Ћирилица Latinica
10.05.2018.
Политика

Раичевић са Албанцима у Крајини

Аутор: Редакција 3 Оставите коментар

Носилац листе „За добро грађана Бара Побједнички! ДПС – Мило Ђукановић“ Душан Раичевић обишао је јуче Острос и Шестане, са циљем посјете локалитетима на којима се тренутно изводе радови на побољшању путне инфраструктуре у руралном подручју.

Како саопштавају из те странке, приликом обиласка је констатовано да се радови одвијају планираном динамиком и квалитетом, будући да је ријеч о локалитетима чија конфигурација терена у одређеним тачкама захтијева сложене грађевинске подухвате, попут санације потпорног зида на локацији Велики Острос, укупне дужине 97 метара.

„Јучерашњу посјету подручју на обали Скадарског језера, Раичевић и сарадници су искористили и за наставак реализације пројеката у области међународне сарадње.

Наиме, на састанку којем су присуствовали представници црногорске и албанске стране, начелно је договорен садаржај протокола о сарадњи на тему отварања два нова гранична прелаза између двије државе, на локалитетима Цкла и Зогање.

Важно је напоменути и чињеницу да је ријеч о једном копненом и једном воденом прелазу, који ће у будућности значајно растеретити Сукобин, нарочито у мјесецима љетње туристичке сезоне. Будући прелази, осим побољшања административних и инфраструктурних претпоставки, побољшаће и транзитни капацитет Општине Бар.

Посебан бенефит реализације ових пројеката представљаће уређење путних праваца са обје стране границе, који ће од локалних бити прекатегорисани у путеве регионалног значаја“ стоји у саопштењу барског ДПС-а.

 

Коктел „поводом Милове побједе“ 16. маја у Дворцу

Сједнице Оперативног и Изборног штаба ДПС Бар на којима је анализиран партијски резултат на недавно одржаним предсједничким изборима у Бару одржане су данас у тој странци.

Како наводе из ДПС-а, том приликом су сумирани досадашњи резултати и исказано велико задовољство успјехом на предсједничким изборима, на којима је кандидат ДПС-а, Мило Ђукановић, освојио чак 11.370 гласова, што је један од најбољих резултата у историји локалног ДПС-а.

„На сједници је такође размијењен оптимизам, али и дате прецизне смјернице за даљи рад партијске мреже на терену, како би ДПС остварио још једну убједљиву побједу на предстојећим локалним изборима 27.маја.

Поводом изузетно доброг изборног резултата на предсједничким изборима, Општински одбор ДПС Бар ће организовати свечани коктел, 16. маја у Дворцу Краља Николе“ – најавили су из те странке.

Данашњој сједници Оперативног и Изборног штаба ДПС Бар, којом је испред Предсједништва партије предсједавао координатор, Бранимир Гвозденовић, присуствовали су предсједница ОО ДПС, Бранка Никезић, носилац листе и потпредсједник Општине, Душан Раичевић, предсједник Општине, др Зоран Срзентић, чланови Извршног одбора партије, као и сви предсједници и координатори мјесних одбора са територије општине Бар.

 

Коментари
Mundo
Mundo: Jeste li ponovo obecali vodu?? A ovaj odbornis Naser Perosevic koji je promjenio prezime u Kraja, pitajte Albance koliko ga cijene
11.05.2018 15:18
Mundo
Mundo: Posto ste najavili koktel predizobrni skup bas me zanima ko ce da ga platinins kojeg racuna? A ako bude donacija ko ce je prijaviti
11.05.2018 18:39
List Crne Gore
List Crne Gore: Kakvo licemerje? Kada ste toliko zabrinuti za Krajinu, zasto koktel u Baru? Iz Ostroa imate ljepsi pogled i mozda i prica bude uvjerljivija. Inspiracija je cudo. Albanci ce tradicionalno biti gostoprimni, cak ce vas bez velikih rijeci, saslusati, ali znate da se glavni u selu ( citaj: iz Amerike) pita. Poglavica kako odkuci takva ce nuse doci.
11.05.2018 18:43
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar