Ћирилица Latinica
24.10.2018.
Политика

СНП поздравио договор да се расправља о другој локацији за вртић

Аутор: Редакција 5 Оставите коментар

Социјалистичка народна партија (СНП) поздравила је договор да се у барском парламенту отвори расправа о проблему са локацијом за градњу вртића у граду.

Како су оцијенили из ове партије, учесници протеста против изградње вртића у гимназијском парку у Бару, добили су ,спортским жаргоном речено, прву рунду борбе,да се спаси гимназијски парк и амфитеатар, а вртић измјести на друго мјесто

Грађанску иницијативу подржао је и одборник СНП у барском парламенту Василије Лалошевић, који је истакао да вртић треба градити, али на другом мјесту, из више разлога, јер је Бар град који има доста слободних и погоднијих површина за ову намјену.

“Суштина политике је рјешавање проблема грађана, па онда учинимо све да сви будемо задовољни”, казао је Лалошевић за "Барски портал".

Подсјетимо, о грађанској иницијативи коју је потписало близу 3000 грађана, расправљаће се 12.новембра,на ванредној сједници СО Бар, а радови на градилишту обустављени су до даљњег.

Коментари
Dobrivoje
Dobrivoje: Neka ste se i vi oglasili
24.10.2018 10:03
Ћело
Ћело: Рекао бих да су ДФ и СНП послије дугже времена паметно одиграли у овој ситуацији, без много мијешања, јер су Цакан и краваташи оног геја Бечића се залетјели да профитирају, па су од грађана добили пацке. Респект за мудрост. На добром сте путу да повратите популарност !!!
24.10.2018 10:05
Samor
Samor: Kad je Cakan probio led sad je lako...
24.10.2018 11:51
Krugovi
Krugovi: Prava istina je da su se, od svih partija, o ovoj temi javno i zvanično prvi izjasnili Cakan i Biram Bar. SNP u svom saopštenju bukvalno prepisuje njihove rečenice.
24.10.2018 12:06
snp-ovac
snp-ovac: Ovu pricu moramo uspjesno zavrsiti,na dobrobit svih.Bitku su zapoceli,i treba da je izvedu do kraja gradjanski aktivisti,uz asistenciju opozicionih,i drugih odbornika.Samo oni koji ne vjeruju u sebe,panjkaju druge i isticu tzv.prvoboracke zasluge.Barski portal vrlo korektno prati situaciju.Samo tako nastavite.
24.10.2018 13:17
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar