Ћирилица Latinica
25.10.2018.
Политика

Гитер код Раичевића: Американци ће улагати у Бар

Аутор: Редакција 2 Оставите коментар

Предсједник Општине Душан Раичевић угостио је данас шефа политичко-економског одјељења америчке Амбасаде у Подгорици Луиса Гитера, који је боравио у званичној посјети Бару.

Састанку је присуствовао и савјетник за политичка питања, Златко Ивановић.

"Предсједник Раичевић је гостима пожелио добродошлицу и упознао их са основним карактеристикама Бара, привредним потенцијалима нашег града као и будућим стратешким плановима развоја.

Шеф политичко-економског одјељења америчке Амбасаде Луис Гитер се захвалио предсједнику на пријему и изразио велико задовољство што је по први пут у званичној посјети Општини Бар.
На састанку је закључено да постоје велике шансе за унапређење сарадње са посебним акцентом на могућност улагања америчких инвеститора у Општини Бар" - наводи се у саопштењу из кабинета градоначелника Бара.

Коментари
Radmila
Radmila: Ulagati u Bar? Dje u prekookeansku, Primorku Izbor ili Rumiju. Recie dje se u Bar moze uloziti. Koje su to podsticajne mjere. Americki kapital dolazi iskljucivo preko Americke provredne komore u Crnoj Gori. Ja zelim da Bar bude najbogatiji i najljepski grad ali da li e to relano sa ovom ekipom. Vidite ko su clanovi udruzenja privrednika. Uporedite njih i uporedite recimo, Andriju Dabanovica, maroiju Stanisici itd,. Zamislite da su zivi pa da ih zovu da im odrze neko predavanje, pa da ih redom propitaju: ciji si ti sine........
26.10.2018 09:02
Vasko Srbin starosjedioci sa stare raskrsnice
Vasko Srbin starosjedioci sa stare raskrsnice: Vjerovatno je donio cakano original izvještaj CIA o stanju u montenegrino državi jer će ga vlastodršci prepravit
04.11.2018 23:43
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar