрану свог града. Понво су побиједили!

Дивно за њих. Лоше за све нас, наравно.

Неизмјерљива је и са човјека здравог, невјероватна количина лицемјерства кукавичлука градоначелника Душана Раичевића од самог старта приче око градње вртића у дворишту барске Гимназије.

За сво ово вријеме Душан Раичевић, једва да је ријеч изустио и то након безброј покушаја да се до њега дође. Али је зато преко друштвених мрежа стигао да се максимално избламира у нејасним и инфантилним порукама које је касније брисао, исто као што „ботови“ властодржаца бришу негативне коментаре са “facebook” профила Општине Бар, и јуче и данас.

Наравно, његов старији партнер Мићо Орландић још не зна ни што је компјутер, па је спријечен да и на пољу друштвених мрежа покаже своју вриједност. Њему је много лакше да се сакрије.

Права Црна Гора Бар поручује младом и незрелом градоначелнику - Душане Раичевићу, нико се до сада није према Бару и грађанима Бара понио овако ружно. А било је свега и свечега свих ових година. Из дана у дан све више пропадаш у очима народа, па чак и оних који су те гласали. Нећемо ти ово никада заборавити, ни опросити! Ни теби ни твојим шефовима који се презнојавају ових дана. Тек ћете се знојити!

Права Црна Гора Бар захтијева сазивање ванредне скупштине у најхитнијем року!

 Маја Шошкић – одборница Праве Црне Горе у СО Бар.

 

Коментари
BR
BR: BRAVO STA DRUGO RECI
23.01.2019 21:20
MarinA
MarinA: Ova divna zena je bila sa nama od prvog dana. neizmjerno hvala joj na tome
24.01.2019 23:48
драгана00
драгана00: је ли онај КАпа са њом у партији? је ли то иста партија, јер је он био од почетка са ђацима прије свих.
25.01.2019 12:27
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar