Ћирилица Latinica
18.01.2019.
Политика

СДП: Овој власти је глас грађана битан само на изборима!

Аутор: Редакција 3 Оставите коментар

Грађани Бара, али и Црне Горе су згранути информацијом да је дошло до сјече чемпреса у раним јутарњим часовима. Што год било оправдање актуелне локалне власти, тешко да ће и међу највјернијим присталицама наћи подршку за овај чин којим се неповратно изгубило нешто што је било понос и успомена десетина генерација барске Гимназије - саопштено је из барског ОО Социјадемократске партије (СДП)

Како су подвукли из странке Ранка Кривокапића, њихове каријере ће од данас бити обиљежене овим чином, који се одиграо у сред зимског распуста, у рану зору, јер знају да за то што раде немају подршку грађана нашег Бара.

"Иако су ти грађани, који су их и бирали, потписивали петиције, давали алтернативна рјешења за проблем, тражили да се нађе нека друга локација или вртић архитектонски уклопи у простор, све то није било битно јер је њихов глас очигледно битан само на изборима.

Држава која је прије 27 година прокламовала Уставом да је еколошка, та одредница има само маркетиншки значај, јер данас не постоји нормална европска заједница у којој би власт према једном парку са вишедеценијским чемпресима овако поступала" - закључују из СДП-а.

Коментари
Rke krke
Rke krke: a vi nekome da rečete nešto, ha ha ha. Ćutite, krali ste zajedno, samo je Milo više davao Brajoviću no Krivokapiću, i tu ste pukli. Vi ste državu osramotili, imate program gori no Hitler... Isti ste soj. Ucijenjeni ste i sad.
18.01.2019 11:49
Br
Br: Cuti blavoru jedan glupi.
18.01.2019 12:55
Vido-vit
Vido-vit: wow kako principijelna casna i cestita partije. Vi niste nista uradili mimo zakona, ili da ste se okoristili ne daj boze o budzet. sto tako nisi govorio Vojvodicu kada si bio u Vlasi i cinio cuda, sada ti nekoga etiketiras uhhhhhh
18.01.2019 15:28
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar