Ћирилица Latinica
20.03.2019.
Политика

Рат кланова у ДПС-у у позадини откривања кокаина у Луци Бар

Аутор: Редакција 7 Оставите коментар

Према писању портала "Борба", заплена 30 килограма кокаина у Луци Бар од прије неколико дана наставак је раније започетих обрачуна кланова унутар ДПС-а.

***********************************

"Ово је наставак сукоба унутар двије групације у владајућој партији, по сценарију који смо недавно видјели, када је такође у Бару заплијењено 40 килограма кокаина, а тај предмет још није ријешен.

Познато је да је Лука Бар мјесто преко којег иде швер дроге и цигарета. Све ове заплене имају везе да обрачуном, екипа из система, за што бољу позицију и профит. Једни другима смјештају да се товари открију, како би конкуренција трпјела штету. И ова последња заплена је доказ наставка рата унутар кланова у ДПС-у”, казао је саговорник "Борбе" близак партији на власти.

Исти медиј наводи како је јасно је да је у прошлој кокаинској афери, прсте умијешала и екипа која није наклоњена Драгану Бокану (власнику компаније "Воли", прим.ред), унутар самог ДПС-а, а која је успјела да пласира информацију да је дрога пронађена у контејнеру  "Волија", а о чему је "Борба" такође писала.

Вјерује се да је тада циљано Бокан изгуран из конкуренције за градоначелника Подгорице.

"Све ово је још једна потврда да иза кулиса и даље траје сукоб у безбједносном сектору и да и једна и друга страна унутар ДПС-а која управља тим пословима, сваку прилику користи да једни другима нанесу штету" - пише "Борба".

Како се подсјећа, из Управе полиције и Управе царина су саопштили да су у координацији са Вишим државним тужилаштвом открили 31,5 килограм кокаина, вриједан 2.500.000 евра.

Појаснили су да је кокаин био сакривен у специјалном дијелу контејнера, који је пристигао у Луку Бар из иностранства.

"Кокаин је откривен примјеном системске анализе ризика. Вриједност заплијењене количине кокаина на нарко–тржишту је око 2.500.000 евра. Више државно тужилаштво у Подгорици, Управа полиције и Управа царина предузимају даље координиране мјере и радње”, пише у саопштењу.

Коментари
Roki
Roki: Ko je ovoga puta koga ospijao, Milo Duska ili obrnuto? Pitam radi ovih iz Bara sto su logistika za sverc droge i cigara ?
20.03.2019 10:20
Jelena
Jelena: Trebalo bi pitati Spiča oko ovoga on ove rabote ima u malom prstu kao stručnjak. Svakako će trebati da priča o svemu kad mu šefovi popadaju.
20.03.2019 12:56
za Jelenu
za Jelenu: Naravno i to samo Spiča i onoga pored kojeg sjedi svake neđelje. No prije moramo saznati či su oni klan. Samo da nam košraku ne utule.
20.03.2019 14:45
Cortez
Cortez: Ajde svi dodjite u subotu u Podgoricu da se cosamo malo , svi demo govoriti , the onto postenja mi , the ono casting mi I obraza ,aj aj aj
20.03.2019 14:53
Luka
Luka: A inače in4s ,borba i ovaj portal su inače poznati kao kredibilni xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa A bježte budale
20.03.2019 18:00
Shakal
Shakal: Sta god kako god pojedini se toliko bogate da je to postalo naucna fantastika,a ti narode crkavaj I prezivljavaj I Budi slep I naivan...Problem je sto danas i Novi da dodju opet Novo nanovo kradje it'd...
20.03.2019 20:00
Đokica
Đokica: Možda moj rođo može pomoći čija je pošiljka.Pamet ima a znanje mu ne manjka.Tražiti treba pomoć od Božidara .Pored znanja ima i jaja do koljena,pouzdan i vjeran je kao pas
20.03.2019 23:27
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar