Ћирилица Latinica
13.06.2021.
Политика

Предсједница СО Бар оптужила градоначелника Раичевића да је тајно дао 5.000 евра за комитску "журку"

Аутор: Редакција 32 Оставите коментар

Засједање Скупштине општине Бар одржано 10. јуна предсједница СО мр Милена Божовић прекинула је на основу образложеног захтјева Клуба одборника "Бирам Црну Гору" који је у њихово име изнио шеф клуба Љубомир Вукославчевић.

Према ријечима Божовићеве, у саопштењима ДПС-а и медијима под њиховом контролом од тог дана изврћу се разлози прекида сједнице, а главни разлог, како тврди, је тај што Демократска партија социјалита на сваки начин покушава да избјегне многе неријешене ствари у Бару. Божовићева каже да "Бирам Црну Гору" и она као предсједница Скупштине општине очекује у најмању руку извињење од предсједнице клуба одборника ДПС-а Бранке Никезић и партије у чије је име говорила на сједници локалног параламента.

"Уважавајући њене године и више од 30 година у политици морам да јој кажем да су и у Црној Гори дошла нека друга времена када је размишљање сопственом главом пожељно. Ми из БЦГ смо увијек спремни да на конструктиван начин дискутујемо и гласамо за све одлуке које ће допринијети да грађани Бара имају више посла и живе боље"-каже Божовић.

Истиче да је Бирам Црну Гору партија успјешних и остварених људи који имају своје мишљење и знају како да промјене Бар на боље, те да "некорумпирани политичари могу да постављају питања не страхујући".

"У име грађана од Бранке Никезић и ДПС-а прије сваке друге расправе очекујем одговор на питање у чије име је донијета одлука да се Цетињу поклони 5.000 евра. Ко је то потписао и на ком органу у граду је то одобрено? Зашто тај новац нисмо паметније искористили и уложили у бржи завршетак шеталишта у Сутомору, или као једнократну помоћ социјално угроженима"- наводи Божовић и додаје да је у Бару у овом тренутку много неријешених ствари.

"Почев од легализације објеката, преко неријешеног шеталишта, а самим тим и сезоне у Сутомору, па до азила за псе и лошег рада друштвених предузећа. Умјесто да причамо о томе, ДПС те теме на сваки начин покушава да избјегне.Скупштина је дом гдје о свему требамо расправљати. ДПС мора да схвати да ми нисмо као њихови сателити који на сваки њихов миг послушно климају главама и дижу руке приликом гласања"- подвлачи Божовић.

Политика БЦГ је политика заштите обичног грађанина

"Бирам Црну Гору ниједног тренутка није дијелио своје суграђане по политичкој или вјерској припадности као што то ради Бранка Никезић. За разлику од ње, ми све грађане видимо као наше суграђане и Баране који заслужују поштовање. Као представник политике у коју вјерујем и коју моја странка заступа, организовала сам ифтар, ишла и на мису и на литију. Себе и моје партијске другове видим као оне који су потекли из народа, живе са народом и разумију њихове проблеме. Функцију на којој сам тренутно не видим као мјесто на којем ћу остати 30 и више година, већ ми је још једна прилика да будем ближа комшијама и да им колико могу са тог мјеста помогнем" - каже Божовић и додаје да јој је жао што се данас Бар, а и цијела Црна Гора дијели по многим основама због таквих искључивости.

"Уста су им пуна равноправности док неко не изнесе свој став који је различит од њиховог. Политика БЦГ је у основи политика заштите обичног грађанина и његове економске и сваке друге сигурности. Од тога не одступамо"- истиче Милена Божовић.

О новодима Божовићеве "Дан" је питао и Бранку Никезић која је потврдила да је Општина дала 5.000 евра Престоници Цетиње.

"Предсједник Општине Душан Раичевић дао је тај износ новца Престоници за 21.мај кад је била прослава Дана незавиности на Цетињу. Колико знам то су урадиле и неке друге општине" - казала је Никезић.

Иначе, на сједници СО 10. јуна Бранка Никезић (ДПС), замјерила је предсједници СО Милени Божовић (Бирам ЦГ) што ју је прекинула, не дајући одговор на питање о приоритету тачака дневног реда, додајући: "о приоритету је требало да размишљаш прије неколико дана када си била на челу оне колоне". Божовићева је одговорила да су све тачке важне.

"Није лијепо што сте ми упутили такве ријечи везано за литију, на дан када славимо Светог Јована Владимира, небеског заштитника нашег града и славе цркве. Ја сам предсједница СО свих грађана Бара, ма које вјере и нације они били. Нисам се отуђила као функционер, нити ћу икада. Жао ми је што то чујем, можете ми бити мајка" - одговрила је Божовић.

(ДАН)

Коментари
Rada
Rada: NE ZNAM ŠTO BRANKA NIKEZIĆ VIŠE TRAŽI U POLITICI. DRSKA, NE VASPITANA, NA PADALA JE SVE LJUDE KOJI NIJESU DPS. ŽENA SA IZUMRLIM GANGLIJAMA JE SAMO ZA KOD ŠPORETA.
13.06.2021 08:26
Ilhan
Ilhan: Ovo o tajno datih 5000 eura je dovoljno da tuzilastvo reaguje. Tuzioci citaju ovo, ako ostanu nijemi onda protiv njih krivicne prijave zbog cutanja a time i saucesnistva
13.06.2021 08:38
Maki
Maki: Ista je partija Cakanova i dps. Ovo je sve jeftina predizborna igra da bi se Cakan prestavio kao opozicija i pokupio glasove i dodjelio ih dpsu. U pamet se barani!!! Nemojte da vas prevare Cakan i Milena ponovo
13.06.2021 08:45
Bato
Bato: Sto mislite ko placa ove komicke auto litijeu sto nebi platili i zurke naravno prvo se ugrade zato su i makli onog klikovca da im ne smeta
13.06.2021 08:48
Ana
Ana: Bravo Milena, bravo Cakane oborite ih sa vlasti!!
13.06.2021 09:02
Miki
Miki: OVO JE JEFTIN PREDIZBORNI TRIK. CAKAN I MILENA SU UZ DPS NE ZABORAVITE. I OPET CE BITI AKO NASJEDNETE
13.06.2021 09:16
Tomson CT GS
Tomson CT GS: Platiš porez za stan općinskom bUdžetU U cijelom iznosU i on pasa komitama na cetinje .
13.06.2021 09:28
Oooo
Oooo: Caki se svakim danom sve vise urusava.
13.06.2021 09:30
OprezniTom
OprezniTom: Oprezno građani! Cakan igra istu igru kao i za prosle izbore! Iskoristice zadnjih pola godine u opoziciji kako bi stekao povjerenje građana. Nažalost građani slabo pamte! Dva puta je tako uradio i otišao sa DPS-om.
13.06.2021 09:31
Marko
Marko: Milena cista si kao suza, samo naprijed!!!
13.06.2021 09:40
Topolica
Topolica: LEGALIZACIJU STE VI OBEĆALI..BIRAM BAR A SADA STE BIRAM CRNU GORU I TIME PREVARILI BARANE,,AZIL STE VI OBEĆALI..VI STE U KOALICIJI..PUNO STE TOGA OBEĆALI I LAGALI..CAKAN I LJUBO SU PUKLI SA PRIVATNIM POSLOM PA BI DA SE VADE POLITIKOM..S KIM STE TAKVI STE..TI MILENA ODRAĐUJEŠ PRIPRAVNIČKI KAO PREDSJEDNICA SO BAR..PREVARANTI.. NA IZBORE SVI KUKAVICE..NEZNALICE I PREVARANTI..
13.06.2021 10:28
Oooo
Oooo: Legalizacija? Azil? I mnoga druga obecanja. Najlakse je pobjeci.
13.06.2021 10:38
Nole
Nole: Pa političari se bore da budžet dograbe i da zloupotrebljavaju
13.06.2021 11:01
Mijo
Mijo: Da se izvini jer je dao pare za zvanični drzavni praznik ??? I za centralnu proslavu koja se odrzavala na Cetinju. A treba li bivsi neki onda predsjednik da se izvine jer je dao plac opstinski za izgradnju Crkve Svetog Jovana Vladimira??? Predajednice SO Bar Crna Gora je sve u njoj i Crnogorci Srbi Bosnjaci Hrvati itd. Ne moze se osudjivati kad se daju pare za proslavu 21 maja a ne osudjivati kad se Crkvi daje sto je DPS sakom i kapom cinio to ne osudjejete jer vam odgovara a ovo ne odgovara 21 maj jel??? LICEMJERJE LOBOTOMIJA BEZOBRAZLUK najprije. Barani sad Vam je jasno ko vam je Biram Bar. Posebno se obracam vama starosjediocima koji znate sta je Bar onaj stari St Bar i Pristan.
13.06.2021 11:09
Nn
Nn: Cakan je pozitivna crna gora. Sve ih koncern Vijesti i Rakčevic drzi i po potrebi kada uzme glasove trguje sa dpsom. Sjutra ce sa expertom za bezbjednost iz cerova Goranom Djurovicem i urom sa dps-om opet da nas prevari. U pamet se ljudi. Milena bolje mijenjaj partiju, i ne bacaj mrlju na sebe i porodicu!!!
13.06.2021 11:36
Cakanmaja
Cakanmaja: Jednom ste Nas zajebali,drugi put necete ovaj ringespil vise ne prolazi
13.06.2021 11:47
Goran
Goran: Jedina Gora partija od DPS je Biram Bar
13.06.2021 12:13
Za Topolicu
Za Topolicu: Mnogo si naivan. Ova dvojica koje pominješ su među najbogatijim Baranima. Nisu mi nešto posebno simpatični,ali kako čujem mnogo puta su pomogli ljudima u nevolji i zbog toga svaka im čast obojici.
13.06.2021 12:42
Šandor
Šandor: Lelemude Raicko gotov si.
13.06.2021 15:52
ajes
ajes: @Za Topolicu Svaka navodna pomoć koju su ta dvojica dali je lažna osim one koju je Đurović davao za cpc. To mu je stara ljubav.
13.06.2021 18:20
MILOŠ
MILOŠ: Mislim da bi najpoštenije bilo da Predsjednik Dušan Raičević odma podnese ostavku i izvine se građanima Bara. A Tužilaštvo neka radi svoj posao i odma procesuira Dušana i ostale saučesnike...
13.06.2021 19:32
Zeljko za MILOŠA
Zeljko za MILOŠA: Jesi pri sebi momak? Za sta da da ostavku, jer je dao pare Crnogorskih gradjana za gle čuda proslavu dana 21 maja kad je ta zemlja povratila drzavnost. Ja ne znam sta je s glavama vasim ali ste izgleda zaboravili posle euforije 30 avgusta dje zivite. Da vam objasnim, ako je vama milo da se Crna Gora svede na region nečiji tj Srbije i ako ste crkvu sveli na rang Karlovačke i neke druge eparhije drzavu ne damo na taj nivo da se svede. I neka vam jasno bude. Postoje stavke u budzetu dje je predvidjeno donirati sponzorisati manifestacije i slično to svaki svrseni ekonomista mora da zna ili bu bar trebalo. Al to svakako ovaj potpresjednik mali Novakovic ne moze znat jer je sve skole kupio od osnovne do fakulteta osim vrtića naravno. Toliko i o znanju ove djevojke Bozović koja je pripravnica a Presjednik SO Bar pa ni sama ne zna sto radi i čini. Jer logično nije naucila no odma u fotelju pa ni sama ne zna sto čini i piše. A da ne pominjem ostale propale biznismene iz Biram Bar Zaganjore Vukoslavčevića kiflicu itd. A makse druze aaooo pi pi.
13.06.2021 21:55
Čempres
Čempres: Da ima obraza i mozga "bezDušan" dao bi ostavku još onda kada se nije udostojio da izadje pred svoje sugradjane koji su protestvolvali zbog čempresa i koji su protestvovali i skandirali njegovo ime ispod kabineta mu. Obraz djon, mozga bez, a diploma "fensi"!
13.06.2021 23:17
Miladin
Miladin: Raičević je da tim šmrkadžijom Božom ojadio opštinsku kasu formirajući komite u Baru, i finansirajući ih. Provjerite i kojim NVO je dao opštinske pare! Kome su sve dali podršku za biznis .planove? Što nije napravio Opštinsku proslavu dana nezavisnosti? Zafalilo Cetinju para? Koliko je dao para za Zastavu? Jeli poslao malo parketa na Cetinje da popatose NVO „CPC"? Božovićki svaka čast! Onu izlapljelu babetinu ćetajte u starački dom, očigledno je i kući prekurčila a ne nama!
13.06.2021 23:28
Balša
Balša: Ne mogu se pare gradjana dijeliti bez poštovanja procedura i pravila.
14.06.2021 02:30
Sekuriti
Sekuriti: DUŠAN LELEMUD JE DAO 30.000.eura ZA OPREMANJE KANCELARIJE.PROJEKTOVANJE MU JE ODRADILA ANDREA PAJKOVIĆ ODBORNICA DPS-a(nema konflikta interesa aaa!!!),FIRMA PLATEKS IZ BARA-POLJE JE SAMO ZA POLICE UZELA OKO 9.000eura.. POŠTENO-SRAMNO-LOPOVSKI..GLASAJTE DRPS...MIKIJEV NASLEDNIK I SVETA MAROVIĆA..BRAVO..
14.06.2021 12:03
Za Željka
Za Željka: Božo ti li si. Ne pričaj na takav način o poštenim ljudima.
14.06.2021 16:46
Brko
Brko: Sto ne sruse lokalnu vlast?
14.06.2021 16:46
Zankovic Ivan
Zankovic Ivan: NVU «DRUŠTVO ZA ZAŠTITU I UNAPREĐENJE PROSTORA I ŽIVOTNE SREDINE» - BAR 14.06.2021. RELEVANTNIM MEDIJIMA u Crnoj Gori REAGOVANJE: Skandal u SO Bar, koji se desio dana 10.06.2021.g. na sjednici SO Bar, koja je iznenada prekinuta, jeste *konstanta kontinuiteta institucionalnog haosa* koji već petnaest mjeseci postoji i aktivno egzistira u Opštini Bar i svim njenim organima i službama. U zadnjih petnaest mjeseci, više puta smo zvanično i preko medija obavještavali građane i javnost Crne Gore, da u Opštini Bar -/od trenutka kada je Raičević Dušan došao na mjesto Predsjednika Opštine Bar i od momenta kada je bukvalno i faktički uveo opštinsku autokratiju i lokalnu diktaturu sa personalnom dominacijom korupcijskih inicijativa i kriminogenih aktivnosti/- postoji i aktivno egzistira opšta kriza funkcionisanja opštinskih organa i službi, koja se svojim rigidnim kontinuitetom, kompleksnošću i specifičnošću bezuslovno i zarazno proširila i u službe Skupštine Opštine Bar, a za šta je isključivo i samo odgovoran sadašnji Predsjednik Opštine Bar, Raičević Dušan, čije se konspirativno, destruktivno, kontraproduktivno i nadasve štetno činovničko ponašanje i gradonačelničko djelovanje može opisati kao ponašanje jednog beskrupuloznog destruktora, aktivnog manipulatora, brutalnog birokrate i morbidnog autokrate, koji nikome i nikada ne polaže račune za ono što radi, a opšte je poznato da su njegovo ponašanje i djelovanje odavno već ušli u zonu krivičnopravne odgovornosti i specifične političke anarhije, prilikom čega, uvijek kada uđe u neki politički problem i konflikte sa koalicionim partnerima Raičević okrivljuje druge ljude, tako da su mu, pored ostalih, uglavnom dežurni krivici Novaković Radomir zvani Cakan i Gvozdenović Branimir zvani izvitopereni limeni. Ono što je najgore jeste činjenica da Raičevića u njegovom vaninstitucionalnom ponašanju i personalnoj osionosti neposredno štite pojedini marginalizovani i kontraverzni policijski službenici, registrovani siledžije i batinaši litijaša i građana koji su protestvovali po raznim osnovama. Ovi kontraverzni policajci i kriminogeni kompanjoni Raičevića, koji su bili na visokim funkcijama u CB Bar i koje je Raičević Dušan lično zadužio sa protivzakonitim zapošljavanjem članova njihove uže i šire porodice -zajedno sa njegovom družinom lokalnih DPS tajkuna i kriminalaca- predstavljaju organizovanu kriminalnu grupu u Baru, koja se otrgnula svakoj vrsti institucionalne kontrole i građanskog uvida u javno djelovanje Opštine Bar i koja sa Raičevićem danas u Baru predstavlja paralelnu lokalnu instituciju u službi opasnih i nepredvidivih tajkunskih i kriminalnih grupa koje podržavaju Raičevićevu autokratiju i diktaturu na teritoriji i nivou Opštine Bar, a koju on sprovodi na način što: ne donosi odluke na Kolegijumu u Opštini već po kafanama i kuloarima sa svojim tajkunima i kriminalcima; sam određuje investicione aktivnosti i biznis ideje, bez ikakvih konsultacija i koordinacije sa kolegama; sam određuje iznose za stimulisanje preduzetništva u Opštini Bar, sa selektovanjem favorizovanih biznismena; sam određuje koje će fasade zgrada u Baru sanirati i molerisati, tako da umjesto da sanira i moleriše fasade starijih zgrada u centru Bara, koje se građene prije i odmah nakon zemljotresa 1979.godine, Raičević moleriše zgrade koje su građene u zadnjih 5 ili 10 godina; sam bira izvođače radova, a firmu Putevi Bar stalno promoviše i forsira u odabiru, jer mu je ova firma dala stan i radi se o firmi koja je direktno povezana sa njegovom privatnom firmom; na sastancima i kolegijumima promovie unaprijed pripremljene odluke koje usvaja agresivnom aklamacijom; u nedostatku argumenata i ideja na sastancima i kolegijumima konstantno demonstrira strogost i silu; prikriva sve finansijske troškove i objektivne račune koji su nastali na njegovim putovanjima u inostranstvo. Zbog ove i ovakve podrške koju Raičević Dušan ima od strane bivših kontraverznih čelnika policije u Baru, sa kojima i predstavlja paralelnu lokalnu instituciju u Opštini Bar, kao i zbog potpune otrgnutosti iz zakonskih okvira svih njegovih predsjedničkih aktivnosti i privatnih interesa, Raičević istovremeno, uporno i beskrupulozno ignoriše: i koalicione partnere, i javni interes, i zakone, i egzistencijalne interese građane Bara koje uopšte ne informiše o svojim elementarnim aktivnostima u svojstvu Predsjednika Opštine. Upravo zato, građani Bara su primorani da tajne poslove i ugovore Raičević Dušana, kao i njegove druge špekulativne aktivnosti i akte, saznaju iz medija i tek onda kada dođe do verbalnog incidenta i partijskog konflikta u SO Bar, i sve to, na konfrontirajućoj relaciji i prilikom sukobljenog odnosa između odbornika vladajućih stranaka u SO Bar, kao što se to desilo dana 10.06.2021.g. na Sjednici SO Bar. Na ovaj način se i saznalo da je Raičević Dušan, suprotno propisima i primarnim interesima građana Bara, ove godine uplatio 5.000e Opštini Cetinje za organizovanje Dana nezavisnoti Crne Gore, što ne bi bilo sporno da je sve to od strane Raičevića bilo učinjeno na transparentan i zakonit način, već je Raičević sve to učinio na način da zadovolji neke političke frakcije u Crnoj Gori a da o tome ne zna javnost i građani koji pripadaju nekim drugim političkim opcijama i strukturama, prilikom čega je svojim saopštenjem u javnosti (od 13.06.2021.g.) bestidno pokušao da prikrije suštinu Ugovora o sponzorstvu Prijestonici Cetinje, Broj 01-018/21-1347 od 17.05.2021.g., prikazujući ga u svom saopštenju kao navodni Ugovor o pozajmici novca, i upravo zato, ovaj i ovakav pokušaj obmane javnosti i građana jeste više nego brutalno nemoralno i esencijalno kriminalno ponašanje i djelovanje Raičevića, i upravo ova činjenica jasno govori o osobnoj dvoličnosti i nemoralnom karakteru Raičevića, tim prije što su na stubovima javne rasvjete uz ulice grada Bara postavljene izblijeđele i ofucane crnogorske zastave postavljene na pola koplja -(što zbunjuje i građane i turiste koji neznaju da li grad Bar slavi ili tuguje u vrijeme Dana nezavisnosti Crne Gore)- i što jasno pokazuje i cjelovito govori o Raičevićevom neodgovornom i neiskrenom odnosu prema Danu nezavisnosti i prema državnim obilježljima države Crne Gore, jer umjesto da -sa novim i kvalitetnim zastavama- obnovi stari inventarski fond crnogorskih zastava u Opštini Bar, Raičević Dušan se -zbog prikupljanja ličnih političkih poena i personalne promocije- rasipa sa novcem građana Bara i plaća lokalne predstave i ceremonije Opštini Cetinje, a da pritom nije konsultovao koalicione partnere u Opštini Bar, koje Raičević od samom početka njegovog mandata uporno ignoriše i marginalizuje, pritom dajući značaj lokalnim tajkunima i kriminalcima koje postavlja u odbore njegovih -kao građani Bara kažu- privatnih i nelegitimnih Mjesnih zajednica u Opštini Bar. Zato se najnoviji skandal u SO Bar, od 10-og juna, mora jasno prepoznati kao evidentna kriza u funkcionisanju Opštine Bar i kulminacija dugovremene krize koalicije na vlasti u ovom gradu, sa ogromnim i nesagledivim posledicama za građane i opštinu, zbog čega se skandalozni sukob sadašnje i bivše Predsjednice SO Bar, Božović Milene i Nikezić Branke, u kontekstu termina i sadržaja njihove međusobne rasprave, nikako, nikad, i ni u kom slučaju, ne može posmatrati i tretirati: kao aktivna emisija njihovog tenutačnog nerazumijevanja, kao progresivni incident njihovog nekontrolisanog verbalnog konflikta i kao kumulirajući rezultat i efekat njihove aktivno-personalne nervoze i frustracije bazirane na njihovoj evidentno-ispoljavajućoj emotivnoj i erotskoj pasivnosti i apstinenciji, bez obzira da li ranosazrela, pobožna, milostiva i bogougodna Božović Milena vjeruje u blaženo i bezgrešno začeće čovjeka i oplođujuće vantjelesne dodire i odnose pod okriljem Božje volje i koji su oslobođeni bilo kakvog poroka i grijeha, ili se zreloženstvena, stamenita i postojana Nikezić Branka oslanja na elementarnu Darvinovu teoriju evolucije i nadovezujući prirodni odabir egzistiranja čovjekove vrste u okviru sredine i podneblja gdje je čovjek nastao klasičnom evolucijom seksualne reprodukcije, jer je upravo na ovim životno-smisaonim različitostima i suštastveno-opstajućim suprotnostima zasnovana suština njihovog predmetnog konflikta, uprkos činjenici da mnogi populistički sociolozi današnjice u ovom konfliktu Božovićeve i Nikezićke jasno vide raskoš suprotnosti i bogatstvo različitosti između duhovnog i tjelesnog, dok na drugoj strani filozofski analitičari u ovom sukobu istovremeno prepoznaju i dar i prokletstvo multinacionalnosti i multireligioznosti građana Bara zajedno sa njihovim suprostavljenim odnosima i konfliktnoj relaciji religijski dezorijentisanih teista i sociološki integrisanih ateista. Međutim, građani Bara konačno moraju znati da se svi ključni politički konflikti u Opštini Bar faktički dešavaju na relaciji: Raičević Dušan (zvani Bezdušni) i Novaković Radomir (zvani Cakan), prilikom čega agresivna arogancija kurolelujajućeg Raičevića uzaludno pokušava degradirati i neutralisati autentični i stabilni dignitet Novakovića, i sve to u okolonostima kada građani Bara, elegantno formiranog Novaković Radomira, na svakom mjestu i na svakom koraku doživljavaju i prihvataju kao svog: vedrog, veselog, simpatičnog i autentičnog Baranina i jedinog legitimnog i univerzalnog Predsjednika, koji ima svoju jasno utvrđenu: masu, definiciju, fizionomiju, temperament, senzibilitet, energiju i dinamizam, dok na drugoj strani Raičević ima samo svoj kriminogeni profil i mafijaški karakter, čiji su gradonačelnički učinci i rezultati ispod svakog moralnog kriterijuma i institucionalnog minimuma, i za svaku civilnu kritiku i građansku osudu. Zato je svima jasno i evidentno da Novaković Radomir, već ovih dana i u jeku političke krize u Baru, čvrsto preuzima političku inicijativu i partijsku akciju u gradu Baru, i lagano ali sigurno, politički amputira i demontira DPS-ovske testise i reproduktivne organe Raičević Dušana, zbog čega Raičević Dušan nikada više neće biti onaj prvobitno nazvani LELEMUD u cjelosti, već je sasvim izvjesno da on postaje sekundarni LELEMUD sa amputiranim međunožnim sadržajem, kojeg je političko-hirurški, institucionalno-sterilistički i operacijski-briljantno tretirao upravo Novaković Radomir, zbog čega će Raičević na sledećim izborima u Baru zasigurno izgubiti izbore, vrištati kao Damjanov Zelenko i kukati kao crna ptica kukavica, jer je potcijenio političke potencijale Novaković Radomira, koji je ipak danas (htjeli mi to priznati ili ne) dominantni Alfa mužjak i superiorna institucionalna persona u Opštini Bar, koju svi građani Bara, na sledećim izborima u Baru, sa opravdanošću i sigurnošću priželjkuju i očekuju za svog Predsjednika Opštine Bar, koji je po mjeri svih građana Bara jer je Cakan njihovo izvorno čedo i stvarnosno mezimče, dok se od Raičevića istovremeno plaše i zaziru: i njegovi najbliži saradnici, i najrođeniji srodnici, i većina građana Bara. Sutomore: 14. 06. 2021. Izvršni Direktor NVO Drustvo za zastitu prostora i unapredjenje zivotne sredine - Bar Zanković Ivan, Obala bb Sutomore
14.06.2021 18:25
Za zankovic ivana
Za zankovic ivana: A ti se kao "sekiras" za 🇲🇪🇲🇪🇲🇪zastave!!! A za ono "medjunozje" 🤐🤐🤐obicna KUKAVICE💓🇲🇪💓🇲🇪💓
14.06.2021 19:15
MILOŠ
MILOŠ: KAKAV CAR ČOVEČE 🤯
14.06.2021 20:29
Goca
Goca: Kakva splacinijada u Barskoj opstini DPS vs Biram Bar ko li ce odnijeti pobjedu
15.06.2021 18:22
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
17.09.2021.
23
Црногорци
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar