Ћирилица Latinica
11.05.2018.
Политика

Профанисаном причом о суживоту, власт скреће пажњу са суштинских проблема Бара

Аутор: Редакција 4 Оставите коментар

Профанисаном причом о складном суживоту власт бјежи од суштинских проблема Актуелни режим, а нарочито локална власт у Бару, најмање је кредибилна да афирмише међувјерски склад, јер су управо они синоним за све створене немире, расколе и мржњу минулих деценија на овим просторима- оцијенио је Вук Вујовић, одборнички кандидат Коалиције „ДФ-СНП, За град који волимо“ у Бару.

Он је казао да „профанисане и до краја компромитоване фразе о суживоту и хармонији за коју је 'заслужна' власт која је уствари девалвирала све узвишене вриједности државе и града Бара, код озбиљних људи не пролазe“.

„Напротив, и најмање информисани грађани препознају фарисејску демагогију одлазеће гарнитуре унесрећитеља града под Румијом, и доживљавају је бруталним вријеђањем њихове интелигенције“ – поручује Вујовић. Како је нагласио, управо су овај режим и његови кључни људи синоним за међуконфесионалну нетрпељивост, разарања, ратове и изазивање свих кризних ситуација које смо имали и које имамо.

„Депласираном и суштински злонамјерном 'промоцијом' вриједности суживота у Бару и Црној Гори, те крађом туђих идеја, , власт бјежи од суштинских проблема у којима се налази друштво. Ипак, одговорност за безнађе и привредну трагедију коју су доживјели Бар и његови житељи, локална и државна власт неће моћи да избјегну“ – потенцира Вујовић.

По његовим ријечима, за разлику од експонената власти, чији обећани Елдорадо грађани најбоље осјећају на примјерима уништене „Приморке“, Прекоокенаксе пловидбе“, Румијетранс“, Бар биља“, Луке Бар и безброј других некада узорних компанија које су храниле хиљаде овдашњих радника и њихове породице - Коалиција „ДФ-СНП, За град који волимо“ нуди програм истинске ревитализације туризма као недовољно искоришћене привредне гране у односу на потенцијал који барска ривијера има.

„Исто тако и пољопривреде, као и конкретан програм обнове поморске привреде, упркос стравичним последицама које је оставила пљачкашка приватизација у режији режима и његових извршних чинилаца“ – наводи Вујовић.

Зато, закључује он, грађани Бара знају да 27.маја без страха од уцјена било које врсте, треба да заокруже најдоследније заступнике њихових интереса, а то је број 1 на гласачком листићу, на коме се налази Коалиција „ДФ-СНП, За град који волимо“.

Коментари
slavko n.
slavko n. : Ovo je dobro! Al umiješ ti i oštrije! Kapiram taktiku! ;)
11.05.2018 09:41
Cune
Cune: Glasacemo DF-SNP jer sa svim manama ste bolji od ostalih, posebno od kriminalaca DPS sekte i ovih sto prosipaju glasove
11.05.2018 12:17
Vlado bošković
Vlado bošković: vuk je stari komandos, ne iznenadjuje! Samo što neki fosili sa liste misle da mu mogu parirati....
11.05.2018 22:39
BANJO
BANJO : TAKO JE VUCE! NIJESAM UBIJEDJEN DA SU POJEDINI OPOZICIONARI (LISE DF, SNP), MNOGO BOLJI OD DPS - a! OVI BECICEVI POSEBNO. NE MOZES IH UHVATIT NI ZA GLAVU NI ZA REP! DOBRO JUTRO NA SVE CETIRI STRANE. VEC VIDJENO. TAKVOG KOMPLEKSASA, MOJE OCI NE VIDJESE. KAO ON BI POBIJEDIO, DA JE BIO KANDIDAT NA IZBORIMA ZA PREDSJEDNIKA DRZAVE!? ZABORAVIO JE DA GA JE U PG, RASTURIO, CAK I JEDAN, STIJEPOVIC. IMALI SMO MI, DARKA PAJOVICA I INE, KOJI SE PROBUDISE U TUDJEM ZAGRLJAJU. BECIC I ABAZOVIC BI NAS USRECILI. SMIJESNI SU MI LJUDI KOJI KAZU, MLADI SU. TREBA IM DATI SANSU! PA STO AKO SU MLADI!?NIJE OVO RADNA AKCIJA, PA DA MLADOST DODJE DO IZRAZAJA! POLITIKA JE OZBILJNA STVAR. TREBA TU ISKUSTVA,JOS VISE PAMETI. JOS JE PO PLEMENIMA, POSTOJALA TZV PLEMENSKA SKUPSTINA, KOJU SU UGLAVNOM SACINJAVALI STARIJI I MUDRIJI. NIJE TO BILO SLUCAJNO. ZA BR. 1.DF, SNP. JASNI I GLASNI.
13.05.2018 17:29
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar