Ћирилица Latinica
11.02.2019.
Политика

Славиша Јовић на челу СНП-а у Сутомору

Аутор: Редакција 7 Оставите коментар

Синоћ је у Сутомору одржан састанак мјесног одбора СНП Сутоморе,на коме је након конституисања одбора, изабрано ново руководство.

За предсједника једног  од највећих мјесних одбора СНП у Бару,изабран је Славиша Јовић,а за секретара МО  постављен је Ранко Марковић, обојица приватни предузетници.

"СНП ЦГ и њен општински одбор у Бару су веома заинтересовани за развој Сутомора, дијела Бара који има све потенцијале да буде једно од најљепших,и најуређенијих туристичких мјеста у Црној Гори" - саопштено је из те странке након конституисања новог МО у овој мјесној заједници.

Из СНП-а наводе да Сутоморе традиционално даје јаку политичку подршку СНП-у и осталим опозиционим партијама "и стога је ово конституисање мјесног одбора, и избор новог руководства значајно за општинску организацију СНП".

На  састанку је било ријечи о актуелној политичкој ситуацији у Црној Гори,и у Бару,али и о инфраструктурним питањима у овој барској мјесној заједници.

"Посебна пажња је посвећена новим пројектима, које људи из овог мјеста иницирају,и они ће се наћи у фокусу пажње и мјесног одбора СНП Сутомора, и барског општинског одбора партије" - додају у саопштењу из некада највеће опозиционе странке.

Састанку у Сутомору присуствовали су и координатор СНП за Бар Василије Лалошевић, потпредсједник ОО Милорад Лековић и портпарол ОО Бранко Булатовић.

Процес формирања и стабилизације нових мјесних одбора СНП на територији барске општине, како се чуло, биће настављен и у наредном периоду.

Коментари
Nemanja & company
Nemanja & company: dodjite u kafanu Kod Raca da castite, i ti Slavisa i ti Ranko. Srecno!!!
11.02.2019 14:37
Поздрав с Калемегдана
Поздрав с Калемегдана: Ранко брале, је ли то пао снијег у Пендрек насеље ?
11.02.2019 14:46
Za Nemanju Bukarija
Za Nemanju Bukarija: Bukarije, dobar povod da se danas zalije. Ionako je kiša, i dosadno je. Iskrene čestitke za Slavišu i Ranka. Perfektni momci. Čestiti. Odgovorni.
11.02.2019 15:01
snp-ovac
snp-ovac: bravo momci...sretno..
11.02.2019 15:35
Vanja
Vanja: Voli vas Sutomore ! Čestitamo legende.
11.02.2019 15:40
Dragan
Dragan: Uradite nesto u Brci.nista godinama nije pipnuto .put signalizacija ..pesacki itd
11.02.2019 16:40
Mirko
Mirko: Pravi "" Sutomorcani " sa Sjevera
15.02.2019 12:22
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar