Ћирилица Latinica
25.02.2021.
Политика

Русија, Србија и Република Српска уз листу "За будућност Никшића" и Марка Ковачевића

Аутор: Редакција 7 Оставите коментар

У сусрет локалним изборима у Никшићу заказаним за 14. март, листа "За будућност Никшића" и њен носилац Марко Ковачевић, задобијају све снажнију подршку становника града под Требјесом, али и са других адреса. 

Прије два дана, један од тренутно најпопуларнијих политичара у Црној Гори, градоначелник Будве Марко Бато Царевић, који је угостио Ковачевића и кандидате за одборнике листе "За будућност Никшића" пружио им је пуну подршку и позвао Никшићане да не расипају гласове, те да гласају управо ову листу, која је по њему убједиљво најбоља и нјаквалитетнија у сваком погледу.

Досадашња истраживања указују да ће листу коју предводи Ковачевић (број 4 на гласачком листићу) гласати преко 38 одсто грађана Никшића, те да је извјесно да ће са природним коалиционим партнерима ова листа формирати релативно лако нову локалну власт и отјерати у опозицију Демократску партију социјалиста и њене партнере који према актуелним пројекцијама имају око 35 одсто подршке.

Андрија Мандић, шеф изборног штаба коалиције "За будућност Никшића" (ДФ- СНП- УЦГ- Радничка Партија и други конституенти), казао је недавно да је побједа овог субјекта и избор Ковачевића за градоначелника предуслов за инвестиције које ће доћи из Србије и Русије, наводећи да имају подршку ове двије земље, као и Републике Српске.

У међувремену су прије неколико дана осванули бројни билборди подршке Ковачевићу и његовој листи у сусједној Републици Српској.

"Увјерен сам да ће коалиција коју предводи господин Ковачевић остварити историјски резултат, те да ћемо добити и другог предсједника једне велике и значајне општине из редова Демократског Фронта, тачније Нове Српске Демократије“, поручио је је градоначелник Будве Бато Царевић.

Он је казао да задатак није нимало једноставан, али подсјећа да је у Будви два пута побијеђен ДПС, те да је  увјерен да ће тако бити у Никшићу.

„Велико је задовољство што се пламен слободе који смо запалили у Будви распламсао читавом Црном Гором и што ће, увјерен сам након 14. марта, Никшић повратити репутацију слободног града. Грађани Никшића су увијек били на бранику слободе када је требало и нема никакве сумње да ће тако бити и овога пута. Зато позивам све грађане Никшића да масовно изађу на изборе јер је сваки глас важан и ми се не смијемо опуштати све док у потпуности не развластимо ДПС“, навео је Царевић угостивши прије два дана Ковачевића и сараднике.

Нагласио је да је Ковачевић кандидат вриједан сваког гласа, јер је својом личном храброшћу увијек био тамо гдје треба било да се ради о заштити слабијих и обесправљених, било да је у питању одбрана националног српског идентитета.

„Зато вас позивам да свој глас дате човјеку који је млад по годинама али никако млад по свом опозиционом стажу и искуству и који се укључио у политику једне српске, тада опозиционе партије, када је то мало ко смио. Тим који је окупљен око наше изборне изборне листе гарант је да ће Никшићани добити одговорну, демократску и поштену управу која ће радити у интересу грађана и развоја града. Зато још једном позивам све грађане Никшића да 14. марта масовно изађу на изборе и свој глас дају коалицији “За будућност Никшића“ која је на гласачком листићу под бројем 4. ДПС мора постати политичка прошлост да би Никшић добио шансу за будућност„, закључио је Царевић

Коментари
Župa Nikšićka
Župa Nikšićka: Mi Srbi grada Nikšića nemamo drugu opciju osim ove, zato broj 4 i da se ne rasipaju glasove na one koji neće proći cenzus jer se time pomaže mafiji iz DPS-a. Naprijed Marko, mladi i čestiti čovječe, ponosu svog grada i srpskog roda!!!
25.02.2021 08:30
Razočarani član Prave CG
Razočarani član Prave CG: Marko Milačić privatizovao stranku i zato ga napustio čitav opštinski odbor u Nikšiću. Podrška za ovu listu koju predvode DF i Kovačević. Najveća srpska koalicija u istoriji Nikšića i nikšićki Srbi ko što reče ovaj iz Župe, nemaju drugu opciju. Do pobjede i oslobođenja Nikšića.
25.02.2021 08:32
Komita
Komita: Zelja ce vas biti srpski okupatori. Niksic je Montenegro, bastion dukljanski i tako ce ostati. Nikad vise 1918. Ako treba i NATO da intervenise!!!
25.02.2021 08:37
STOLE
STOLE: Rece najveci uzurpator drustvene imovine u istoriji Crne gore tuzno, jadno, zalosno kud plovi ovaj niksicki brod sami bog zna.
25.02.2021 08:54
Bogdan C
Bogdan C: A da sa tolikom podrškom imaćete vlast.Samo ste se grdno zaigrali u Nikšić padate kao sa kruške.
25.02.2021 10:03
Бодин Србски
Бодин Србски : Никшић је Србија, исто као што су и Приморје , Зета, Полимље, Потарје и Пива Србија!!!!!
25.02.2021 11:16
Za Bodina Srbskog
Za Bodina Srbskog: Ajde polako u Srbiju. Pa tamo izogravaj Srbina. Srbi iz Srbije su gospode za vas Srbe iz Crne Gore. Srbija je majka, a vi ste izdajnici Crne Gore.
27.02.2021 16:44
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
17.09.2021.
23
Црногорци
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar