Ћирилица Latinica
20.02.2019.
Политика

Радуновић: Барани су образац за успјех протеста!

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Славен Радуновић, посланик Демократског фронта, честитао је данас Баранима на истрајности и успјеху њихових протеста који се огледа у одлуци премијера Душка Марковића да Управа јавних радова раскине уговор о изградњи вртића у Бару.

Он је оцијенио да повлачење предсједника Владе у случају изградње вртића у Бару, показује да су протести најбољи начин да народ кроз њих доведе не само до поништења појединих одлука Владе, попут ове због које су страдали барски чемпреси, већ и оставке Марковића и пада Владе и свих дјелова корумпираног режима, како би се кренуло у стварање услова за фер и слободне изборе.

„Након 2015. године, сада смо опет на путу да чувени ДПС двојац Ђукановић-Марковић који је одговоран за већину непочинстава у Црној Гори у протеклих три деценије протестима грађана у пакету почистимо са политичке сцене„,оцијенио је Радуновић.


Он је подсјетио да су за протесте које је ДФ организовао 2015. године, многи налазили на стотине разлога да на њих не изађу и да их не подрже.

„ДФ данас може наћи хиљаду ралога да не присуствује протестима, али је нама довољан само један да присуствујемо – пад режима кроз оставке Мила Ђукановића и Душка Марковића„, изричит је Радуновић и додаје да „Марковићева слабост и попуштање јасно указује на чињеницу да режимски брод тоне и да премијер покушава да купи карту за неки други брод„.

Радуновић наводи да су Ђукановић и Марковић „везани пупчаном врпцом пљачкања земље и њених грађана и неопходно је да у циљу добијања фер и слободних избора више не обављају функције на којима су сада“.

„Користим ову прилику да честитамо Баранима на истрајности и успјеху њихових протеста који су били права показна вјежба како натјерати Владу да се повуче. Одлучна борба Барана је сјајан подстрек грађанским протестима у Подгорици да сви заједно истрајемо у њима до пада Владе и оставке Ђукановића„, закључио је Радуновић.

www.in4s.net

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar