Ћирилица Latinica
09.09.2021.
Политика

Рингишпил: Абазовић поручио да ће срушити Владу ако смијене Секуловића

Аутор: Редакција 8 Оставите коментар

Потпредсједник Владе Дритан Абазовић поручио је да ће оборити Владу, ако министар унутрашњих послова Сергеј Секуловић буде смијењен. Он је то казао у емисији „Начисто“ на Телевизији Вијести.

Он је поручио да неће дозволити да се полицијом Црне Горе управља из Србије.

“Ако желимо да имамо новог министра унутрашњих послова можемо да имамо, имаћемо и нову владу, новог премијера, нове изборе и то је то”, поручио је Абазовић.

Он је казао и да није дошао да би Црну Гору слао у подјеле, већ да да допринос да се грађани помире.

„Рекао сам више пута премијеру, политичарима и јавности, ако се пређе црвена линија, а овим чином пољењим догађајима на Цетињу и реакцијама, након што се све успјешпно ријешило са полицијаке стране, мислим да су они ту линију нагазили. Још један корак, и није немогуће да нећемо имати министра унутрашњих послова, али није иста таква могућност да имамо новиог премијера. Ја ћу након тога оборити Владу, престаћу да дајем подршку уколико сматрам да чине нешто што је неправедно“, поручио је Абазовић.

Он је вечерас у емисији Начисто ТВ Вијести казао да не разумије зашто се догодила нова криза власти.

“Не разумијем зашто се отворила нова криза власти, то није питање за мене. Ово што се сад дешава је исто што се дешавало кад је био ДПС – црква, српски свет, црногорски свијет”, додао је он.

Коментари
Sanndro
Sanndro: sram te bilo, i ti si po zadatku krenuo da pljujes na Srbiju. Taman sam mislio da siptar moze bito covjek kao 'oces k...c. Nemas ti vise cenzus, ajde na izbore pizdurino, sve si slagao na sve si pljunuo sto si do sada radio i pricao.
09.09.2021 23:05
Za.sandra
Za.sandra: Ajde fukaro ko si ti da karakterises Abazovica i pljujes po Albancima samo zato sto je rekao da nece srbija mijenjati ministra policije.Pa i nece nema nista od srpskog sveta mozes li splacino sa pilecim mozgom da to shvatis sto prije ukapiras ti i tvoja srbadija bolje za vas.Miran bazdi govno.
10.09.2021 00:17
MILOŠ
MILOŠ: Šta smo doživjeli kukala nam majka da nam slinavi Dritan vodi Državu i ponaša se kao silni paša...
10.09.2021 07:47
Miloše
Miloše: Složit će mo se da u Ameriku može amerikanac biti vlast i u vlasti tako i i Srbiju pa svedalje u normalnom svijetu. Do kod nas mogu Albanci Srbi i svi ostali. Pa zapitaj te se što tražite Srbiju Albaniu ili CRNU GORU. Ja sam za ovo treće trenutno sam drugorazredni građanin takvog sebe doživljavam čitajući sveukupnu štampu.
11.09.2021 11:29
Maki
Maki: Dritan je umislio da je lijek za citav svijet,pa se tako ponasa." Ko visoko leti nisko pada.
11.09.2021 15:32
Za Sandro
Za Sandro: Ti si sve rekao koliko si njega I Albance cijenio prije tvojeg verbalnog proliva, zbog ovakvih kao sto si ti nema nam spasa!!
12.09.2021 14:56
LJ*●
LJ*●: ...SRREEĆAAA prati H R A B R E!!!●
13.09.2021 18:13
Dzoni
Dzoni: Nikad vjere u siptara nema
20.09.2021 13:21
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
17.09.2021.
23
Црногорци
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar